Sziasztok,
szub hölgyet keresek ma estére.
H.
szub hölgyet keresek ma estére.
H.
Adatlapunk alapján szívesen barátkoznánk párokkal és fiúkkal.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Pestmegyi vagyok.
Szopnék ma Tata és környékén. De ha van autód, jöhetsz messzebbről is. Diszkréció adott. Kíváncsi heterot is.
Sziasztok

Dunaújvárosban szopatnék, dugnék helyem Baracson lenne.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Imádom a képeiteket!
(Ez egy válasz szabojanosne üzenetére (2023. 08. 05. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár esetleg?
(Ez egy válasz licking123 üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 03:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 03:36

Fiatal 20-as hetero srác 17-es mérettel keres maga mellé szexpartnert kortól függetlenül, Heves megye és vonzáskörzetében, ha felkeltettem a figyelmed, írj privában
gödöllői nagypapa fiatal fiut keres rendszeres orálkalandokra de több is lehet
sziasztok! Csatlakoznék párokhoz illetve érett hölgyet keresek!29 éves budapesti fiú vagyok! Extrém külsövel!!!!
Sziasztok. Ha mi megfelelunk szivessen találkozunk veletek.en Gabi már itthon vagyok a párom Réka 10.en jön
Millió puszi Réka és Gabi (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2023. 08. 05. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 08:27
Millió puszi Réka és Gabi (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2023. 08. 05. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Keresünk fiatalabb vagy korosztályunkból Lányt vagy Párt.
Női bi párcserés játékra .
36 évesen keresem 18 éves párok társaságát cuckoldra, hármasra esetleg sub cuckoldra. Kizárólag hetero alapon!!!!
Kecskemétiek vagy a megbeszélt időben utazni tudó párok, lányok jelentkezését várom.
Kecskemétiek vagy a megbeszélt időben utazni tudó párok, lányok jelentkezését várom.
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék!
Sziasztok
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Kiverném valakinek, vagy akár szopnám ma Veszprémben, csak viszonzás nélkül, írj ha érdekel

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén
Hétköznap napközben.
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén
Hétköznap napközben.
Hali. Nőt/párt keresek kölcsönös örömszerzésre! Fiatalos arcú 22éves sràc vagyok! Képek az adatlapomon. Pest megye, heves megye, jnsz megye, es budapest környékéről!