Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
50 körüli hölgyet kényeztetnék. Akár a férjel is.

Sziasztok, hölgyhöz illetve párokhoz csatlakoznék, bármi szóba jöhet Nem vagyok semmi jó elrontója, Képeim vannak jelölj kapcsolatra bármilyen kérdésed van írj 18F.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes ápolt srác vagyok!
Sziasztok!
Holnap este 11.-én van olyan pár aki egy fiatal 21éves kedves srácot fogadna Debrecenben? smile
Holnap este 11.-én van olyan pár aki egy fiatal 21éves kedves srácot fogadna Debrecenben? smile
Sziasztok.Igényes Párral ismerkednék!!diszkréció elvárt...
Pécs és környékén valaki?

Üdv.
29 éves úrként párt keresek. Hölgy örömére csatlakoznék.
Budapest vagy Pest vármegye. Utazás megoldható.
( Nagy méret van, nagy cici előny)
29 éves úrként párt keresek. Hölgy örömére csatlakoznék.
Budapest vagy Pest vármegye. Utazás megoldható.
( Nagy méret van, nagy cici előny)
Párokkal ismerkednénk az adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Siófok és környékén valaki? Irjatok
Kedves Párok!
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket is egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket is egy ilyen felállás? Hozzuk össze...

Sziasztok!
Fiatal max40 éves korig keresek sportos alkatú lányt,esetleg párt közös nudizáshoz stb.
Fiatal max40 éves korig keresek sportos alkatú lányt,esetleg párt közös nudizáshoz stb.
Holnap (azaz vasárnap) délelőtt nyiregyen szopok, helyem nincs, de autóban vagy szabadban is megteszem. akit érdekel az írjon, nem levelezgetek
Idosebb holgyet keresek a hetvegere
Sziasztok, hölgyhöz illetve párokhoz csatlakoznék, cuckold, hármasban. Nem vagyok semmi jó elrontója, Képeim vannak jelölj kapcsolatra bármilyen kérdésed van írj 18F.
(Adatlapot olvass!)
(Adatlapot olvass!)

Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Sziasztok ma Szegeden leszunk párommal
Szívesen megismerkednènk másik parral esetleg lannyal estefelé
Szívesen megismerkednènk másik parral esetleg lannyal estefelé
Sziasztok! Fiatal, nyitott gondolkozású, vékony, sportos vagy normál testalkatú lányt keresek akár hosszú távú kapcsolatra is. Nézz adatlapot és küldj privát üzenetet, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Boldog nőnapot minden hölgy csoporttagnak!
Keresek egy csinos igényes nőt 60 év körül szexkapcsolatra,én 42 éves 190magas férfi vagyok