Sziasztok! Fiatal srác vagyok. Kocsiba maszturbálnék ehez keresek egy hölgyet aki szivesen végig nézné

23 éves, sportos, budapesti srác nyújtana erotikus masszázst, vagy orális kielégítést hölgyeknek. Többi privátba.
Sziasztok szombat estére keresünk fiút max 26 èves kor ig Budapesten.
Érett 60-as pasi kellemes időtöltésre keres fiatalabb vagy korombeli hölgyeket, párokat Bp-n vagy környékén.
Estét
Mostanában Fiatal Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
Mostanában Fiatal Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál. V.Liget
Sziasztok! Ápolt, igényes pasiként keresek hölgyet most szombat vasárnap délutántól estig tartó szabadidő kellemes eltöltésére. Hely kellene, de Pest megyén belül és Bp-n is mobilis vagyok. Nálam korban érettebb hölgyek a gyengéim.
Sziasztok! 23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve hölgyekhez, akiknek jol esne egy erotikus masszázs, vagy egy SOS orál kielégítés.
35/36 éves párként keressük szombat (dec. 2.) estére jó megjelenésű, fiatal (20-30 év közötti) alkalmi férfi partnerünket esztergomi wellnesshétvégénk feldobására. "Klasszikus" hármas és cuckold dolgok érdekelnének bennünket. Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem "ottalvós" alapon, hanem csak egy párórás látogatás erejéig keressük a partnerünket.
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk valós párokkal, Gödöllő v BP közelében, kölcsönös szimpátia alapján Csak nem dohányzók! 50-ES/PÁR
Kedd estére keresünk fiatal/os/, ápolt, sportos pasit harmadiknak Pesten. Nem programokra, nem éjszakára, csak szexre. Nyalás és dugás a fő irány mindössze.

Face-sitting céljából változatlanul keresem azt a (lehetőleg) fiatal lányt, akit sokáig nyalhatnék és aki képes így több orgazmust is elérni.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
Egyéb kontaktus nem, vagy csak igény szerint történne, semmit sem kell tudnunk egymásról, kinyalnám a fenekét, a számra élvezne és menne is tovább.
Jóképű, sportos, nőkhöz értő 50-esként szerepjátékban is benne vagyok, esetleg a partner jelenléte sem kizárt.
Ha jössz, különleges élményt kapsz....Minden további egyeztetés kérdése.
hiányoznak az érett, telt, kerek csöcsök(et szopni) ...és abba nem hagyni

Ötleteim nekem is...
(Ez egy válasz Anette07 üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok 21 éves srác keressne nőket és párokat Eger környékén
Sziasztok!
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Sziasztok. 11 kerből keresek idősebb pasikat/párokat.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Masszőr tanulóként Zalaegerszeg és környéken keresek olyan hölgyeket akin lehet gyakorolni
Sziasztok! Holnapi napra( szombatra) ismerkednenk fiatal, jóméretű sráccal . Bi ok, gumi kell. Hely van Budapest II. ker