Szarvas-Szolnok valaki aki ma elrendezne? Lányoknak, Pároknak támogatásért is. utazni tudok
Érett nőkkel szeretnék ismerkedni! Van itt ilyen hölgy aki nyitott lenne egy fiatalabb srác tanítgatására, kényeztetésére?
Kérem, hogy férfiak csak abban az esetben írjanak ha van ilyen Nő ismerősük és összetudnának hozni Vele. Köszönöm!

nyiregyhazi lanyokkal hogyekkel ismerkednek..kenyesztetni szeretnem oralisan nyalni ujjazni..otthonaban..32eves nyiregyi fiatalember vagyk..irjatok,,,laju85@citromail.hu cimen elerhtö vvayok,,
Ma napközben Szarvas és környéke Pasi Lány Pár, bármi finomság. Lányt Párt támogatnék is! Akár autós kaland is jó
Dugnám a feleséged elötted a Dél dunántúlon!Utatni tudok, helyem van!
Sopron és környéke
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Pasi,pár vagy Lány támogatásért eljön leszopni ma? Szarvas környéke
Sziasztok ! Szegeden ismerkednék smile
Kortól és alkattól függetlenül bárkivel smile
Kortól és alkattól függetlenül bárkivel smile
Férfi aki kipróbálná pasival?
Sziasztok.Szombat " 06.10" estére keresek Bp.-i párt vagy hölgyet,csaj.
Sziasztok! Az adatlapom képei alapján érdeklek valakit?

Sziasztok! Partnert keresek diszkrét szexkapcsolatra vasárnap estére. Tolna megye Szekszárd. Pár házaspár vagy akit érdekelne? Várom üzeneted!
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Szeged környéki Lányt, Hölgyet, Párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , nyaláscentrikus pasi vagyok! 20/5 csupasz, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Írjatok, élvezzük együtt a szex szépségét!
Sziasztok! 26 éves kedves, ápolt, potens pasi vagyok Gödöllőröl, Pénteken párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznák,
képem van fent adatlapomon, utazni tudok,
Privibe írj ha érdekelne, további szép napot!
képem van fent adatlapomon, utazni tudok,
Privibe írj ha érdekelne, további szép napot!

Hölgyek-párok-aktív bi férfiak (kortól és kinézettöl függetlenül) írjatok ha:
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke
Szeretnétek egy mackós férfit akit a szexben bármire használhatok (bármire kapható)! Csak a fantáziátok szab határt (NO TABU)!
Szeged és környéke

Elsősorban Somogy megyéből ismerkednék priviben. Képet ott tudok mutatni!
Olyan párt vagy lányt keresnék akik szeretnének erotikus, akció közbeni fotókat, esetleg videót /HD/ készíteni magukról, hajón, a Dunán /Bp-Szentendrei-Duna ág/ de nem volt eddig ilyen lehetőségük. Csak ápolt és lehetőleg, önkritikával rendelkező emberkék írjanak.
Diszkréció biztosított, és elvárt!!
hajozas2@freemail.hu
Diszkréció biztosított, és elvárt!!
hajozas2@freemail.hu