Hétvégi rendszeres találkozásra keresek egy kedves hölgyet.
Mennék
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2023. 10. 28. szombat 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 28. szombat 06:44

Sziasztok
Ma estére "Szombat" keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Csak olyanok írjanak akik komolyan gondolják.
Budapesten.
Budapesten.
Napot
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Sziasztok! 34 éves sportos, jól szituált férfi vagyok és azért vagyok itt, mert 60 vagy 65 év feletti nőt keresek szex céljából.
Sziasztok,Bajai fiatalos, független pasi vagyok.Formás hölgy partnerem keresem ha lehet hosszabb távra.
Sziasztok
Budapesten.
Budapesten.
Ma estére hölgyhöz párhoz csatlakoznék hetero igényes férfiként Budapest Cegléd dabas
Monor Lajosmizse Kecskemét vonalon,ha olyat kerestek aki el is mer menni hozzátok írjatok izgatottan várom!
Monor Lajosmizse Kecskemét vonalon,ha olyat kerestek aki el is mer menni hozzátok írjatok izgatottan várom!
Sziasztok Vasárnapra 29re keresek hölgyet kB 17:30 körül a reptér közelében, keress bátran itt üzenetben
Sziasztok
Holnap estére keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Holnap estére keresünk fiút maximum 28 éves kor ig.
Budapesten keresek érett hölgyet, esetleg állandó partnere lennék.
Sziasztok.
Párt keresek vagy házibuli társaságot. Holnaptól tudnék csatlakozni. Érettebb pároknak is örülnék.
Pest megye, Budapest, Tatabánya vonalon.
Üdv , András 28F
Privátban adok számot meg képcsere is ott
Párt keresek vagy házibuli társaságot. Holnaptól tudnék csatlakozni. Érettebb pároknak is örülnék.
Pest megye, Budapest, Tatabánya vonalon.
Üdv , András 28F
Privátban adok számot meg képcsere is ott
Zala -Vas megyei Hölgyekkel Párokkal ismerkednék
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok ! Fiatal tapasztalatlan lányok ha van ilyen Miskolc és környékén / 40-50 km / és szeretnének ismerkedni egy férfi testével , nem sex ! Hanem nézni simogatni ilyesmi akkor állok rendelkezésedre !

Sziasztok
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum.
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum.
2023. október 27-tól 30-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Sziasztok
Kecskeméten keresek olyan hölgyet aki nagyon szereti ha jol hosszu ideig nyalják.23 vagyok.Szeretnék idösebbekel lenni.
Kecskeméten keresek olyan hölgyet aki nagyon szereti ha jol hosszu ideig nyalják.23 vagyok.Szeretnék idösebbekel lenni.
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal és Pasikkal.
Ha téged vagy titeket keresünk várjuk a leveled.....
Ha téged vagy titeket keresünk várjuk a leveled.....
Pécs és környékén valaki?