Fiatal lányt keresek, aki vonzódik az idősebb férfiakhoz, akinek átadhatom a tapasztalatomat.
Ha magadra ismertél az előzőekben, írj egy privát üzenetet.
Ha magadra ismertél az előzőekben, írj egy privát üzenetet.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Fiatal lánynak lennék mentora! Akár ma is

Sziasztok! Fiatal, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Sziasztok. 21 éves Szolnoki kedves srác vagyok. Lányokat / párokat keresnék

Estét
Mostanában Fiatal csajszi laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Mostanában Fiatal csajszi laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
én 34 és fiatalt bevezetnék a szex örömeibe, akar nem volt még anál abban is segítek
Ma, holnap, egész nap... Szopnék, mély torkosan!! Valakik?? Helyem van!! Írj privátban...
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma
Autós kaland is oké! Ma
Budapesten keresek hölgyet bármire, állandó partnere is lennék.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Kedves Párok!
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Kér ma valaki ma vagy holnap Veszprémben egy alapos szopást? Hely van, írj bátran

Aktív pasikat keresek, ma estefele, vagy holnap, egész nap, Érd-Bp. és környékéről. Szopass meg keményen, nyelesd velem. Hely van, legyél irányító, minden jóban benne vagyok a passzív oldalon. HELYEM VAN! Írj üzit, és gyere. 30-50 között várom kemény pasik jelentkezését!!
Sziasztok.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
Vas Megye
T.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
Vas Megye
T.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Fiatal párokhoz csatlakoznék / házibarát is lehetek / kukkolás is jöhet ….
Sziasztok! Ha valaki engedné, hogy részt vegyek a szeretkezésükben nézőként, örömmel fogadnám ezt a lehetőséget. 18F ( privátba várom a lehetőségeket)

50 körüli hölgyet kényeztetnék. Akár a férjel is együtt.

Sziasztok!
Szolnoki vagy környéki csinos nem molett nőt keresek akivel lopott órákat izgalmasan tudnánk eltölteni .Várom a kérdésedet!
Szolnoki vagy környéki csinos nem molett nőt keresek akivel lopott órákat izgalmasan tudnánk eltölteni .Várom a kérdésedet!
Sziasztok!
Eger és környékén “hosszúhétvégéző” kedves intelligens párt keresünk négyes kalandra…
Találkozzunk ismerkedjünk és kölcsönös szimpátia esetén folytassuk nálunk vagy nálatok!
Csak ha meg van a négy igen!
Eger és környékén “hosszúhétvégéző” kedves intelligens párt keresünk négyes kalandra…
Találkozzunk ismerkedjünk és kölcsönös szimpátia esetén folytassuk nálunk vagy nálatok!
Csak ha meg van a négy igen!