Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

... 169 170 171 172
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#36   2005. 07. 31. vasárnap 23:02
X Törölt felhasználó (367532) VIP
Egy fiú és egy lány beszélget. A fiú megkérdezi:
- Feljössz hozzám varázsolni?
A lány:
- Azt hogy kell?
- Megduglak aztán eltünsz!
#35   2005. 07. 31. vasárnap 20:48
aranyos77 aranyos77
na egyenlőre kifogytam most ti jöttök !!!!

Ja és semmi rasszizmus :))))
#34   2005. 07. 31. vasárnap 20:46
aranyos77 aranyos77
Az öreg zsidó sétál a tengerparton egyetlen unokájával. Hirtelen egy hatalmas hullám elragadja a kisfiút.
Az öreg felnéz az égre és így szól:
- Ó uram, ő volt az én egyetlen unokám, hogy vehetted el tőlem ilyen borzasztó módon ? A fiam és a felesége sose fogja mag túltenni ezen a veszteségen.
Egy újabb hatalmas hullám visszalöki a kisfiút az öreg lábához.
A nagyapa felnéz az égre és így szól:
- Volt rajta kalap is !
#33   2005. 07. 31. vasárnap 20:46
aranyos77 aranyos77

Az öreg Kohn bácsi a reptéren colát akar venni az automatából, bedob egy dollárt és megnyomja a gombot.
Semmi nem jön ki.
Bedob még egy dollárt, megnyomja a gombot de megint csak semmi.
- Ügyes, nagyon ügyes - állapitja meg az öreg.
#32   2005. 07. 31. vasárnap 20:46
aranyos77 aranyos77
a sün egy makacs madár. csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok.
#31   2005. 07. 31. vasárnap 20:45
aranyos77 aranyos77
bemegy a betoro a lakasba. motoszkal a sotetben, egyszer csak hallja:
- Jezus lat.
hat megijed nagyon elokapja az elemlampat vilagit korbe, de nem lat semmit. bemegy a masik szobaba, egyszer csak hallja:
- Jezus lat.
hat ossze*ja magat, bemegy a 3. szobaba lat egy nagy ajtot, kinyitja mogotte egy orasi kalitka benne ul egy hatalmas papagaj.
ravilagit a baratunk:
- te dumalsz itt?
- en.
- mi a neved?
- Armando.
- Armando? heh, es ki adta neked ezt a hulye nevet?
- aki a pitbullnak a Jezust.
#30   2005. 07. 31. vasárnap 20:44
aranyos77 aranyos77
A kisfiú kérdezi az apját: mi az a politika!?

Az apja leülteti és példákkal elmagyarázza:
- Figyelj fiam, én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS. Anya ügyel a pénzre, tehát ö a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ö a SZAKSZERVEZET. A babysitterünk a DOLGOZÓ OSZTÁLY és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad és mindened meglegyen. A párhónapos öcséd pedig a közös JÖVÖNK.

A kisfiú elraktározza a hallottakat és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy az öccse "telerakta a pelenkáját" és sír.
Felkel és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem birja felkelteni. Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hentereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon. Senki nem veszi észre, hogy ö is ott van, így visszamegy aludni.

Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika?
A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:
- A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem törődik és a jövö is szarban van.
#29   2005. 07. 31. vasárnap 20:44
aranyos77 aranyos77
Skót gyerek az apjának:
- Apu, szükségem van 4 fontra.
- Mennyit mondtál, 3-at? Itt van 2, válassz egyet.
- Na jó, legyen az!
- Nagyszerű. Fej vagy írás?
#28   2005. 07. 31. vasárnap 20:43
aranyos77 aranyos77
- Miért nem kapnak a zsidók nyugdíjat?
- ???
- Mert csak 1940-45-ig dolgoztak!
#27   2005. 07. 31. vasárnap 20:43
aranyos77 aranyos77

- Mi az: tetőn ül, zöld, fütyül és vágott farka van?
- Grün, a cserepes!
:)))
#26   2005. 07. 31. vasárnap 20:42
aranyos77 aranyos77
A rabbihoz megy egy kezdő APEH-os revizor. Átrágja 3-szor a számlákat, nem talál semmit, ezért elkezd kérdezősködni:
- Mondja, rabbi, mi lesz az el nem égett gyertyacsonkokkal?
- Elküldöm Kohnnak, ő meg egy új nagy gyertyát olvaszt belőle és visszaküldi nekem.
- És mondja rabbi, mi lesz a maceszmorzsákkal?
- Elküldöm Grünnek, ő meg egy új, nagy darab maceszt süt belőle, amit visszaküld nekem.
- És rabbi, mi lesz a levágott fitymákkal?
- Elküldöm az APEH-nak, ők meg rendszeresen küldenek nekem egy új, nagy f@szt!
:)))
#25   2005. 07. 31. vasárnap 20:41
aranyos77 aranyos77
A nagy park bejáratánál évtizedek óta áll egymással szemben két szobor. Egy meztelen férfi és egy meztelen nő. Vágyakozva nézik egymást a márványszobrok. Arra megy a tündér, s azt mondja nekik, hogy teljesíti egy kívánságukat. De jól vigyázzanak csak egyetlen kívánságukat teljesíti. Mindketten egyszerre kívánják ugyanazt: fél órára hadd lehessenek élő emberek! Megtörténik. Azonnal a bokrok közé vetik magukat. Nyögések és sikolyok törnek elő a bokrok alól. Remeg az ág, levelek és gallyak röppenek fel. Rövid szünet következik, amikor így szól a férfi a nőhöz:
- Alig van pár percünk, mit csináljunk?
- Ugyanazt, mint az előbb - mondja a nő lihegve.
- Oké - mondja a férfi, - de most te fogod le a galambokat és én sz*rom le őket.
#24   2005. 07. 31. vasárnap 20:41
aranyos77 aranyos77
-Két lada megy az úton. Melyik az epikai mű?
-???
-Hát a bal-lada!
#23   2005. 07. 31. vasárnap 20:40
aranyos77 aranyos77
Cigány a bíróságon:
-Hád de bíró úr. Há de nem lesz sok az az öt év?
-Mondom kötél...
#22   2005. 07. 31. vasárnap 17:48
aranyos77 aranyos77
Miert z zsidok nem eszik a diszno hust ?
Nem akarnak kannibalok lenni ;)
#21   2005. 07. 31. vasárnap 17:48
aranyos77 aranyos77
A skinhead és a cigány fognak egy aranyhalat. Az aranyhal azt mondja nekik
-ha visszadobtok teljesitem három kivánságotokat, de a cigány mindenből kétszer annyit kap.
Mondja is a skinhead:
-szeretnék egy Ferrarit!-jó, ott terem, természetesen a cigány kettőt kap
-a második, szeretnék egy nagy házat!-ezt is megkapja, a cigány ugye kettőt kap
-a harmadik,szeretném ha száz skinhead társam itt lenne mögöttem...
#20   2005. 07. 31. vasárnap 17:47
aranyos77 aranyos77
A székely és a felesége vacsoráznak. A nő magára borítja a pardicsomos szószt. Azt mondja a férjének:
- Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Ja! Meg még le is etted magad!
#19   2005. 07. 31. vasárnap 17:47
aranyos77 aranyos77
Székely bácsika reggel felébredvén aszongya:
- Hej, anyjuk, óly' szépet álmodtam!
- Mi volt az, apjuk?
- Képzeld, Bukarestben voltam!
- S mi abban a szép, kend?
- Hát az, hogy útlevél is kellett hozzá...
#18   2005. 07. 31. vasárnap 17:46
aranyos77 aranyos77
Mért 3-szor hajlított a skinhead bakancsa?
Hogy a hátsó fogakat is elérje.

(Aki nem érti gondoljon a régi fogkefe reklámra)
#17   2005. 07. 31. vasárnap 17:46
aranyos77 aranyos77

-Mit mondanak a cigánynak amikor öltöny van rajta?
-Vádlott kérem áljon fel.

... 169 170 171 172
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: aranyos77 aranyos77
Nyitás ideje: 2005. 07. 26. kedd
Üzenetek: 3436db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!