Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41éves Férfi Bp. és környéke
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41éves Férfi Bp. és környéke
Sziasztok!
Ma éjjel Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Ma éjjel Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon hölgy vagy pár aki szivesen kalandozna?
Sziasztok! BP és környékéről szívesen ismerkednék

Megismerkednék,találkoznék olyan heter kíváncsi úrral,sráccal akit izgatna egy közös hoki,esetleg orál.igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok,hellyel rendelkezem Pestmegyében.Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Köszönöm!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
22 éves vagyok és 35+ asszonyokat keresek akiknek unalmas vagy vagynák egy fiatal fiura akar levelezni beszelgetni is szivessen vagyok nem minden a szexről szól szeretem a noi testet kenyeztetni is masszirozno peldaul vagy siman csak simogatni olelkezni filmezni borozgatni elvezni egymas társaságát üdv!
Sziasztok!
Fiatal lánnyal ismerkednék Szolnok és környékéről szex kapcsolatra! Irj és dumáljunk !
Fiatal lánnyal ismerkednék Szolnok és környékéről szex kapcsolatra! Irj és dumáljunk !
Sziasztok! Fiatal srácot vagy pasit keresünk aki szeretne velünk ismerkedni komolyan. Lehetőleg Borsodi pasi írjon nekünk! Adatlap szerint ismerkedünk. Legyen szép napotok.
Hali! 21 éves egyetemista vagyok, nincs sok tapasztalatom, ezen szeretnék változtatni.
Olyan idősebb nőt keresek akit izgat hogy vele lesz az első alkalmam.
Ha profilomat szimpatikusnak találod írj mindenképp
Addig is puszi
Addig is puszi
Sziasztok. Egyedülálló Hölgy? lány? Ismerkednék. Én is egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis-van autóm.
Szopni imadot keresek kor alkat nem szamit ffit nőt párt
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon. Kor nem kizáró ok. Normál testalkatú 175cm/87kg 17es szőrtelen intim. Utazni tudok országszerte is akár. Privátban írjatok
Megismerkednék,találkoznék olyan heter kíváncsi úrral,sráccal akit izgatna egy közös hoki,esetleg orál.igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok,hellyel rendelkezem Pestmegyében.Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Köszönöm!
Kaposvárról ismerkednék olyan hölggyel akihez mehetek. 18 es 65 között bárki írhat! Privire aztan viber!
Hello Karlsruhe kornyékérol ismerkednek lanyokkal anyukákkal elhanyagolt feleségekkel 22 eves vagyok fiatal fia szeretek ismerkedni es huncutkodni Irjatok nyugodtan
42 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok ma vagy holnap csatlakoznék párhoz, nőhöz Kaposvár 100km-es körzetébe, 32 éves minden jóra nyitott pasi vagyokml, csak olyan írjon aki valóban találkozna is.
képet küldök mailba

Hali! 21 éves egyetemista vagyok, nincs sok tapasztalatom, ezen szeretnék változtatni.
Addig is puszi
Addig is puszi
Fiatal hölgyet vagy párt keresek!