Sziasztok szombat estére keresnénk párt Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek írjatok ha úgy gondoljatok
Sziasztok! 35 éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal találkoznék, Budapesten a mai napon alkalmi vagy hosszabb távon is érdekel. Több infó és kép privátba.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Egyetlen Hölgyet keresek!
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim. A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése,
egymás vágyainak megélése egymással. (Nemcsak egy dugás amire vágyom....)
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék vagy a titkod.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim. A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése,
egymás vágyainak megélése egymással. (Nemcsak egy dugás amire vágyom....)
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék vagy a titkod.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.

Sziasztok
Keresnék, idősebb hölgyet, esetleg párt ismerkedésre, szimpátia alapján kötetlen kapcsolatra akár hosszú távon is. Én egy kedves, értelmes 25 éves fiatal srác vagyok. Kizárólag Pest, és pest környékére gondoltam.
Keresnék, idősebb hölgyet, esetleg párt ismerkedésre, szimpátia alapján kötetlen kapcsolatra akár hosszú távon is. Én egy kedves, értelmes 25 éves fiatal srác vagyok. Kizárólag Pest, és pest környékére gondoltam.

Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Szép Napot. Középkorú Férfi vagyok. Kimondottan idősebb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni! Kellemes huncut erotika akár szerepjátékok!
Sziasztok.
Feb.10.én igényes privát bulit szervezünk válogatott párokkal,Kecskeméten.
Várjuk jó fej vonzó PÁROK jelentkezését 50-52 éves korig.
Baráti hangulatban barátságos nagyon csini párokkal!
Részletekért bátran keressetek privátban.......
Feb.10.én igényes privát bulit szervezünk válogatott párokkal,Kecskeméten.
Várjuk jó fej vonzó PÁROK jelentkezését 50-52 éves korig.
Baráti hangulatban barátságos nagyon csini párokkal!
Részletekért bátran keressetek privátban.......

Pécs és környékén hölgyet vagy párt keresek.. Valaki esetleg?

Unatkozó érett nővel leveleznék!!
Ma vagy holnap estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Szigetszemiklóson szopnék ma
Sziasztok, Lurdy Ház és környékén cumizna valaki-valaki?16 óra fele
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok. Idősebb hölgyet párt keresek délelőtti szabadidővel szexre.
MÉÉG MINDIG AKTUÁLIS HÖLGYEK
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 01. 27. szombat 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 22:30

Estét
Mostanában fiatal Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában fiatal Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne, minden téren. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát! Győr