Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Pécs és környékén valaki(k)?
Sziasztok!
Gyöngyös - Eger - Heves háromszögben keresnék Hölgyet vagy Párt korhatár nélkül!
Gyöngyös - Eger - Heves háromszögben keresnék Hölgyet vagy Párt korhatár nélkül!
Sziasztok!
Kedves Lány vagy Pár ismeretségét keresem Budapest és környékén.
Kedves Lány vagy Pár ismeretségét keresem Budapest és környékén.
Fehérváron vagy környékén keresek 60+-os partnert, akit napközben kényeztethetek.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Ma estére keresek nőt/párt. Csak szopatás! Autó is oké. 22/F diszkréció/korrektség adott és el is várt. Pest megye lenne a legjobb!
Budapesten keresek érettebb hölgyet. Nekem a legjobban az tetszik, ha élvezi a partnerem.
Sziasztok Lányal,Páral ismerkednènk női bi párcserès játékokra.Álandó partnert keresünk Budapest és környéke de az országból bárhonnan írjatok.
Férfit nem keresünk!!!!!!
Férfit nem keresünk!!!!!!
Valós nőt/párt keresek közösen megbeszélt örömszerzésekre! 22éves fiatalos hetero srac vagyok. Képek az adatlapomon. (2férfi 1nő felállásban kezdő vagyok, így csak olyan pár keressen aki ezt elfogadja)
Holnap, HÉTFŐN, EGERBEN egyoldalúan szopnék férfias, idősebb, hellyel rendelkező, nemdohányzó pasit. crazya Én vékony, helyes, szopni szerető biszex srác vagyok.
Sziasztok!
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Sziasztok! Elsősorban Komárom- Esztergom megyéből keresgélek adatlapom szerint, de adott esetben utazni is tudok.
Fiatal lányok, párok jelentkezését várom privát üzenetben. Köszönöm
Fiatal lányok, párok jelentkezését várom privát üzenetben. Köszönöm

Sziasztok! Adatlapom szerint keresgélek! Irjatok nyes
Hello! 40es pár vagyunk fiatal srácot vagy pasit keresünk. Adatlap szerint keresünk! Borsod megye közelében. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Adatlapom szerint keresgélek! Irjatok nyes
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Hello
Akár hosszabb távon is gondolkodó, egyedülálló hölggyel szeretnék ismerkedni -talalkozni, Nyíregyháza és környékén.
Én egy ápolt, igényes 32 éves hetero pasi vagyok.!
Akár hosszabb távon is gondolkodó, egyedülálló hölggyel szeretnék ismerkedni -talalkozni, Nyíregyháza és környékén.
Én egy ápolt, igényes 32 éves hetero pasi vagyok.!
Sziasztok! Fiatal érdi srác keresi érettebb párját mindenfélére

Sziasztok holnap jön Pár vagy Lány Balatonra Siófokra strandolni .