Érett hölgy titka lennék Fejér és környékén.
Sziasztok.
47 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel ….
Érettebb korosztály nagyon izgatna…
Irj ha lenne kedved ismerkedni…
Köszi
47 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék hölggyel ….
Érettebb korosztály nagyon izgatna…
Irj ha lenne kedved ismerkedni…
Köszi
Budapestről idősebb - éretebb hölgyet keres 28 éves fiatal , nagy farkú pasi.
Keresünk biszex partnereket november 16 és 19 közötti Demjéni tartózkodásunk idejére a környékről! Szóba jöhet pasi, nő, pár...a lényeg, hogy mindenki mindenkivel alapon működjön a dolog! (Férfiak között csak enyhe bi!). Ezen az időponton kívül Budapesten is keresünk hasonló partnereket, akik hellyel rendelkeznek
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten a masszív hímtagot kedvelik! smile Ha szeretitek az alkar nagyságú péniszt, vagy csak kipróbálnátok valami újat, akkor az én emberetek vagyok!
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék pénteken egy érett budapesti hölgyet…
Sziasztok!
Este egy kis huncutság?
Este egy kis huncutság?
Egy budapesti nyitott 60-as pasi nem érdekelne hölgyeket, párokat?

Sziasztok. 24 éves srácként szívesen ismerkednék, beszélgetnék tabuk nélkül

Nálam korban éretteb vagy jóval fiatalabb hölyget, lányt keresek hétköznap napközbeni kellemes időtöltésre, hely kell, autóm van, mobil vagyok. Érd, Bp és ezek környéke.
✍️
(Ez egy válasz CasuAll üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 17:52

Rendszeresen szopnék férfias, ápolt partnert lehetőleg a 40+ korosztályból.

Még mindig:
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.
(csak a kimondottan beteg dolgokat zárom ki.)
Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Olyan intelligens, fiatal lányt keresek, akinek kimondottan vágya a face sitting átélése, tehát az, hogy egy férfi arcára ülve élvezzen el. Akár azért, mert kíváncsi, akár mert ezt a partnerétől nem kapja meg. Ötvenes éveimben járó, jóképű, sportos, tapasztalt férfi vagyok, viszonzást nem várok, de minden megegyezés kérdése. Légy értelmes és diszkrét. Ha nem szántad el magad a dologra de beindít a gondolat, írj bátran, csak beszélgetésre is partner vagyok a témában.
Szerepjáték is érdekel és nem zárom ki a lány fiú partnerének jelenlétét sem...és hát így bármi előfordulhat.

Írjatok bátran, nem vagyok kamu!
Hétköznap napközbeni szabadidővel keresek hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok férfias külsővel, 18/4 borotvált intimmel. Érd, Bp és ezek környéke, ahol keresek, hely kell, de autóm van. Nem vagyok független, így a diszkréció fontos. Nem baj, ha nálam korban érettebb a partnerem, sőt, kifejezetten izgat!
szilveszterkor csatlakoznék párokhoz hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyékbe privibe lehet írni akinek szimpi lennék
Rendszeresen szopnék férfias, ápolt partnert lehetőleg a 40+ korosztályból.

Egy budapesti 60-as pasi nem érdekelne hölgyeket, párokat

Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok Veszprém vagy környékén valaki szexkapcsolat?
Sziasztok!
Fiatalabb telt nőt keresek, Borsod, illetve a környező megyékből.
Fiatalabb telt nőt keresek, Borsod, illetve a környező megyékből.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80