Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#357   2008. 03. 16. vasárnap 22:36
threeKings threeKings
Ja és benne mentem el..és semmi gond nem volt vele.
#356   2008. 03. 16. vasárnap 22:36
threeKings threeKings
Nálunk semmi xtra nem volt.Előtte kis ujjazás majd becsusszant..kicsit fájt neki de utána semmi gond nem volt.
#355   2008. 03. 15. szombat 18:34
X Törölt felhasználó (112880)
lehet csak én vaok a kivételes, de csak olyan pasival csináltad eddig, aki mellett fájdalmas volt :S
#354   2008. 03. 15. szombat 18:25
X Törölt felhasználó (101243)
Nem mindenki egyforma. Én élvezem, nem is akárhogyan, a lényeg az óvatosság és a férfi türelme, odafigyelése.
Igen, az análszexet azért nem lehet "csakúgy" művelni. Egy kis odafigyelés előtte az étkezéssel, illetve előtte az alapos mosakodás elengedhetetlen. Nem is értem azt a kérdésedet, hogy más kimossa-e. Alapvető higénia, és alapvető igény szerintem mindenki részéről. Bármelyik normális szexboltban kapható erre kitalált "készülék", MrEnigma már megelőzött, és igencsak helyesen leírta, hogy van antibakteriális készítmény erre a célra.
Lehet felfogni "alternatív" örömforrásként, én teljes értékű orgazmusnak tudom a sajátomat aposztrofálni, magyarul szokás szerint szétesik a lakás. smile Sok helyen olvastam, hogy a nők nagy része csak csiklójuk izgatására éri el orgazmust. Nahát én világosan meg tudom különböztetni, ha a Párom nyelvvel küld el repülni, ha "szokásos" módon elintéz úgy, hogy mozdulni nem tudok, vagy éppen análisan okoz felejthetetlen perceket (najó, negyed-fél órákat nyes ). Ez nálam alapvetően 3 különböző, de mind a maga módján teljes orgazmus.
Persze ezzel egy szóval sem akartam azt sugallni, hogy neked kötelező lenne élvezned, csak hogy lásd, azért ez nem egy élvezhetetlen feladat.
(Ez egy válasz picikemucika üzenetére (2008. 03. 15. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 17:13
Nállam is próbálkozott már a barátom, nem mondom, hogy nem voltam kíváncsi rá hogy milyen, mert akkor hazudnék.. El kezte izgatni ujjal stb és amikor behatolt volna már az elején fájt és gyorsan ki is rántottuk, utánna lassan probálkoztunk de én semmit nem élveztem rajta. A másik, hogy általában azért nem szoktuk belülről kimosni és annak szaga is van ami nem egy kellemes szerintem. Vagy más kimossa? mondjuk fogalmam sincs, hogy lehetne azt kimosni...
#353   2008. 03. 15. szombat 17:58
MrEnigma MrEnigma
"mondjuk fogalmam sincs, hogy lehetne azt kimosni..."
Na amíg nem tudod ne beszélj bugyutaságokat.
Kívül VAN érzőideg, és lehet is élvezni. Szokni kell és kvázi meg kell tanulni. Volt barátnőm, eleinte nem akarta nem is próbálkozhattam aztán idővel egy hirtelen ötletetől vezérelve felkínálta. Persze babaolaj meg lassan, de ment. Először neki fura volt. Aztán idővel elkezdtük gyakrabban cisnálni és rákapott. Nem ez az elsődleges élvezet forrás neki, de ha már kappott a puncija eleget akkor hajlik az elternatív örömökre is.
És volt egy alkalom, hoyg kimosta nekem, hogy gumi nélkül nyugodtan csinálhassuk, ráadásul popsiból akár vissza punciba is. Beöntés. Vett erre a célra egy hüvely irrigátort, meg antibakteriális krémszappant és többször alaposan kiöblítette.
Na én minderről semmit nem tudtam, csak este mikor csábosan kérdezte nem akarom e popsiba? Mondom miért ne, majd akkor tudtam meg hogy ő erre direkt előkészült. Na az egy igencsak emlékezetes este volt. smile
És hozzátenném, nem a fájdalomtól sikongatott, mikor a popsiban voltam.
Tehát alapvetően kimenet, de alternatív megoldásnak is kiváló, pl. azokon a napokon amikor a mikulás a vendég, és ha a párod ilyenkor nem vágyik punciba (akár gumivel sem!). De mi nem csak akkor csináltuk így.
Olvass utána, próbáld ki és lassan türelemmel kellő mennyiségű síkosítóvsl és talán még magad is rákapsz.
Ja igen nem soktuk kimosni, de ha jobban meggondolod. És ha kimosod attól roszabb nem lesz eü. szempontból. SŐT!
(Ez egy válasz picikemucika üzenetére (2008. 03. 15. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 15. szombat 17:13
Nállam is próbálkozott már a barátom, nem mondom, hogy nem voltam kíváncsi rá hogy milyen, mert akkor hazudnék.. El kezte izgatni ujjal stb és amikor behatolt volna már az elején fájt és gyorsan ki is rántottuk, utánna lassan probálkoztunk de én semmit nem élveztem rajta. A másik, hogy általában azért nem szoktuk belülről kimosni és annak szaga is van ami nem egy kellemes szerintem. Vagy más kimossa? mondjuk fogalmam sincs, hogy lehetne azt kimosni...
#352   2008. 03. 15. szombat 17:13
picikemucika picikemucika
#351   2008. 03. 15. szombat 17:10
picikemucika picikemucika
Szerintem a fenékluk egy kimenet, és sokan bemagyarázzák maguknak, hogy élvezik ezt. Az nem arra való, ami arra való az a punci.. (sztem)
#350   2008. 03. 07. péntek 14:30
koma99 koma99
Lehet, hogy neked lesz igazad. Menet közben már ő mondta, hogy legyen meg "ott" smile Kívánta. Egyébként igaz az nagyon is amit sokan mondanak: CSAK FINOMAN!
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 03. 05. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 05. szerda 09:09
Meg tudom érteni, hogy ha csak ilyen lassan állt rá a behatolásra, akkor a folydolgáló anyag is zavarta. Ami nem megy, nem kell erőltetni, de van egy érzésem, hogy egyszer még talán erre is rá fog kapni egy jó pillanatában.
#349   2008. 03. 06. csütörtök 14:32
X Törölt felhasználó (73612)
háát az anális sexnél vigyázni kell és több odafigyelés kell mint a puncinál,mivel azért a punci tágulékonyabb szerv mint a posi!több ujjazás aki benne van nyalás kell hozzá rendesen!mi elöször igy csináltuk és a párom nem panaszkodott mivel rendesen ki lett tágitva és élvezte utána meg már követelte hogy csináljuk a dolgot! smile
#348   2008. 03. 06. csütörtök 14:16
Krok486 Krok486
Tényleg ne vedd sértésnek, mert semmilyen rossz szándék nincs bennem, és megalázni se akarlak, csak a saját érdekedben meg a csaj érdekében mondom: ha komolyan felvetődik benned egy ilyen kérdés, akkor szerintem inkább várj az ilyesmivel, mert valószínűleg egyikőtöknek sem lesz túl jó. confused
(Ez egy válasz Zlatibor üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 01:14
érdekelne h számít e az vmit a behatolásnál h a csajnak le van e borotválva a popsija v nincs?!könnyebben megy úgy ha csupasz??
#347   2008. 03. 06. csütörtök 02:53
kandurmarci kandurmarci
Nem ez a lényeg. Nyalni, puszilgatni jobb, ha csupasz, meg szebb is, de használj síkosítót, van spéci análra való is dögivel és szépen, lassan, fokról fokra tágítva, és semmi hirtelen mozdulat, főleg nem egyből tövig, mert neki (is) a külső részen vannak az érzékelő idegek. Mégha neked az lenne a legjobb, ha tövig és adj neki.
(Ez egy válasz Zlatibor üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 01:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 01:14
érdekelne h számít e az vmit a behatolásnál h a csajnak le van e borotválva a popsija v nincs?!könnyebben megy úgy ha csupasz??
#346   2008. 03. 06. csütörtök 01:14
Zlatibor Zlatibor
#345   2008. 03. 05. szerda 09:09
Krok486 Krok486
Meg tudom érteni, hogy ha csak ilyen lassan állt rá a behatolásra, akkor a folydolgáló anyag is zavarta. Ami nem megy, nem kell erőltetni, de van egy érzésem, hogy egyszer még talán erre is rá fog kapni egy jó pillanatában.
(Ez egy válasz koma99 üzenetére (2008. 03. 04. kedd 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 04. kedd 17:20
Sziasztok! Némi "tapasztalatot" szeretnék átadni nektek.

Már jóideje foglalkoztat az anális sex. Párom kezdetben nem díjazta az ötletet. Szépen fokozatosan próbáltam rábeszélni. Először megbeszéltük szóban (elutasította). Aztán egy együttlét alkalmával csak az ujjammal simogattam "ott". Furcsa mód meglepően jó volt neki. Kb fél évig csináltuk ilyen módszerrel (ne mindig persze). Rájöttünk hogy orgazmus közben nem szereti, ha ott van a kezem és simogatja. Finom behatolás is csak kb 3 hónap után történt az ujjam hegyével.
A múlt héten viszont megtörtént a behatolás is. Próbáltam kicsit ujjal tágítani, de azt nem engedte. Élvezte ahogy a farkam vége dörzsölődik a lukhoz. Aztán egyszer csak bent volt, ő kérte.

Egy hibát elkövettünk: kérte, hoyg élvezzek a fenekébe. Később az együttlét után mondta, hogy nagyon kellemetlen érzés ahogy folyik a fenekéből az anyag. Ott többet nem élvezek el.

Összességében:
Fokozatosan próbáltam rávenni a dolgokra.
Csak akkor próbálkoztam amikor Ő is vevő volt rá.
Nekünk ez a fenékbe élvezés nagyon nem jött be.
#344   2008. 03. 04. kedd 17:20
koma99 koma99
Sziasztok! Némi "tapasztalatot" szeretnék átadni nektek.

Már jóideje foglalkoztat az anális sex. Párom kezdetben nem díjazta az ötletet. Szépen fokozatosan próbáltam rábeszélni. Először megbeszéltük szóban (elutasította). Aztán egy együttlét alkalmával csak az ujjammal simogattam "ott". Furcsa mód meglepően jó volt neki. Kb fél évig csináltuk ilyen módszerrel (ne mindig persze). Rájöttünk hogy orgazmus közben nem szereti, ha ott van a kezem és simogatja. Finom behatolás is csak kb 3 hónap után történt az ujjam hegyével.
A múlt héten viszont megtörtént a behatolás is. Próbáltam kicsit ujjal tágítani, de azt nem engedte. Élvezte ahogy a farkam vége dörzsölődik a lukhoz. Aztán egyszer csak bent volt, ő kérte.

Egy hibát elkövettünk: kérte, hoyg élvezzek a fenekébe. Később az együttlét után mondta, hogy nagyon kellemetlen érzés ahogy folyik a fenekéből az anyag. Ott többet nem élvezek el.

Összességében:
Fokozatosan próbáltam rávenni a dolgokra.
Csak akkor próbálkoztam amikor Ő is vevő volt rá.
Nekünk ez a fenékbe élvezés nagyon nem jött be.
#343   2008. 03. 02. vasárnap 20:47
MmePrune MmePrune Admin
drágáim! ha segíteni akartok, akkor írjatok az anális szex praktikáiról...ha nem, akkor ne szóljatok be, mert morcos lesz a néni ejnye1
az én dolgom, hogy tájékoztassam a hsz írás módjáról, a ti dolgotok az, hogy segítsetek neki a témával kapcsolatban...majd én figyelmeztetem, és tiltom, ha nem ért a szép szóból...ne kelljen már offolnom minden topicban utánatok
ravasz1 idiota
további megjegyzés, panasz helye a moderátor fogadó
#342   2008. 03. 02. vasárnap 17:18
teltcica36 teltcica36
"A kloáka a bélcsőnek valamint a húgy és nemi szerveknek közös kivezetője. ..."

szóval valószínű mrsecret-nek ilyenje nincs

esetleg nem lacza90 vagy, fantasztikus ötlettől vezérelve új reggel?
(Ez egy válasz pullo üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 02. vasárnap 16:08
Berakhatod a farkam a kloákádba!!!!
#341   2008. 03. 02. vasárnap 16:15
MrSecret MrSecret
Köszönöm szépen a felajánlást,igazán kedves tőled!
Bennem nincs harag,de hogy te mérges vagy azt megértem,de hát a fóromokba többet kell írni,látod a kedves Adminunk össze is vonta a kérdéseidet.
Köszönd meg neki,legyél illedelmes kisfiú!
Látod legalább a lebaszásoddal szereztél újabb 3 pontot!
Szép napot kedves pullo nyes
(Ez egy válasz pullo üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 02. vasárnap 16:08
#340   2008. 03. 02. vasárnap 16:08
pullo pullo
(Ez egy válasz MrSecret üzenetére (2008. 03. 02. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 02. vasárnap 16:05
Kösz Prune!

Most jól leégettél szomoru1
#339   2008. 03. 02. vasárnap 16:05
MrSecret MrSecret
Kösz Prune!

Most jól leégettél szomoru1
#338   2008. 03. 02. vasárnap 16:03
MrSecret MrSecret
gonosz2

Látomásom van!

Egy újabb pontvadászt látok! gonosz2

Segítek a kérdések írásában :

Melyik napszakban könnyebb a behatolás?

Melyik a seggluk a sok luk közül?

Fájni fog a behatolás?

Akkor elhinnénk,hogy segítségért fordultál hozzánk,ha 5 szónál többet írnál és azt is egy üziben.

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: béta8417 béta8417
Nyitás ideje: 2005. 07. 28. csütörtök
Üzenetek: 1257db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!