Zala -Vas megyei Hölgyekkel Párokkal ismerkednék
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok ! Fiatal tapasztalatlan lányok ha van ilyen Miskolc és környékén / 40-50 km / és szeretnének ismerkedni egy férfi testével , nem sex ! Hanem nézni simogatni ilyesmi akkor állok rendelkezésedre !

Sziasztok
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum.
Szombaton estére keresünk olyan Lányt vagy Párt Női bi párcserés többes játékra akiknek volna kedve csatlakozni 2 fiú 1 lány felálláshoz.
45 èves kor ig keresünk maximum.
2023. október 27-tól 30-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Sziasztok
Kecskeméten keresek olyan hölgyet aki nagyon szereti ha jol hosszu ideig nyalják.23 vagyok.Szeretnék idösebbekel lenni.
Kecskeméten keresek olyan hölgyet aki nagyon szereti ha jol hosszu ideig nyalják.23 vagyok.Szeretnék idösebbekel lenni.
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal és Pasikkal.
Ha téged vagy titeket keresünk várjuk a leveled.....
Ha téged vagy titeket keresünk várjuk a leveled.....
Pécs és környékén valaki?
Orál fétis-es hölgyet keresek Kecskeméten, aki rendszeresen szopna.
Csak üzenetben keress.
Csak üzenetben keress.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Sziasztok! Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Estét
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Sziasztok! Egyik legjobb haverommal, és lehet még az ő haverjával, ketten vagy hárman keresnénk nőt/nőket ma este, akik szívesen eltöltenének velünk egy kellemes időt.
Helyünk van Bögötön (Sárvár mellett 8km-re), de utazni is tudunk bizonyos távolságig.
Helyünk van Bögötön (Sárvár mellett 8km-re), de utazni is tudunk bizonyos távolságig.
Sziasztok!
Hölgyek van egy üveg borom amit egy szenvedélyes habfürdőzés során elfogyaszthatnánk. Na meg egymást is! nyes
Hölgyek van egy üveg borom amit egy szenvedélyes habfürdőzés során elfogyaszthatnánk. Na meg egymást is! nyes
Budapesten keresek érett hölgyet, esetleg állandó partnere lennék.
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Sziasztok!
ÜDV/PUSZI
Z
ÜDV/PUSZI
Z
Veszprém vagy közelben nem lnenne lány akit kényeztethetnék?