Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1598   2007. 04. 17. kedd 08:28
szakacs szakacs VIP
Egyik nap Péter elhatározza, hogy makacsul fájó könyökét megmutatja egy
orvosnak. Elmondja a tervet a haverjának, aki azt javasolja neki:
- Ne menj orvoshoz, nem tudnak azok semmit. A sarki gyógyszertárba hoztak a múltkor egy számítógépet, beraksz az egyik nyílásába egy kis vizeletmintát, bedobsz 10 dollárt, és hamarabb megmondja mibajod, mint akármelyik orvos.
Péter úgy gondolja, semmit sem veszíthet, így másnap visz egy kis pohárban vizeletmintát, bedobja a 10 dollárt. A gép elkezd villogni, mindenféle furcsa hangokat hallat, majd kis idő múlva kinyomtat egy kis cédulát a következő diagnózissal:
"Önnek teniszkönyöke van - áztassa kezét meleg vízben, kerülje a nehéz munkát, két héten belül rendbe jön."
Péter nagyon elcsodálkozik, majd kitalálja,hogy tesz egy próbát, nem becsapás-e az egész. Készít egy keveréket csapvízből,kutyapisiből, majd hozzákeveri a lánya és a felesége vizeletmintáit, a tetejébe pedig még egy kis spermát is kever.
Visszamegy a géphez, behelyezi az üvegcsét, bedobja a 10 dollárt. A gép elkezd villogni, furcsa hangokat kiadni,majd nyomtatja a diagnózist:
"A csapvíz Önöknél túl kemény -használjon vízlágyítót. A kutyája gyűrűsféreggel fertőzött - adjon neki féregtelenítő gyógyszert. A lánya kokainélvező - vigye el egy
elvonókúrára. A felesége terhes (ikerlányok), a gyerekek nem az Önéi - keressen egy
ügyvédet. És Péter, ha nem hagyja abba a maszturbálást, sosem fog meggyógyulni a
könyöke!"
#1597   2007. 04. 16. hétfő 17:57
X Törölt felhasználó (69371)
Szülészorvos karján a gyerekkel kérdezi az ifjú anyukát.
- Mondja asszonyom volt ezelőtt önnek a férjén kivül mással is szexuális kapcsolata?
- Miért ?? Nyerít???
#1596   2007. 04. 16. hétfő 17:49
klali22 klali22
A dadogós betelefonál a renőrségre:
_Tatataláltam eeegy ddöglött lolovat a ppppepppe.....
_ A Petőfi hídnál?
A dadogós érzi, hogy nem fogja tudni elmondani, ezért inkább
lerakja a telefont.
Néhány perc múlva megint csörög a telefon:
Tatatláltam eeegy ddöglött lolovat a ppppepppe....
_A Petőfi hídnál?
A dadogós ismét lerakja a telefont. Ez megismétlődik még egyszer,
majd negyeszerre is megkérdezi a rendőr:
_A Petőfi hídnál?
_ Nenem vazzeg, dede már ooodahúhúztam.
#1595   2007. 04. 16. hétfő 17:47
klali22 klali22
A szőke idegesen felhívja a barátját:
- Át tudnál hozzám gyorsan jönni, nagyon nehéz a puzzle, már órák óta
kínlódok vele, azt sem tudom honnan kezdjem!
- Minek kellene kijönnie belöle?
- A dobozon egy tigris van.
A barát kíváncsi lesz, átmegy a szökéhez. Végignéz az asztalon és azt mondja:
- Először is vegyél mély lélegzetet és nyugodj meg. Utána együtt
visszarakjuk a dobozba a kukoricapelyhet.

#1594   2007. 04. 16. hétfő 16:50
X Törölt felhasználó (69371)
Szalad egy picsa az erdőbe, mert üldözi a róka. Majd hirtelen a picsa találkozik a jótündérrel.

jótündér: Hova szaladsz picsa?
picsa: Üldöz a róka! Nem tudnál madárrá változtatni, hogy felrepüljek arra a fára?
jótündér: De!

A picsa rigó képében felrepült a fára. Oda ért a róka.

róka: Hé te rigó! Nem láttál erre egy picsát?
rigó (picsa): Nem!
róka: Gyanús vagy te nekem rigó! Biztos nem láttad?
rigó (picsa): Mondom, hogy nem láttam!!!

A róka elindul, majd hirtelen visszafordul.

róka: Te rigó! Fütyöljél csak nekem!
rigó (picsa): PrrröörrrPrrrööörrrrrr!!! (fing hang lenne)
#1593   2007. 04. 16. hétfő 10:03
Bbacsi Bbacsi
Férj hazaér, párja dühösen rá támad:
- Te szemétláda! Hogy kerül ez a női bugyi a kabátod zsebébe?
A férj hűvösen végig méri:
- Kuss. A szomszéd adta ide. Tegnap nála hagytad.
#1592   2007. 04. 15. vasárnap 13:32
Malibio Malibio
Matematika órán a tanár a diákoknak:
- Gyerekek, ti olyan buták vagytok, hogy meg fog bukni az osztály 50%-a.
Mire a válasz:
- De tanár nő, nem is vagyuk annyian.

Egy politikusokat szállító autó karambolozik. Mire a mentők a helyszínre érnek, már csak egy paraszt bácsit találnak, aki épp befejezte a sírokat.
- Bácsi, senki sem maradt életben?
- Hát az egyik próbált valamit mondani, de hát lehet nekik hinni?
#1591   2007. 04. 14. szombat 12:02
ratos ratos
Az úton megy egy temetési menet, amely majdnem egy kilométer hosszú. Egy érdeklődő megkérdezi a sor elején haladó családtagot:
- Ki van a koporsóban, hogy ilyen sokan gyászolják?
- A kutyám megharapta az anyósomat, aki belehalt a harapásba.
- Kölcsönkérhetném a kutyust?
- Persze, de álljon a sor végére.

Két barát találkozik:
- Hát te miért vágsz ilyen fancsali képet?
- Az anyósom el akar utazni hat hétre.
- De hát ennek inkább örülnöd kellene!
- Persze, de ha nagyon látná rajtam, hogy örülök, még itthon maradna!

Anyós a halálos ágyon:
- Jaj, meghalok, jaj, végem van!
Felnéz a plafonra:
- A plafont meg meszelni kéne.
Mire a vő:
- Anyuka, egyszerre csak egy dologra koncentráljon!

Egy férfi beállít a temetkezési vállalkozóhoz:
- Kérem, meghalt az anyósom. Tudna valamilyen szertartást javasolni?
- Nos, van egy igen szép szertartásunk aranyozott kandelláberekkel, énekkarral mindössze 100.000 forintért.
- Nézze uram, - mondja a férfi - mondja rögtön a legolcsóbbat, és számítsa le belőle, hogy a virágot és a halottat mi hozzuk.

- Hét végén ünnepelünk. Eljössz?
- Mit ünnepeltek?
- Lakodalom lesz.
- És, ki nősül?
- Az anyósomat vette el a jóisten.
--------------------------------------------------------------(innentől: 12:00)
Egy házaspár balesetet szenved, aminek során a feleség arca csúnyán összeég. A plasztikai sebész bőrátültetést javasol, de a feleség, mivel kis termetű, nem rendelkezik elegendő bőrfelülettel. Végül a férj hátsó feléről vesznek le egy nagy bőrdarabot. A műtét sikerül, a feleség szebb lesz, mint valaha. Egy bulin, amikor mindenki dícséri a szépségét, örömtől sugárzó arccal mondja a férjének:
- Annyira nagy jót tettél velem, hogy sosem tudom megfizetni neked!
- Ugyan drágám, nekem elég fizetség, amikor látom, hogy anyád megcsókolja az arcodat...
--------------------------------------------------------------------- (12:01)
Egy nagyvállalatnál a HR-manager egy fiatal hölgyet, mint jelentkezőt
kérdezget:
- Kisasszony, mi az Ön iskolai végzettsége?
- Pénzügyi és Számviteli Főiskola, plusz egy év külföldi tanulmányok, mindez jeles eredménnyel.
- Milyen gyakorlattal rendelkezik?
- Kettős és mérlegképes könyvelés, SAP, számítógépes ismeretek.
- Családi háttere?
- Hajadon, 26 éves.
- Tervei, elképzelése a jövőjét illetően?
- Az Önök vállalatánál szeretnék karriert építeni.
- Kisasszony, az elmondottak alapján eddig Önt találtam a legalkalmasabbnak a meghirdetett állás betöltésére.
Ekkor a HR benyúl a fiókjába, s előhúz egy 105 D-s melltartót, majd átnyújtja a jelöltnek.
- Szíveskedjék ezt kitölteni, s az állás az Öné!
-----------------------------------------------------------------(ezzel)
(megint össze kellett vonnom a mai hsz-det! ejnye1 , legközelebb szigorúbb leszek: tom ejnye1 )
#1590   2007. 04. 12. csütörtök 21:47
MmePrune MmePrune VIP Admin
Három feminista nő beszélget...

Francia: - hazajött a férjem, mondta, hogy mosogassak el. Én mondtam neki,hogy most mosogasson el ő. Nem láttam két napig, utána hazajött, azóta ő mosogat.

Angol: - Az smafu! Hazajött az uram, mondta, hogy vasaljam ki az ingét.Mondtam neki, hogy vasalja ki magának. Erre nem láttam három napig, aztán hazajött, és azóta ő vasal.

Magyar: -hát ...hazajött a Béla, mondta, hogy adjam a kaját. Én meg mondtam neki, hogyhát főzzön magának ha enni akar!
Nem láttam négy napig...mostmár a bal szememre egy kicsit igen.
#1589   2007. 04. 11. szerda 08:56
nagyarcz2 nagyarcz2
Nagy bozóttűz van, amit a tűzoltók nem tudnak eloltani. Segítségül kihívják a szomszéd falu önkéntes tűzoltóit, akik egy ütött-kopott tűzoltóautóval, hatalmas szirénázással meg is érkeznek. A tűzoltóautó nagy hévvel behajt a lángok közé, megáll a tűz gócpontjában, leugrálnak róla a tűzoltók és elkezdik locsolni a tüzet, amin némi viaskodás után sikerül is úrrá lenni. A közelben lakó farmer annyira meghatódik az önkéntesek bátorságán, hogy a parancsnokuknak átnyújt egy 1000 dolláros csekket. A közelben levő riporter azonnal lecsap a szenzációra, és interjút készít a parancsnokkal:
- Ez nagyon bátor dolog volt, ahogy egyenesen behajtottak a tűzbe! Tudja már, mit fognak kezdeni ezzel a nagylelkű adománnyal?
- Nos, igen. Először is megjavíttatjuk ennek a nyavalyás autónak a fékjét...
-----------------------------------------------------------------------
nagyarcz2 #2417 | ma 08:55
Japán turista megy ki a reptérre. Egyszer csak a taxit megelőzi egy Honda.
- Á, Honda, nagyon gyors, Japánban készült! - kiált fel a japán.
Mennek tovább, amikor egy Toyota előzi meg őket.
- Á, Toyota, nagyon gyors, Japánban készült! - kiált fel ismét a japán.
Harmadszorra egy Mitsubishi suhan el mellettük.
- Mitsubishi, nagyon gyors, Japánban készült! - mondja ismét a turista.
A sofőr nem szól semmit, hamarosan kiérnek a reptérre.
- 100000 forint lesz - mondja a taxis.
- Micsoda? Az nagyon sok - hápog a japán.
- Taxióra, nagyon gyors, Magyarországon készült! - válaszolja a sofőr.
-------------------------------------------------------------------------
nagyarcz2 #2416 | ma 08:55
Egy fotós elhatározza, hogy légifelvételeket csinál az Etnáról. Telefonon rendel egy légitaxit. Amikor kiér a repülőtérre, látja, hogy egy kis gép áll a kifutón, nyitott ajtóval, utasra várva. Bedobja a csomagját, beül, majd mondja a pilótának:
- Mehetünk.
A gép felszáll. A fotós odaszól a pilótának:
- Legyen szíves az Etna fölé menni, ott majd csinálok néhány fényképet.
- Miért? - kérdezi a pilóta.
- Mert fotós vagyok, a fotósok pedig fényképeket szoktak csinálni.
Hosszú csend, majd a pilóta megkérdezi:
- Ezek szerint akkor nem maga az oktató?
#1588   2007. 04. 10. kedd 16:28
nagyarcz2 nagyarcz2
A férj megcsalja a feleségét a titkárnőjével. Éppen indulna haza a hotelből, amikor észreveszi, hogy a vállán egy harapásnyom maradt. Miközben megy hazafelé, azon töpreng, mit mondjon az asszonynak. Belép a lakásba, a kutyájuk szalad felé. Hirtelen ötlettől vezérelve elkezd birkózni az állattal, majd mutatja a vállát a feleségnek:
- Nézd csak, mit csinált velem ez a dög!
A felesége széthúzza a blúzát:
- Az semmi, nézd meg, az én melleimmel mit művelt!
--------------------------------------------------------------------------------
nagyarcz2 #2413 | tegnap 16:28
Négy vasárnapi golfjátékos beszélget arról, ki hogyan szokta rábírni a feleségét, hogy elengedje golfozni vasárnaponta.
- Én minden szombat este elviszem egy jó étterembe, ennek annyira szokott örülni, hogy semmi baj nincs a vasárnapi meccsekkel - mondja az első.
- Én meg minden szombaton kitakarítom a lakást, így aztán örömmel elenged - mondja a második.
- Mi szombatonként elmegyünk vásárolni, vasárnap aztán egész nap az új szerzeményeit nézegeti, így fel sem tűnik neki, hogy nem vagyok otthon - így a harmadik.
- Én meg minden vasárnap hajnal 5-kor felrázom és megkérdezem tőle: "Egy kis szex, vagy menjek inkább golfozni?"...
-----------------------------------------------------------------------------
nagyarcz2 #2412 | tegnap 16:26
Két szomszéd beszélget:
- Figyeljen csak, szomszéd! Mikor is van a születésnapja?
- Aztán miért kérdezi?
- Meg szeretném ajándékozni egy szép függönnyel az ablakára, hogy ne kelljen látnom, amit a meztelen feleségével művel.
- Aha... És a maga születésnapja mikor van?
- Hát azt miért kérdi, szomszéd?
- Megajándékoznám egy szemüveggel, hogy lássa kié is az a feleség, akit a lakásomban lát...
---------------------------------------------------------------------------
nagyarcz2 #2411 | tegnap 16:25
A férj halálos ágyán fekszik, körülötte a felesége, és a négy fia. A három idősebb fiú nagyon jóképű, a legkisebb, a negyedik csúf kis béka. Amikor az apjuk kettesben marad a feleségével, így szól:
- Van valami, amit mindig szerettem volna tudni. Most már úgyis meghalok. Nyugodtan megmondhatod, hogy a legkisebb fiú az enyém-e.
- Édes férjem, nyugodtan halhatsz meg, mert esküszöm a Jóistenre, hogy a legkisebb fiú a tiéd - mondja a felesége.
A férj kileheli a lelkét. A feleség fellélegezve fohászkodik:
- Hála istennek, nem kérdezte meg, hogy a többi három kié.
#1587   2007. 04. 10. kedd 10:06
gazosgyuri gazosgyuri
A székely elmegy a hegyekbe kirándulni a fiáwal.Rájuk esteledik és megállnak 1 erdészházban. Éjszaka felébred a székely és azt kérdezi a fiától: mit csinálsz fiam?-maszturbálok apám. - na,és hogy haladsz,fiam? - még nm sokra jutottam apám.- na,akkor most már próbálkozz a sajátoddal! eplus2
#1586   2007. 04. 07. szombat 11:50
X Törölt felhasználó (51863)
Párizs, Eiffel torony. Mindenki fényképezi vagy filmezi, csak egy ember áll zsebre dugott kézzel. Mellette lévö:
- Ön nem csinál semmit?
- Én itt nézem meg helyben.
#1585   2007. 04. 06. péntek 10:13
A skót bemegy a fényképészhez, és megkérdezi hogy mennyibe kerülnek a felvételek.
- Az első tucat tíz penny - mondja a fényképész - a második hat.
- Nem bánom! A másodikból csináljon nekem két tucatot!

A rendőr cipőt vásárol. Már a nyolcadikat próbálja, mikor megszólal:
- Ez az! Ezt megveszem, mert nagyon kényelmes.
A felesége oldalba böki:
- Tudod mi van a lábadon, te szerencsétlen? A cipősdoboz.
#1584   2007. 04. 05. csütörtök 18:53
potyi20 potyi20
Egy kisfiú sírva rohan oda az utcán álldogáló rendőrhöz:
- Rendőr bácsi, jöjjön gyorsan! Apámat verik a kocsmában!
A rendőr gyorsan beszalad a kocsmába, ahol két fickó püföli egymást. Megkérdi a gyerektől:
- Melyik az apád?
Erre a gyerek:
- Hát pont ezért verekszenek!
#1583   2007. 04. 05. csütörtök 10:34
A stopposnak megáll egy kocsi. A stoppos beszáll, a vezető elindul és mennek. Egyszer csak észreveszi a stoppos, hogy a sebességmérő elkezd felfelé kúszni, és 180-nál a vezető felesége hátraszól:
- Ne izguljon, a férjem álmában is elvezetné ezen az úton a kocsit, igaz Hans? Hans!
#1582   2007. 04. 04. szerda 13:08
new1 new1
Rendőr dicsekszik a szomszédjénak. Tegnap végre sikerült kiraknom egy puzzlt,két évig tartott. És mi ebben a szenzáció? Hát az ,hogy rá volt irva 4-től 9 évig hehe
#1581   2007. 04. 04. szerda 10:03
A Halál becsönget a listáján épp következőhöz. A férj nyit ajtót. Mondja a Halál: "Jöttem az Életedért!"
Erre a férfi megfordul, és odaszól a feleségének: "Életem téged keresnek!"
#1580   2007. 04. 03. kedd 07:37
ratos ratos
Megy a kis gyík az erdőben, egyszer csak látja ám, hogy az egyik faágon ül a majom, cigizik, és folyton röhög.
- Mit csinálsz, majom? - kérdi.
- Gyere fel vazze, megmutatom. Felmegy a gyík, ő is sodor egy joint-ot, és együtt füveznek tovább. Egy idő után azt mondja a gyík:
-Vazze majom, én baromi szomjas lettem, elmegyek inni a folyóhoz, el ne menj, rögtön itt vagyok. Úgy is tesz, de a parthoz érve bódult állapotában beleesik a vízbe. A krokodil jóindulatúan kihalássza, kiteszi egy kőre, majd kérdi:
- Mi az isten van veled, nem szoktál te ilyet csinálni!
A gyík elmondja hogy mi történt, a krokodilnak felcsillan a szeme, majd ő "utána néz" a majomnak. Meg is találja a fát, ahol a majom már teljesen kiütve szendereg. Felkiált neki, a majom lenéz, majd döbbenten felkiált:
-Vazze gyík, mennyi vizet ittál???
---------------------------------------------------------------------------------------------------
ratos
#2400 | 2007.04.03

Egy feltaláló bemegy a Találmányok házába, mert feltalálta az újegér fogót.
-Jó napot,feltaláltam az új egérfogót! Kifeszítenek egy kötelet és a közepére egy pengét raknak. A kötél egyik végére diót, a másikra mogyorót raknak. Kijön az egér, körülnéz: dió, mogyoró, dió, mogyoró. Akkor elvágja a penge a nyakát.
- Nem jó, mert sokba kerül a dió meg a mogyoró.
1 hét múlva visszamegy az ember.
- Feltaláltam az új egérfogót! Nem kell hozzá se dió, se mogyoró. Kifeszítenek egy kötelet, a közepére egy pengét tesznek. Kijön az egér, körülnéz: se dió, se mogyoró.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

ratos ) #2399 | 2007.04.03
2 beszívott hangya ül egy nagy fa tövében. Eléggé elvannak, mire arra megy egy elefánt. Az egyik hangya megkérdi:
- Te, elefánt! Látod azt a 2 morzsát a földön, ott melletted?
- Persze, miért?
- Rá tudsz állni az egyikre?
Az elefánt rááll az egyik morzsára. A két hagya elkezd baromira röhögni! Ezután megszólal a másik hangya!
- Te, és a másik morzsaszemet rá tudod rakni a fejedre?
- Persze!
Az elefánt megteszi, mire a két hangya, megint röhög, mire megszólal az egyik!
- Bazze! Mekkora szendvics!

(téged sem figyelmeztetlek még egyszer: 1 nap egy vicc, vagy max. 1 hsz-ben több, de ütős és friss vicc! tom) ejnye1
#1579   2007. 04. 02. hétfő 20:14
potyi20 potyi20
A bárban egy részeg odatámolyog egy lányhoz, és megszólítja:
- Elnézést, hölgyem, azt hiszem, ön tartozik nekem egy itallal!
- Én? Hogy-hogy? - kérdezi a lány meglepődve.
- Mert olyan ronda, hogy elejtettem a poharamat, amikor megláttam.

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: aranyos77 aranyos77
Nyitás ideje: 2005. 07. 26. kedd
Üzenetek: 3438db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 29. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!