Ismerkednènk adatlap szerint.
Idős hölgyikék?Akár nem független...Telt duci Kővér nagy logó mell nem borotvált előny
Sziasztok.Nyiregyhazi hellyel rendelezö idösebb hölgyeket keresek sex kapcsolatra,,,
Sziasztok, van itt esetleg fiatal masszőr aki egyenlőre csak masszirozna? Hely kellene.
Fiatalabb,idősebb,tapasztalt vagy tapasztalatlan NőT keresek Budapesten egy kis erre arra

Sziasztok
Kaposvár környékén 100km csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz jövő héten, 32 éves 185/90 barna rövid hajú srác vagyok, képet privibe küldök, csak olyan írjon légyszi aki valóban találkozna is, köszönöm
Kaposvár környékén 100km csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz jövő héten, 32 éves 185/90 barna rövid hajú srác vagyok, képet privibe küldök, csak olyan írjon légyszi aki valóban találkozna is, köszönöm

Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal és Pasikkal.
Várjuk azok levelét akik megfelelnek a keresünknek...
Üdv
Várjuk azok levelét akik megfelelnek a keresünknek...
Üdv
Szívesen megismerkednék egy érzéki,hedonista, érettebb Nő tagú párral hetero alapon akikkel sok közös jó dolgot csinálhatunk akár egész éjjel, hétvégén vagy közös kiruccanások.

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Gyesen lévő fiatal anyukát keresek Pécs és környékéről teltkarcsú duci előny. Tel számot kérnék
Ma este Ajka közelèben fiut fogadnànk...max 40 èves korig csak ma.
Sziasztok
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok! Fiatal srácot keresünk adatlap szerint. Csak Borsodi srác írjon nekünk ha lehet! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok
Kedden estère keresünk fiút Budapesten aki beszállna hozzánk kizárólag heteró alapon.Kor max 26 èves .
Kedden estère keresünk fiút Budapesten aki beszállna hozzánk kizárólag heteró alapon.Kor max 26 èves .
Idvi 22 eves vagyok idosebb noi szemelyt keresek imserkedesre jelentkezzetek szivessen dumalok barkivel
Sziasztok Eger környékén keresek. 21 F
Hétvégi rendszeres találkozásra keresek egy kedves hölgyet.
Mennék
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2023. 10. 28. szombat 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 28. szombat 06:44

Sziasztok
Ma estére "Szombat" keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják.
Budapesten.
Ma estére "Szombat" keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják.
Budapesten.