Sziasztok!
Ma egy hölgy vagy pár a 15. kerületben, vagy környékén találkozna egy kedves 21 éves fiúval?
Bármire kapható vagyok.
Ma egy hölgy vagy pár a 15. kerületben, vagy környékén találkozna egy kedves 21 éves fiúval?

Bármire kapható vagyok.

Budapesten keresek hölgyet, esetleg állandó partnere lennék. 24 éves vagyok.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Hello sziasztok budaörsön élek 30éves sportos vagyok 21.5cm farokkal szivesen talakoznak veletek
(Ez egy válasz Zoan7981 üzenetére (2024. 01. 27. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 27. szombat 17:21

Feleség szopna, ma késő este érden.
Nagyméretű,(18+) felfelé,borotvált,igényes pasit kesesünk.
Olyat aki szeret hosszas puncit nyalni.
Ha enyhe bisex vagy az még jobb.
Dohányzás kizáró ok.
Arcképes fotód legyen.
Találkozni nálunk tudunk érden 23:00 után.
Dohányzás kizáró ok.
Arcképes fotód legyen.
Sziasztok 30éves extra potens srác alakalmi sexet keres diszkrét apolt vagyok helyem sajnos nics altalaban napközben erek ra .!! Budapesten minden megoldas érdekelehet persze modlyával .
Vannak itt olyan párok akik terveznek is előre? Nem csak durr bele ma este mindegy kivel.......
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Ha igen szivesen ismerkednénk privátban.
Pussz
Sziasztok! Kimondottan passzív Férfi tagú párral ismerkednék!
Imádom ha nyalom a Hölgy punciját közben a Férfi szopja a farkam vagy a Hölgy a számra ül és úgy nyalom a Férfi meg bele ülhet a farkamba amit előtte finoman szopott !!! Kérem csak ilyen vágyakkal rendelkező Párok írjanak !
Imádom ha nyalom a Hölgy punciját közben a Férfi szopja a farkam vagy a Hölgy a számra ül és úgy nyalom a Férfi meg bele ülhet a farkamba amit előtte finoman szopott !!! Kérem csak ilyen vágyakkal rendelkező Párok írjanak !
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Estét
Mostanában fiatal Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Sziasztok! Békéscsabán orál kedvelő fiatal lányt, lányokat keresek...
Feleség szopna, ma késő este érden.
Dohányzás kizáró ok.
Arcképes fotód legyen.
Dohányzás kizáró ok.
Arcképes fotód legyen.
Sziasztok fiatal 20 éves szűz heteró fiú keresi élete első szexpartnerát Somogy-Zala megyében ! (lányokal max 35éves korig ismerkednék!) gyere írj
Kaposváron oralkedvelő hölgyeket, párokat keresek. Hely kell. Pasi vagyok.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!!! Kukkolnék is !!
Sziasztok! Párral ismerkednék a mai napon! Kor mellékes, ápoltság nagyon fontos. Enyhe bi ok!
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok! Ma este/éjjel hellyel rendelkező hölgy vagy pár Bp/Pest megyében lenne, aki fogadna egy ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasit?
Voltál már olyannal akinek minden vágya az hogy te ki elégülj,bele férne az neked hogy most az lenne a cél hogy neked legyen jó ?
csak lányokat esetleg párokat

Estét
Szexben gazdagot mindenkinek! Holnap este/éjjel lenne hölgy vagy pár, aki szívesen fogadna egy ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasit hosszabb, több menetes szexcsatára? Adatlapomon a paramétereim kitöltve, kép van arra érdemes jelölteknek. Autóval tudok menni ésszerű keretek közt bárhová (Érd, Bp és ezek vonzáskörzete).