Sziasztok
Ismerkedni beszélgetni szeretnék, hátha kialakul valami. Írjatok privát üzenetet
Ismerkedni beszélgetni szeretnék, hátha kialakul valami. Írjatok privát üzenetet
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Telhetetlen, egyedülálló Hölgy?

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Pécs?
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!! Fiatal párokat is ///
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.50-70 közti hölgyet,párt is keresek.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Adatlapunk alapján ismerkednénk...
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Fiatalabb partnert keresek, én 50 éves.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /
////—-
////—-
Fiatal pasit keresünk harmadiknak az adatlapom szerint.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren! Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Szopnék
Írj valaki !!!
Szopnék
Írj valaki !!!
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés camozás beszélgetés Skype: rodger.rodger2

Sziasztok! Szívesen ismerkednék lányokkal, hölgyekkel, esetleg párokkal Budapest, és környékén. Igényes, rendezett életet élő 26 éves srác vagyok.
Zalaegerszegen ma 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sziasztok. Hölgyet keresek yoni masszázs gyakorlásához. Hely van,de menni is tudok. Privátban írj.
Fiatal lányt vagy párt keresek közös masztira, kukkolásra. Diszkréció adott es elvárt. Cserébe bármilyen kívánságod teljesítem. Kedves, figyelmes 44 éves pasi vagyok. Bp. es környéke.