Olyan hölggyel ismerkednék aki szereti a fiatal kevés tapasztalattal rendelkező fiúkat.
Kedves, barátságos, független, 47 éves férfi vagyok. 180cm magas, 89kg, társalgásra is alkalmasnak érzem magam. Magas szex kultúrával és sok energiával rendelkezem. BUDAPESTI akár telt alkatú hölggyel foglalkoznék, szóba jöhet az egész éjszaka is. Búvóhelyet biztosítsál...Ha szenvedéllyel fűszerezett szexre vágysz írjál. ( via.estates.co@gmail.com )

18 éves ápolt fiú keresi ápolt , fejér megyei csajt. email:rnorbi99@freemail.hu (kép emailben)
22 éves szűz pasi vagyok! Keresek érett vagy szintén tapasztalatlan nőt gyakorolni!
(Csongrád megye)
/üzenetbe/
(Csongrád megye)
/üzenetbe/
Szerda, csütörtök, péntek nappalra-estére szívesen várom párok (esetleg 35 feletti szóló hölgy) jelentkezését. Hetero vagyok, így a férfi bi kizárt, ennek ellenére szerintem remek órákat tudnánk együtt tölteni
29 éves, sportos srác vagyok 19 cm-es intim mérettel.

22 éves szűz pasi vagyok! Keresek érett vagy szintén tapasztalatlan nőt gyakorolni!
(Csongrád megye)
/üzenetbe/
(Csongrád megye)
/üzenetbe/
22 éves somogyi sportos szex aktiv srác 17/6 os szerszámmal lányt párt keres közös szexre
masszázst és fotózást vállalok!

Sziasztok hölgyek!
Szexkapcsolatot keresek szabadidő eltöltésére! Fiatal kevés tapasztalattal rendelkező fiú vagyok
Szexkapcsolatot keresek szabadidő eltöltésére! Fiatal kevés tapasztalattal rendelkező fiú vagyok
Sziasztok! Keresem hölgy partnerem, aki szívesen csatlakozna hozzám egy kellemes wellness hétvégére. Teljes ellátás és természetesen én állok mindent. Belső üzit várok.
Üdv!
Képeket cserélnénk. Írjátok meg,hogy arccal vagy anélkül. Várjuk kezdeményezéseteket. Ha külditek a képeket azonnal küldjük a mieinket.
Mail:joy29@freemail.hu
Képeket cserélnénk. Írjátok meg,hogy arccal vagy anélkül. Várjuk kezdeményezéseteket. Ha külditek a képeket azonnal küldjük a mieinket.
Mail:joy29@freemail.hu
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
sziasztok KIZÁRÓLAG LÁNYOK ILLETVE PÁROK JELENTKEZNEK mi egy fiatal pár vagyunk és csak kamerázunk de arc nélkül ha érdekel a dolog éjjel CSÜTÖRTÖK 12:00kor vagyunk írjatok egy skype címet sziasztok
45 év feletti hölgyet keresek szexkapcsolat céljából, aki kedveli a fiatalabb (27) férfiak társaságát! Privátban várom a válaszát!
27 éves pestmegyei nagyon csinos kedves lány megismerkedne tapasztalatlan kedves fiúval,izgat a nagy vastag méret.Kérlek csak akkor írj ha tudsz utazni,én esténként érek rá,helyem van...
Pervi fiu érdekel?
(Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 22:11

27 éves pestmegyei nagyon csinos kedves lány megismerkedne tapasztalatlan kedves fiúval,izgat a nagy vastag méret.Kérlek csak akkor írj ha tudsz utazni,én esténként érek rá,helyem van...
13:25 [armagedonjoci] Sziasztok! Budapesti 34 éves unatkozó sex szeretö férfi vagyok. Keresem azt a budapesti szimpatikus lányt, párt aki a hölgy illetve, közös örömökkel éreznénk egymást egymást ma. Swinger buliban is benne vagyok. Nyitott pasi vagyok
Saját exklusiv privát lakásba Svájcba keresünk,fiatal csinos önmagára és a környezetére is igényes lányokat! (+18)
Kimagasló kereseti lehetőség ,igényes környezet korrekt feltételekkel!
Utazásod is előlegezzük! Nyelvtudás nem szükséges ,mert a kapcsolat tartó Magyar!
Jelentkezés az alábbi e-mail címem: arcképpel és teljes alakos fotóval. chicasjob@artlover.com
Tel.:+36308308674
Kimagasló kereseti lehetőség ,igényes környezet korrekt feltételekkel!
Utazásod is előlegezzük! Nyelvtudás nem szükséges ,mert a kapcsolat tartó Magyar!
Jelentkezés az alábbi e-mail címem: arcképpel és teljes alakos fotóval. chicasjob@artlover.com
Tel.:+36308308674
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok. 25 éves szűz pasi szívesen megismerkedne a szex örömeivel egy kellemes nő társaságában, Csongrád megyében.