Kedves Hölgyek!
3. Kerületben és közelében (2, 4, 13,) keresek.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.
A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése, egymás vágyainak megélése egymással.
Nemcsak egy dugás amire vágyom....
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék a titkod.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Keress privátban!
3. Kerületben és közelében (2, 4, 13,) keresek.
Szeretném valakivel megélni a szexuális vágyaim.
A szexualitás számomra több mint egy dugás.
A szexualitás gyengédség, szenvedély, vadság, törődés, simogatás, egymás megismerése, egymás vágyainak megélése egymással.
Nemcsak egy dugás amire vágyom....
Van akinek az is elég, de nekem nem!!!!
Nem vagyok hibátlan és tökéletes sem vagyok, de hátha van akivel megfelelünk egymásnak..
Búvóhelyem van. Tartalmas együttléteket keresek. Nem házastársat. A szeretőd lennék.
Diszkréció adott!
Illedelmes vagyok, megbízható és normális értékrendekkel rendelkező férfi. Lennék a titkod.
Búvóhelynek egy kis izgalom gyanánt tudok egy nagyon jó helyet biztosítani.
Keress privátban!
Pároknak szopok,nyalok. Ápolt diszkrét pasi.
Házas nőket kényeztetnék Budapesten. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Kép a profilomon.
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.

Sziasztok. Ma ismerkednek baranya megyéből hölgyel. Nem egyedülálló 35 eves pécsi férfi keres hosszútávú kapcsolatot. Igazán szép napot mindenkinek
Sziasztok! Békéscsabán fiatal lány vagy lánypárhoz csatlakoznék..üdv.
Sziasztok fiatal srác Zalában lányokkal ismerkedne.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet
Sziasztok szilveszterre keresnénk párt négyes gabayodas , buli miadt nem szeretnénk semmi clubbot és tömeget magunk körül se rengeteg pasit sem ha magatokra ismertették írjatok rank aránylag korunk se gond ha egyezik ami 20-35kozti pár vagyunk így nem a 60eveseket keressük
Borsodban es Hevesben keresek 18-45 hölgyet kotottsegek nelkul
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Ma este van is helyem, ha úgy alakulna.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Ma este van is helyem, ha úgy alakulna.
23 éves, budapesti srác ismerkedne idősebb nőkkel Budapesten. Kép a profilom
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Fiatal lány fenekét nyalnám sokáig. Olyat keresek, aki képes így maszturbálva több orgazmust is elérni. Idősebb kor sem kizáró és persze igény szerint nem csak a fenekét nyalnám.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Szőrzet előny!! Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, elélvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt. Szőrzet előny!! Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
23 éves, sportos srác ismerkedne idősebb nőkkel Budapesten.
Mivel elég lekezelő stílusban válaszoltál, ne lepődj meg ha ilyen visszajelzést fogsz tőlem kapni. Rengeteg levelezésen vagyok túl, ahol teljesen kulturáltan váltunk el egymástól egyéb okok miatt. Hol távolság, hol nem megfelelő szimpátia részemről vagy a másik félrészéről, minden esetben mindenki FAIR módon válaszolt a másiknak. Szóval köszönöm, de minden rendben. További kellemes napot neked is
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 12. 12. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 15:02

Látszik mennyire vagy fair, mennyire vagy kultúrált! Gondolom ha valaki visszautasít, akkor is ilyen stílusban reagálsz. Kelendő leszel.

Sziasztok!
Fiatal 18-23 éves hölgyel ismerkednék hosszú távra. Hetero pár is lehet a fiatalabb korosztályból cuckoldra, hármasra. Szívesen csevegek is de inkább találkozni szeretnék és kellemes időt tölteni eggyütt.
Kecskemétiek vagy utazóképesek! Adatlapom olvasd kérlek.
Fiatal 18-23 éves hölgyel ismerkednék hosszú távra. Hetero pár is lehet a fiatalabb korosztályból cuckoldra, hármasra. Szívesen csevegek is de inkább találkozni szeretnék és kellemes időt tölteni eggyütt.
Kecskemétiek vagy utazóképesek! Adatlapom olvasd kérlek.
45 éves nő és 49 éves pasi párral szexelne , kaposvár és 810 km es környéke