Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

... 111 112 113 114 115 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1196   2006. 12. 23. szombat 14:21
irigykutya. irigykutya. VIP
Alkalmas vagy arra, hogy egy népszerű popzenei fiúcsapat tagja legyél?

Mire vagy a legbüszkébb életedben?
a/ Megtanultam táncolni és énekelni - 0 pont
b/ Erica C. egyszer egy mátészalkai hakniban megsimogatta a fejem. Roby D. pedig dobott nekem egy kockacukrot - 5 pont
c/ S-es pólóban is tudok úgy izzadni, hogy látszódjon, mennyire kockás a hasam - 10 pont

Mi a legfontosabb képesség számodra?
a/ Jó a hangom és jól mozgok - 0 pont
b/ Nyitott kocsiban sem félek állva, és meg tudom jegyezni a többiek nevét angolul, ráadásul a partit is paaaarinak ejtem, mint például külföldön - 5 pont
c/ Erre a választ csak a Kozsó tudja, mer ő a menedzserem - 10 pont

Kinél tanultál énekelni és milyen szinten vagy?
a/ Konzervatóriumban és jó vagyok - 0 pont
b/ Kérdezzétek Janulát, ő a magyar hangom - 5 pont
c/ A bodyteremben ment a Sláger Rádió. Egyébként minden a véremben van, mer a fejemben kizárt dolog. De majd a Kozsó megmondja. - 10 pont

Mi a kedvenc számod?
a/ Elvis Presleytől a Love me tender - 0 pont
b/ Amiről forgattuk azt a klipet, hogy állunk a tenger parton és nekem úgy kellett csinálnom, mintha énekelnék - 5 pont
c/ Kozsótól az Érintsd meg a Holdat és aztán sírjunk egymás vállán sokáig. De ezt is a Kozsó tudja pontosan. - 10 pont

Értékelés: 0 pont: Ha van szakálla, próbálkozzon az Apostolnál, előbb-utóbb úgyis lesz üresedés.
5-20 pont: Tudunk egy helyet a Baby Sistersben, de a műtét költségeit nem vállaljuk.
25-40 pont: Gratulálunk. Ön ideális fiúzenekar lenne. De majd Kozsó megmondja.
#1195   2006. 12. 23. szombat 14:21
A vadnyugati bárba egyszer csak belép egy férfi. Leül a pultnál, és miközben köpköd, hangosan méltatlankodik:
- Kurva élet, de jól vezet!
- De ki vezet jól? - kérdezi valaki.
- Hát ahogy állok és stoppolok, megáll egy piros Ferrari. Benne ül egy ocsmány, kövér, öreg nő. Azt mondja, hogy szívesen elvisz. Én beülök, és máris száguldunk 200-al. Egyszer csak jön egy nagy kanyar. Erre azt mondom neki: na, öreganyám ha beveszed ezt a kanyart, benyalok neked.

Kohl elmegy a rabbihoz, mert problémája van.
- Szabad-e szombaton táncolni a feleségemmel? - kérdezi.
- Nem. A vallásunk tiltja a szombati táncot.
- És szeretkezni szabad a feleségemmell?
- Csak akkor, ha a gyereknemzés a cálja - mondja a rabbi.
- És úgy lehet szeretkezni, hogy én vagyok felül a feleségem meg alul?
- Csak akkor, ha a gyereknemzés a cálja.
- És úgy lehet szeretkezni, hogy én vagyok alul a feleségem meg felül.
- Csak akkor, ha a gyereknemzés a cálja.
- És hátulról szabad-e szeretkezni az asszonnyal?
- Csak akkor, ha a szeretkezésnek a gyereknemzés a célja- mondja a rabbi.
- És állva szabad szeretkezni?
- Nem, mert az már hasonlít a táncra!

#1194   2006. 12. 23. szombat 06:24
orre orre
A zebra egy farmra kerül, ahol ismerkedni kezd a háziállatokkal. Megkérdezi a lótól, hogy ő mit csinál:
- Én húzom a szekeret.
Továbbmegy, meglátja a tehenet és tőle is megkérdezi, hogy mit csinál:
- Én adom a tejet.
A zebra odamegy a bikához is és megkérdi, hogy mit csinál:
- Vedd le a pizsamádat és megtudod!

- Milyen szobák vannak a pók lakásában?
- Csupa hálószoba!

- Ki hiszi el, hogy a fekete macska szerencsétlenséget okoz?
- Az összes egér.

- Milyen mértékegységgel mérik a malac hosszát?
- Röfben.

- Mi a rovarok edzőterme?
- Légykondicionáló.
#1193   2006. 12. 22. péntek 19:04
Mark02 Mark02
mit mond a szőke nő a vibrátornak???
Ne remegj,nekem is te vagy az első!!!
#1192   2006. 12. 22. péntek 18:10
rockker92 rockker92 VIP
Két sün megy a sivatagban,meglátnak egy kaktuszt.
Egyik sün megszólal:Nézd má' akrobata csoport.
#1191   2006. 12. 22. péntek 18:07
rockker92 rockker92 VIP
Egy szöke nő a szexshopba:
-Zárlatos vibrátort szeretnék!
eladó:Miért?
Mert azt akarom,hogy agyonbasszon!
#1190   2006. 12. 22. péntek 17:37
édespille édespille
siccccc onnan, te macska! :)

#1189   2006. 12. 22. péntek 17:30
DrAnthony DrAnthony VIP
Mi volna, ha egyszerre a földön minden szőke nő meghalna? Megint a rendőrök lennének a leghülyébbek.
#1188   2006. 12. 22. péntek 17:29
DrAnthony DrAnthony VIP
Megy hazafele a rendőr, egyik kezében egy hatalmas kupa, a másikban egy csodás ajándékkosár.
Kérdi a felesége, hogy honnan vannak ezek.
- Nyertem a Rendőrségen. Matematika vetélkedő volt, és ott nyertem.
- Teeee? - kérdi a neje - Hiszen te olyan hülye vagy a matekhoz, mint egy tök! Mi volt a kérdés?
- Hát az, hogy mennyi 8 X 7.
- Ééééés???
- 53-mal második lettem!!!
#1187   2006. 12. 22. péntek 17:25
DrAnthony DrAnthony VIP
Mi lesz, ha a romát keresztezzük egy afro-amerikaival? Lusta lesz lopni!
#1186   2006. 12. 22. péntek 17:24
DrAnthony DrAnthony VIP
Bemegy a roma avideótékába:

- Hátt aggyon máá níkem olyam karatéjozós filet!
- Olyan sajnos nincs, kimentek a divatból!
- Akkó aggyon ollyantat, amibe nindzsák verekednek a Brúszlível!
- Sajnos olyat sem tartunk, nincs rá kereslet!
- Jajj, dikk, hááá akkó olyan filmet aggyon, amibe cigányok dolgoznak!
- Na, sci-fit főleg nem tartunk!
#1185   2006. 12. 22. péntek 17:21
DrAnthony DrAnthony VIP
Bemegy a roma a munkaközvetítőbe:

- Instállom, há íín valamillyen munkát szeretník.
- Lássuk csak - válaszol az ügyintéző -, van-e magának való? Igen, ez lesz az:
Egy Kft. vezérigazgatói állása lenne, havi 800.000. ezer forintos fizetéssel, ingyen, korlátlan használatú vállalati kocsival, 2 szőke szexbomba titkárnővel, bérelt pesti belvárosi luxuslakással. Megfelel?
- Instállom, háá viccelni teccik velem?
- Na ja, de maga kezdte!
#1184   2006. 12. 22. péntek 14:39
Egészjó kis játék... tetszik
#1183   2006. 12. 22. péntek 14:32
árpibácsi árpibácsi
Vidéki vendéglőben:
- Cigánypecsenye van?
- Van, de akkor zene nincs...
#1182   2006. 12. 22. péntek 14:30
árpibácsi árpibácsi
http://www.ejg2005d.extra.hu/jatekok/vakeger.swf?
#1181   2006. 12. 22. péntek 13:49
Bbacsi Bbacsi
Pistike, az 5 éves téblábol a konyhában, és mivel lábalatt van, az anyja kiküldi az udvarra játszani, illetve alternatívaként megemlíti, hogy megnézheti, ahogy a szomszéd házban az asztalosok beteszik az új ajtót...

Órák múlva visszaér a kölök Kérdi az anyja:
-Na merre jártál, megnézted a mesterembereket? Tudod már hogyan kell ajtót berakni?
-Ja! - mondja az elvetemült: Először abból a kibaszott keretből kell legyalulni egy pinahajszálnyit, hogy beférjen, aztán kibaszottul ki kell ékelni, hogy ne lötyögjön, mint a lankadt fasz a picsában,a zsanércsavarokat meg úgy meg kell tekerni mint a Marcsát, hogy mozdulni se tudjon, aztán kibaszottul kell illeszteni az ajtólapot, mert különben nyálazhatod folyton, mint a pinát!

Anyuka elhül, gyorsan körülnéz, mivel is fegyelmezhetné meg a gyermeket.
Meglátja a telefonzsinórt, na gondolja azzal jól a seggére ver ennek a mocskos szájú kölöknek.

Hozd csak ide fiam azt a telefonzsinórt!
Lófaszt, az a geci matávosok dóga!
#1180   2006. 12. 21. csütörtök 13:52
Bbacsi Bbacsi
Elindul a programozó / királyfi, hogy legyőzze a kétfejű sárkányt. Bemegy a sárkány barlangjába, merészen halad előre, amikor megjelenik a sárkány. Előkapja a kardját és levágja mind a két fejét. Ugyanabban a pillanatban 4 feje nő a sárkánynak az előző 2 helyett. A királyfi levágja mind a négyet. Kinő 8 fej, a királyfi azokat is lenyesi. Erre kinő 16. Levágja őket, 32 nő helyette. Nagy lendülettel levágja mind a 32-t, 64 nő helyette. A királyfi huss, levágja mind a 64-et. 128 nő. Levágja. Aztán 256. Azt is levágja. És váratlanul a sárkány meghal. Miért?
Mert a sárkány 8 bites volt.
#1179   2006. 12. 20. szerda 21:33
tibi33 tibi33
eztet lássa mag a tom biztos is hogy kitöröli

(köszi a figyelmeztetést! megláttam és a rasszista vicce miatt tiltólistán, ez nem lehet vicc!)
(Ez egy válasz csiguszka üzenetére (2006. 12. 19. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 19. kedd 17:46
Oláh cigány: (kimoderálva!)

Büdös cigány: (kimoderálva!)

Putris cigány: (kimoderálva!)
#1178   2006. 12. 20. szerda 07:19
ratos ratos
Egy szőke naplója

Szeptember 1.
Most naplót írok. Szerettem volna ideírni, hogy mikor kezdtem bele, de hiába kérdeztem már reggel óta az emberektől, hogy hány óra van, mindig mindenki mást mondott! Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy a sárga színű kör nemrég lement és felment az ezüst színű.

Szeptember 2.
Bár hétfő van, jól telt a napom. Egész reggel egy jó viccen röhögtem. A Béla mesélte pénteken. Kicsit fáradt voltam, mert tegnap videót néztünk. Már eleve későn kezdtünk bele, mert tök sokáig tarott összeszedni 19 embert, mert a filmre rá volt írva, hogy 18 alatt nem ajánlott.

Szeptember 4.
Ma vezetni tanultam. Amikor beültem az autóba nagyon ideges lettem, mivel ott három pedál volt, nekem meg csak két lábam van.
Ma kiderült, hogy terhes vagyok. Ikreket várok. Ezt onnan tudom, hogy vettem két terhességi tesztet és mind a kettő pozitív lett. Nem is olyan gáz a terhességi teszt, azt hittem nehezebb kérdések lesznek.

Szeptember 11.
Ma a férjem otthon hagyta a mobilját. Felhívtam őt, de csak a hangposta jelentkezett. Hagytam neki üzenetet, hogy jöjjön haza a mobiljáért. A mai nap csupa bosszúság ért. Egyrészt 3 órát várakoztam a mozgólépcsőn, mert áramszünet volt a plázában. Aztán amikor a főnök hívott, nem tudtam bemenni. Ugyanis ki volt írva az ajtóra, hogy ,,HÚZNI\". Én mondtam is,hogy ,,húúú\", de az ajtó nem nyílt ki.

Szeptember 25.
Ma kaptam ajándékba két vasgolyót,de az egyik elveszett, a másikat elrontottam. Sajnos a kifestőmet már kifestettem, de a férjem adott egy lapot, aminek a két oldalára rá vol írva, hogy ,,FORDÍTS\". Ezzel elment a délután.

Szeptember 30.
Ma akartam venni egy miniszoknyát, de az eladó közölte, hogy az egy öv.
Megkérdezte az egyik ismerősöm, hogy:
- Mennyi az évi fizetése?
- Sajnos,nem ismerek semmilyen Évit.

Október 1.
Már egy hónapja írom a naplómat. Gyötör a kiváncsiság, hogy vajon érdekli-e az embereket egy szöszi naplója. Amíg ez kiderül, addig elkezdem kiszínezni a vadiúj kifestőmet. Mindenkit puszil:
Szöszi
#1177   2006. 12. 20. szerda 07:18
ratos ratos
Megy a cigány a munkaügyi hivatalba állásért. Odamegy az ablakhoz és mondja:
- Jóóóó napot! Állás kéne!
- Mondja az iskolai végzettségét!
- Hat elemi!
- Hú, ez nehéz lesz!
Az ürge keres, keres...
- Á! Itt egy magának való állás. Nem tudom, hogy jó lesz-e; vadászgörényekkel kell egereket fogni.
Megörül a cigány az ajánlatnak és elfogadja. Megy haza a kocsmába dikkezni, hogy:
- Há' DIKK, nekem álláson van.
Megkérdezik a kocsmába tőle, hogy mégis milyen munkája van.
- Há' vadászgörényekkel kell egeret fogni.
- És hol tartod őket?
- Hát a lakásban!
- És nincs ott büdös?
- Dehogynem, büdös van, de majd megszokják!

... 111 112 113 114 115 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: aranyos77 aranyos77
Nyitás ideje: 2005. 07. 26. kedd
Üzenetek: 3436db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!