Boldog, izgalmakkal teli új évet mindenkinek!
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Somogyi, baranyai párok, csoportok szilveszteri "huncutkodását" nézném,
kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..

Érett Nővel ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek. Képek,info az adatlapomon.

Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Érett hölgyet keresek tartós szexkapcsolat céljából!
40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger...
Sziasztok! Mai napon Kecskeméten hölgy, hetero pár?
Anorex, vékony, karcsú, sportos alkatú hölgy 18-50ig
Perverziókra, extrákra nyitott vagyok hetero alapon.
A hosszasabban ismerkedőkkel is szívesen kommunikálok.
Intelligencia, diszkréció, higiénia adott és elvárt.
Adatlapom olvasd kérlek és üzenetben keress ha szimpatikusnak találsz!
Anorex, vékony, karcsú, sportos alkatú hölgy 18-50ig
Perverziókra, extrákra nyitott vagyok hetero alapon.
A hosszasabban ismerkedőkkel is szívesen kommunikálok.
Intelligencia, diszkréció, higiénia adott és elvárt.
Adatlapom olvasd kérlek és üzenetben keress ha szimpatikusnak találsz!
Sziasztok párok egyedül álló hölgyek nyíregyháza közelében házhoz megyek masszírozok nincs végzettség de elvileg nagyon jól csinálom azok a vissza jelzések , volt már hármasban részem több dolog is érdekelhet de masszázs beszélgetés is oké
nem vagyok karcsú sőt , de intelligens ápolt empatikus vagyok írjatok próbáljuk!!!’

Budapesten keresek érett hölgyet, esetleg állandó partnere lennék.
sziasztok párok jelentkezését várjuk kiskunmajsára közös buli és egyéb
Sziasztok! Orális szexre keresünk bi partnert.Mindenki mindenkivel. Kisebb max. átlagos mérettel pasiknál. Kevési szabadidő miatt a közelünkből keresünk az esti órákra. Az adatlapon megadott címen várjuk a jelentkezést ha lehet fotóval.
Sziasztok
Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 31-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére...
de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved lazulni tabuk nélkül írj

Sziasztok,
Mai napon találkoznék hölggyel, párral. Fiatal, potens extra vastag mérettel rendelkezem. Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd. Tamás
Mai napon találkoznék hölggyel, párral. Fiatal, potens extra vastag mérettel rendelkezem. Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd. Tamás
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
sziasztok. Érzéki páros akik órákon át szeretnek élvezkedni? közös programok, intenzív lelkek?!

Kedves Hölgyek!
2 hónapja nem érintettem senkit és így ezáltal egyértelmű, hogy 2 hónapja a szexuális életem is 0.
Keresek egy hölgyet SZERETŐ VISZONYRA (hosszú távra) és olyan hölgyet, aki szintén hasonló dolgot keres és nem akar faszról-faszra járni…….
2 hónapja nem érintettem senkit és így ezáltal egyértelmű, hogy 2 hónapja a szexuális életem is 0.
Keresek egy hölgyet SZERETŐ VISZONYRA (hosszú távra) és olyan hölgyet, aki szintén hasonló dolgot keres és nem akar faszról-faszra járni…….
Sziasztok!
40-65-éves korig keresem hölgy partneremet! Lehetsz elvált, de ha férnél vagy nem gond!! Szeresd ha sokáig kényeztetnek… és legyél benne a vad szexbe! Higénia ápoltság adott és elvárt. Diszkréció 100%! Baja és környéke. Helyem van
40-65-éves korig keresem hölgy partneremet! Lehetsz elvált, de ha férnél vagy nem gond!! Szeresd ha sokáig kényeztetnek… és legyél benne a vad szexbe! Higénia ápoltság adott és elvárt. Diszkréció 100%! Baja és környéke. Helyem van
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.