Kedves Hölgyek!
2 hónapja nem érintettem senkit és így ezáltal egyértelmű, hogy 2 hónapja a szexuális életem is 0.
Keresek egy hölgyet SZERETŐ VISZONYRA (hosszú távra) és olyan hölgyet, aki szintén hasonló dolgot keres és nem akar faszról-faszra járni…….
2 hónapja nem érintettem senkit és így ezáltal egyértelmű, hogy 2 hónapja a szexuális életem is 0.
Keresek egy hölgyet SZERETŐ VISZONYRA (hosszú távra) és olyan hölgyet, aki szintén hasonló dolgot keres és nem akar faszról-faszra járni…….
Sziasztok!
40-65-éves korig keresem hölgy partneremet! Lehetsz elvált, de ha férnél vagy nem gond!! Szeresd ha sokáig kényeztetnek… és legyél benne a vad szexbe! Higénia ápoltság adott és elvárt. Diszkréció 100%! Baja és környéke. Helyem van
40-65-éves korig keresem hölgy partneremet! Lehetsz elvált, de ha férnél vagy nem gond!! Szeresd ha sokáig kényeztetnek… és legyél benne a vad szexbe! Higénia ápoltság adott és elvárt. Diszkréció 100%! Baja és környéke. Helyem van
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Sziasztok! Fiatal Óbudai egyetemista fiú vagyok. Holnap (27.-én) szívesen találkoznék Párral, vagy Hölggye. Szeretem az érettebbek társaságát és szeretem ha kedvükre használnak.

Sziasztok! Az ünnepek alatt magas, vékony, ápolt és borotvált férfi örömmel fogadna fiatal biszex párt Budapesten.
Sziasztok! 30-án estére keresünk egy bi pasit vagy párt(pasik között csak orál) játékokra. Merj fotót küldeni emailben. Nem viber, google chat stb! Email! Ha erre nem vagy képes, ne is írj! Tatán van helyünk!
Sziasztok! Ünnepeket nézve lenne hölgy vagy pár aki(k) egy pasi társaságát keresné(k)
Ápolt, borotvált nagy méretu pasi vagyok. Utazás nem gond
Ápolt, borotvált nagy méretu pasi vagyok. Utazás nem gond

Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Kecskemétiekkel ismerkednék hetero alapon. Szóló hölgy vagy cuckold pár. Kamusok, bi pasik ne!
Ma reggel 7-11ig
Ma reggel 7-11ig
Sziasztok.
Ápolt , 28 éves úrként keresek párt vagy akár bulit Pest megyében vagy Komárom megyében. Érettebb pároknak is örülnék..
Ápolt , 28 éves úrként keresek párt vagy akár bulit Pest megyében vagy Komárom megyében. Érettebb pároknak is örülnék..
Sziasztok!
Budapesten csatlakoznék párokhoz, illetve egyedül aló hölgyekhez! 29-éves vagyok! Tetovált piercinges , 180 cm magas, 70kg!
Budapesten csatlakoznék párokhoz, illetve egyedül aló hölgyekhez! 29-éves vagyok! Tetovált piercinges , 180 cm magas, 70kg!
Budapesten keresek érett hölgyet, esetleg állandó partnere lennék.
Sziasztok, esetleg idősebb pasik vagy párok Pécs környékén?
Sziasztok.Tatabánya?
Sziasztok. 30as párként idősebb párokhoz, hölgyhöz és 50 feletti férfihoz csatlakoznánk. Baranya, Tolna, Somogy
Sziasztok 27 éves Dunaújvárosi srác keres orált kedvelő személyt minél hamarabb
Sziasztok!
Hosszú távra keresek, egy hölgyet, vagy párt, akivel közösen áldozhatunk a többes szex oltárán.
Nem csak kalandra vágyom.
Legyen valami tartós , valami normális kapcsolat , már ha lehet így fogalmazni.
Hatvan és körzetéből, nagy távolságokat nem szeretem.
Nem mintha nem lennék mobilis, de azért mégis csak jobb ha egymásra tudunk időt szánni.
Hosszú távra keresek, egy hölgyet, vagy párt, akivel közösen áldozhatunk a többes szex oltárán.
Nem csak kalandra vágyom.
Legyen valami tartós , valami normális kapcsolat , már ha lehet így fogalmazni.
Hatvan és körzetéből, nagy távolságokat nem szeretem.
Nem mintha nem lennék mobilis, de azért mégis csak jobb ha egymásra tudunk időt szánni.
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kaposváriakkal ismerkednék. Diazkreten szex is lehet. Hely kell.