Csorna Győr és vonzáskörzetében keresek elhanyagolt hölgyeket tartós szex kapcsolatra.
Kalandos tapasztalatokkal rendelkező 22 éves vecsési srác ismerkedne korosabb hölgyekkel

Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő hölgyet párt keresek Veszprém és környékéről.Erősen telt hölgyel is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Jászberénybe keresek hölgyet,lányt,asszonyt(kor nem számít)aki végre segítene rajtam.....,már nagyon vágyom egy kis szexre,kérlek segítsetek
ÉRETT,ELHANYAGOLT,HÖLGYEKET KÉNYEZTETNÉK.50-ÉVES MACKÓS SZEXET ÉS KÉNYEZTETÉST KEDVELŐ FÉRFI VAGYOK.AUTÓ VAN.BÚVÓHELY MEGOLDHATÓ.
Sziasztok.31 éves férfi vagyok. Telt,nagy cicis hölggyel ismerkednék Veszprém és környékéről.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok.38 ėves fėrfi alkalmi szexszhez nagy mellű nőt keres. Utazni tudok.
Debrecen ės környėke . Az előző üzihez lemaradt.Bocsi
)

Szia Lili!
Engem érdekelnél,31 éves Bpi srác vagyok ,szeretnélek megismerni....megadom a címem az hogy utazzak hozzád az nem jelent gondot k.zolko81@gmail.com írj ha érdekellek édes....puszi Zoli (Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 08. csütörtök 22:11
Engem érdekelnél,31 éves Bpi srác vagyok ,szeretnélek megismerni....megadom a címem az hogy utazzak hozzád az nem jelent gondot k.zolko81@gmail.com írj ha érdekellek édes....puszi Zoli (Ez egy válasz lillike üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)

27 éves pestmegyei nagyon csinos kedves lány megismerkedne tapasztalatlan kedves fiúval,izgat a nagy vastag méret.Kérlek csak akkor írj ha tudsz utazni,én esténként érek rá,helyem van...
Ha lenne eszed, akkor megnéznéd a korábbi hozzászólásait és nagyon gyorsan kiderülni, hogy hol férfi, hol nő... De te tudod.
(Ez egy válasz Playboy81 üzenetére (2012. 11. 13. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 13. kedd 15:03

Szia Lili!
Engem érdekelnél,31 éves Bpi srác vagyok ,szeretnélek megismerni....megadom a címem az hogy utazzak hozzád az nem jelent gondot k.zolko81@gmail.com írj ha érdekellek édes....puszi Zoli
Engem érdekelnél,31 éves Bpi srác vagyok ,szeretnélek megismerni....megadom a címem az hogy utazzak hozzád az nem jelent gondot k.zolko81@gmail.com írj ha érdekellek édes....puszi Zoli
Érett elhanyagolt házas vagy egyedüláló független hölgyeket keresek alkalmi vagy hosszantartó szex kapcsolatra.Győr,Csorna vagy vonzáskötzete.
Sziasztok!Pakson keresnék hölgyet bármi jóra!!Én 185/71 barna szem és haj,kisfiús arc -35 éves .Bátran hívjatok vagy sms 06 20 212 20 80 köszi,puszi!

Pasival akarsz randizni,akkor csak rajta!!!!
(Ez egy válasz Playboy81 üzenetére (2012. 11. 13. kedd 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 13. kedd 15:03

Szia Lili!
Sziasztok!
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-55 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Győr +80 km körzetében ismerkednék (25-55 év közötti) Lánnyal, Hölggyel, Párral szenvedélyes erotikus kapcsolatra, mindenképpen hosszútávra.
Nem független Lányok és Hölgyek ha elhanyagoltnak érzitek magatokat, vagy csak vágytok valami újdonságra akkor habozás nélkül írjatok, diszkréten titkos kapcsolatban is benne vagyok.
Párokkal is szívesen ismerkedem hármas kapcsolatra a Hölgy kényeztetésére. Van többes tapasztalatom.
Érett korosztály is bátran írjon, imádom az érett ,,gyümölcsöt".
Rólam: 183 cm 88 kg 27 év, Független, ápolt-igényes, nem dohányzó, kulturált, hetero pasi vagyok.
Email: alessandrossel@gmail.com
Ha nem gond az utazás, akkor a környező megyékből, vagy nagyobb távolságból is jelentkezhettek.
Jászberénybe keresek hölgyet,lányt,asszonyt(kor nem számít)aki végre segítene rajtam.....,már nagyon vágyom egy kis szexre,kérlek segítsetek
Ma estére keresek fiatal utazni tudó kedves vékony fiút,helyem van.27 éves izgató lány vagyok...telszámmal írj!Nem levelezgetek....PESTMEGYE!
DEBRECEN ÉS KÖRNYÉKE!!!
Ma estére közös hokira keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3. ha megvan a közös szimpátia, már jöhetsz is!
Maximális diszkréció adott és elvárt!!!
Ma estére közös hokira keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3. ha megvan a közös szimpátia, már jöhetsz is!

Maximális diszkréció adott és elvárt!!!
Hali!
Jövő hétre keresem partnerem, van fönn jó pár kép, belső levelet várok inkább.
puszi-pacsi kinek mi!
Jövő hétre keresem partnerem, van fönn jó pár kép, belső levelet várok inkább.

puszi-pacsi kinek mi!
Sziasztok!35 éves pasi keres duci hölgyet Budapestről,kölcsönös örömszerzésre.Szeretem az érettebb korosztályt.Kérlek küldj üzit ide,vagy smst erre a számra. 06305422138
Sziasztok!
Dél-Balaton térségből (Siófok-Fonyód) várom szexuálisan túlfűtött lányok, hölgyek, asszonyok, párok jelentkezését!!!
22éves sportos testalkatú srác vagyok (185/70).
23/6os farkammal nem vagyok semmi jónak az elrontója!
Jelentkezni üzenetben lehet!
Dél-Balaton térségből (Siófok-Fonyód) várom szexuálisan túlfűtött lányok, hölgyek, asszonyok, párok jelentkezését!!!
22éves sportos testalkatú srác vagyok (185/70).
23/6os farkammal nem vagyok semmi jónak az elrontója!
Jelentkezni üzenetben lehet!