Szia!
20 éves kedves, magas kicsit félénk egyetemista vagyok, még szűz
Mindig is imádtam az idősebb nőket, régóta vágyam hogy találjak egyet akivel megvan a közös szimpátia
Mindenkinek válaszolok és szívesen ismerkedek
Esetleg ha kicsit messzebb vagy nem nagy gond, tudok utazni ésszerű távon belül
20 éves kedves, magas kicsit félénk egyetemista vagyok, még szűz
Mindig is imádtam az idősebb nőket, régóta vágyam hogy találjak egyet akivel megvan a közös szimpátia
Mindenkinek válaszolok és szívesen ismerkedek
Esetleg ha kicsit messzebb vagy nem nagy gond, tudok utazni ésszerű távon belül
Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Üdv
Zoli
Sziasztok. Telt, szexmániás pár akik órákon át imádnak élvezkedni? (üzenetet írjatok)
Érett hölgyet meglátogatnék Siófok Veszprém Fehérvár háromszögben.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Üdv
Zoli
Üdv
Zoli
Budapesten keresek érett hölgyet.
Sziasztok,csinos hölgy partnere lennék rendszeres randikon.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Kecskemèten èrett párral ismerkednèk heteró alapon
Akár hosszú távon
Akár hosszú távon
Sziasztok
Holnapra "Vasárnap" keresünk egy párt Budapest és környékén napközben talira.
Holnapra "Vasárnap" keresünk egy párt Budapest és környékén napközben talira.
Sziasztok!
Budapesti, potens férfi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal. Fogadni tudok. Utazni viszont csak budapesten belül. wink
Ön magamra és a környezetemre igényes vagyok. Hosszútávú szex kapcsolat kialakítása lenne a célom.
Üdv
Z
Budapesti, potens férfi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal. Fogadni tudok. Utazni viszont csak budapesten belül. wink
Ön magamra és a környezetemre igényes vagyok. Hosszútávú szex kapcsolat kialakítása lenne a célom.
Üdv
Z
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Pécs és környékén valaki(k)?
Adatlapunk alapján keresünk kis mérettel.Orál játékra.Vagy hölgyet finom játékra.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok!
Hölgy partneremet keresem Budapesten orális randira vagy akár többre is

Hölgy partneremet keresem Budapesten orális randira vagy akár többre is

Sziasztok, Bajai független,fiatalos pasiként formás hölgy partnerem keresem ha lehet hosszabb időre.
Sziasztok! Fiatal pàrkènt szívesen ismerkedünk pàrokkal/hölgyekkel ffi hetero hölgy tagunk bi .
Sziasztok! 20 éves szűz fiú vagyok és mindent megadnék hogy ezt egy idősebb nő vegye el tőlem. A profilomon találsz részletesebb bemutatkozást