Sziasztok
Ismerkednèk beszèlgetnèk. Privát üzenetet írj. Hátha alakul valami.
Ismerkednèk beszèlgetnèk. Privát üzenetet írj. Hátha alakul valami.
Sziasztok.
50-es macsó,tetovált,piercinges pasi érdekel vkit?
50-es macsó,tetovált,piercinges pasi érdekel vkit?
Sziasztok.
Érett pár házibarátja lennék. Hölgy örömére. Nagy cici előny, 30 éves potens pasi vagyok.
Kérlek privátban jelentkezz. Diszkréció adott.
Budapest, Pest megye, esetleg Tatabánya és környéke
Érett pár házibarátja lennék. Hölgy örömére. Nagy cici előny, 30 éves potens pasi vagyok.
Kérlek privátban jelentkezz. Diszkréció adott.
Budapest, Pest megye, esetleg Tatabánya és környéke
Kecskemét vagy a közelben van e pasi vagy pár aki hétvégén napközben tudna fogadni minket?
Komoly jelentkezőktöl várjuk privátban a leveleket...
Komoly jelentkezőktöl várjuk privátban a leveleket...
Cegléd kornyékén keresek hölgyet akit kényeztethetek.
Fiatal pár házibarátja lennék rendeszeresen! Csak komolyak jelentkezzenk,ha egyáltalán vannak itt olyanok! Utazás nem gond! Privát üzi!
Budapesten keresek akár érettebb hölgyet, kielégíteni vágyait, állandó partnere lehetnék.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Idősebb hölgyet keresek aki imádja ha ki is van nyalva. Puszi.
32 éves tetovált mackó srác vagyok. Helyem van.
Ma este szarakoznék cegléd környékén.
Ma este szarakoznék cegléd környékén.
Jászsági hölgyel barátkoznék.
Sziasztok kedves anyukák lànyok hölgyek 2 hét mulva telyessen egyedül lesz Németországban 22 éves vagyok ha van kedvetek irjatok nem muszáj sexelni birunk csak vacsorazni össze bújni és semmit sem csinalni üdv…
Hölgyet szopatnèk, dugnèk ma este Balassagyarmat és környéke. Privát üzenetben jelezz
Fiatal pár házibarátja lennék rendeszeresen! Csak komolyak jelentkezzenk,ha egyáltalán vannak itt olyanok! Utazás nem gond! Privát üzi!
Sziasztok! Nálam fiatalabb, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Egyedülálló Nő?
adatlapomon 1-2 info megtalálható. Egyébként ír
találkozzunk

Hölgyet szopatnèk, dugnèk holnap este Balassagyarmat és környéke. Privát üzenetben jelezz
Sziasztok Szabolcs Szatmár Bereg Vármegyéből idősebb nőt keressek bármilyen célból kor nem számít
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!