Életem/Életünk legnagyobb orgazmusát éltük át amikor egy masszőr”barátnő” volt a vendégünk néhány órára
)))
Sajnos a “barátnő”felhagyott a szakmával, pedig nagyon nagyon.. Azóta páromtól kaptam még egy bi masszázst
ajándékba, de az minden volt csak nem frenetikus.. Csajok, ne féljetek női masszőrhöz menni
))

Sajnos a “barátnő”felhagyott a szakmával, pedig nagyon nagyon.. Azóta páromtól kaptam még egy bi masszázst
ajándékba, de az minden volt csak nem frenetikus.. Csajok, ne féljetek női masszőrhöz menni

Sziasztok!
Néhány évvel ezelőtt dolgoztam wellness hotelben mint masszőr, a masszázsszobában bizony sok minden megtörtént. Volt, hogy a vendégekkel sikerült elkalandozni, de volt olyan is, hogy oda szerveztem randit. Amikor egy nőt izgat, ha a masszázs közben egy kicsit több is lehetséges, azt látni a szemében, érezni a reakcióiból. Ahogy a fórum témája is sejteti, nagyon izgalmas játékokat lehet ötvözni a masszázzsal.
Aki még nem próbálta, ne hagyja ki! Persze a mikor, kivel és hol a legnehezebb, de kitartás, mert garantáltan megéri!
Néhány évvel ezelőtt dolgoztam wellness hotelben mint masszőr, a masszázsszobában bizony sok minden megtörtént. Volt, hogy a vendégekkel sikerült elkalandozni, de volt olyan is, hogy oda szerveztem randit. Amikor egy nőt izgat, ha a masszázs közben egy kicsit több is lehetséges, azt látni a szemében, érezni a reakcióiból. Ahogy a fórum témája is sejteti, nagyon izgalmas játékokat lehet ötvözni a masszázzsal.
Aki még nem próbálta, ne hagyja ki! Persze a mikor, kivel és hol a legnehezebb, de kitartás, mert garantáltan megéri!
Szia Karola!
Elkérhetem én is az információkat ?
Köszönöm (Ez egy válasz karola27 üzenetére (tegnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Elkérhetem én is az információkat ?
Köszönöm (Ez egy válasz karola27 üzenetére (tegnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
privátban megírtuk Nektek is!
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 09. 04. csütörtök 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten keresünk intim masszőrt hölgy rèszère,ne csak szeress,tudj is intim masszàzst adni.
Mi is tudunk egy huncut masszőrpasit Kapuvár és Sopron között. Nagyon ügyesen kényezteti a hölgy tagunkat ha eljutunk hozzá.
Igaz sajna kicsit nehézkes a mindenkinek megfelelő közös időpontot összehozni.
Igaz sajna kicsit nehézkes a mindenkinek megfelelő közös időpontot összehozni.
Megírjátok?
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Átmásolnád nekem is? érdekes téma..
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 09. 04. csütörtök 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
privátban megírtuk!
(Ez egy válasz cs.z8678 üzenetére (2025. 09. 04. csütörtök 04:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, meg osztanád esetleg velem is?
előre is köszi (Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
előre is köszi (Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Veresegyház -Gödöllő környéken van ilyen masszőr?
Ne tartsd magadba a sztorit.
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2025. 07. 18. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 18. péntek 09:27

Dolgoztam masszőrként egy hotel wellness részén. Nagyon sok minden megtörtént a masszázsszobában a négy fal között...
Niké Best,ismeri valaki,most Keszthelyen van
Sziasztok!
Tudnátok olyan wellnes hotelt mondani, ahol van olyan masszázsra lehetőség ahol férfi masszőrtől lehet kérni a feleségemnek erotikus masszázst ?
Tudnátok olyan wellnes hotelt mondani, ahol van olyan masszázsra lehetőség ahol férfi masszőrtől lehet kérni a feleségemnek erotikus masszázst ?

Mesélj
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (2025. 07. 18. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 18. péntek 09:27

Dolgoztam masszőrként egy hotel wellness részén. Nagyon sok minden megtörtént a masszázsszobában a négy fal között...
Hello.
Ez engem is érdekelne.
Ti mikor mentek a Corvinba? (Ez egy válasz varró üzenetére (2024. 10. 11. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 11. péntek 09:58
Ez engem is érdekelne.
Ti mikor mentek a Corvinba? (Ez egy válasz varró üzenetére (2024. 10. 11. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Corvin Hotel Gyula
Szeretném barátnömet meglepni,milyen lehetőségek vannak?
Esetleg valakinek infó?
Corvin Hotel Gyula
Szeretném barátnömet meglepni,milyen lehetőségek vannak?
Esetleg valakinek infó?
Siofókon keresnék erotikus masszāst!!
Érdekelne egy szuper masszőr, az sem baj ha huncut, sőőt!
A feleségem végre azt mondta, hogy meglephetem egy masszázzsal. A folytatás már azon múlik mennyire huncut a masszőr.
Szóval várom izgatottan az ajánlatodat, ajánlatokat másoktól is. (Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségem végre azt mondta, hogy meglephetem egy masszázzsal. A folytatás már azon múlik mennyire huncut a masszőr.
Szóval várom izgatottan az ajánlatodat, ajánlatokat másoktól is. (Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 07. 14. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
mi is tudunk szuper huncut-masszőr pasit, akihez járunk!