23 éves, sportos srác ismerkedne idősebb nőkkel Budapesten.
Mivel elég lekezelő stílusban válaszoltál, ne lepődj meg ha ilyen visszajelzést fogsz tőlem kapni. Rengeteg levelezésen vagyok túl, ahol teljesen kulturáltan váltunk el egymástól egyéb okok miatt. Hol távolság, hol nem megfelelő szimpátia részemről vagy a másik félrészéről, minden esetben mindenki FAIR módon válaszolt a másiknak. Szóval köszönöm, de minden rendben. További kellemes napot neked is
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 12. 12. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 15:02

Látszik mennyire vagy fair, mennyire vagy kultúrált! Gondolom ha valaki visszautasít, akkor is ilyen stílusban reagálsz. Kelendő leszel.

Sziasztok!
Fiatal 18-23 éves hölgyel ismerkednék hosszú távra. Hetero pár is lehet a fiatalabb korosztályból cuckoldra, hármasra. Szívesen csevegek is de inkább találkozni szeretnék és kellemes időt tölteni eggyütt.
Kecskemétiek vagy utazóképesek! Adatlapom olvasd kérlek.
Fiatal 18-23 éves hölgyel ismerkednék hosszú távra. Hetero pár is lehet a fiatalabb korosztályból cuckoldra, hármasra. Szívesen csevegek is de inkább találkozni szeretnék és kellemes időt tölteni eggyütt.
Kecskemétiek vagy utazóképesek! Adatlapom olvasd kérlek.
45 éves nő és 49 éves pasi párral szexelne , kaposvár és 810 km es környéke
Budapesten keresek érett hölgyet, esetleg állandó partnere lennék.
Sziasztok! Az este folyamán a Nagykanizsa, Siófok, Székesfehérvár, Szekszárd útvonalon keresek magamnak kikapcsolódási lehetőséget
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Látszik mennyire vagy fair, mennyire vagy kultúrált! Gondolom ha valaki visszautasít, akkor is ilyen stílusban reagálsz. Kelendő leszel.
(Ez egy válasz fairman üzenetére (2023. 12. 12. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Jár a keksz, bravó!!
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 12. 12. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 12. kedd 14:00

Ha megnézed az adatlapjukat és a hirdetésüket, akkor lehet látni, hogy nem Debrecenből és tőled fiatalabbat keresnek.
Sziasztok!
48 éves pasi vagyok fiatalabb lányt ,feleséget keresek.vagy érettebb korosztályból hölgyet 55 év felett.
48 éves pasi vagyok fiatalabb lányt ,feleséget keresek.vagy érettebb korosztályból hölgyet 55 év felett.
23 éves, sportos srác ismerkedne idősebb nőkkel Budapesten.
Ha megnézed az adatlapjukat és a hirdetésüket, akkor lehet látni, hogy nem Debrecenből és tőled fiatalabbat keresnek.
(Ez egy válasz fairman üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
40-es szegedi pár bájos hölgytaggal fiatal sŕácot keres hetero alapon .
Csak akkor írj ha utazás nem jelent gondot!!
40-es szegedi pár bájos hölgytaggal fiatal sŕácot keres hetero alapon .
Sziasztok! 30+ pasiként keresek fiatal diáklányt, szabad idő kellemes eltöltéséhez, teljes diszkréció mellett. Lehetőleg Miskolc és környékén.
23 éves, sportos, izmos srác kényeztetne idősebb hölgyeket Budapesten.
Szia,
helyileg honnan keresitek a megfelelő személyt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 10. vasárnap 10:04
helyileg honnan keresitek a megfelelő személyt?

Törölt felhasználó (4473882)

Sziasztok! Nagyobb mérettel rendelkező, 22-29 közötti, ápolt fiút keresünk állandó barátságra!
Sziasztok!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Adatlapom szerint találkozgatnék!
Párok előnyben!
Sziasztok! Egyik legjobb haverommal keresnénk egy vagy több nőt hármashoz vagy többeshez.
Én 23 éves vagyok, haverom 20 éves. Haveromnál lenne hely Bögötön (Sárvár mellett), szóval fogadni tudnánk, illetve utazni is tudnánk kb. 100km-ig.
Szívesen várjuk olyan nők levelét, akiket izgatna a hármas, többes szex 2 fiatal sráccal, akárcsak kipróbálni is. Ha mindenkinek élvezetes lenne, és nem lenne az idő és távolság nagy úr, akkor több alkalommal is össze lehetne hozni.
Én 23 éves vagyok, haverom 20 éves. Haveromnál lenne hely Bögötön (Sárvár mellett), szóval fogadni tudnánk, illetve utazni is tudnánk kb. 100km-ig.
Szívesen várjuk olyan nők levelét, akiket izgatna a hármas, többes szex 2 fiatal sráccal, akárcsak kipróbálni is. Ha mindenkinek élvezetes lenne, és nem lenne az idő és távolság nagy úr, akkor több alkalommal is össze lehetne hozni.
Sziasztok! Holnap napközbeni szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok. Kifejezetten a nálam korban érettebb partnereket preferálom. Érd, Bp és ezek környéke játszik, hely kell, de autó van, mobilis vagyok.