Lányt keresünk 2 pasi 2 lány felálláshoz Debrecen és környékén. Csak fogadni tudunk, ha nem Debrecenben vagy a környékén laksz, tudunk támogatni az utazásban!
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már több mint két éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek!
Üdvözlettel:
Gabi
Nem dohányzunk, nem lenne hátrány, ha te se dohányoznál, de nem feltétel. Sportos, átlagos testalkatúak vagyunk, lehetőleg légy te is az.
Nem vagyunk alkalmi páros, mi már több mint két éve összejárunk. Fiatalok vagyunk, ezért nem ártana, ha 18 és 35 év közötti lennél. Várjuk jelentkezésetek!
Üdvözlettel:
Gabi
maszirozást vagy bármilyen kényeztetést vállalok any. ellenében-borotvált popóval.
Zalai pár nagyon csinos hölgytagja fiatal helyes fiút fiúkat keres minden jóra. Anyuci segít

sziasztok,nálam idősebb (24) hölgyek jelentkezését várom
fiatal,sportos,egyetemista srác várja a leveleket,társkeresős adatlapomon mindent megtaláltok
)

Fiatal helyes fiút fiúkat szopnék egerszegen. Pár hölgytagja
fiatal fiut keresunk 50 es par holgytagja dugasara.
Sziasztok! Elsősorban Zala megyében keresnék hölgyet vagy párt hetero alapon! Ha szereted, hogy foglalkoznak veled, akkor írj privátban, hidd el nem bánod meg!!
Bp-en napközben szívesen taliznék egy csinos, dögös, 30-as, 40-es igazi MILF hölggyel, aki szereti a hosszas kényeztetést! Akár hosszabb távú diszkrét, laza kapcsira!
Egerszegi pár nagyon csinos hölgytagja keres fiatal helyes fiút fiúkat orális szexre. ha jó vagy minden másra is
Siasztok......Veresegyház környékén keresek párt vagy idősebb hölgyet minden jóra

Valaki nemér rá a Deák Ferenc tér környékén?unatkozom a meloba.hölgyek jelentkezzenek inkább
23éves unatkozo srác vagyok

Törölt felhasználó (890770)

Egerszegi pár nagyon csinos hölgytagja keres fiatal helyes fiút fiúkat orális szexre. ha jó vagy minden másra is
Sziasztok!
19 éves 180 centi magas, 68kg, 16/5ös farokméretű, szőke, kékszemű, fiatal srác vagyok Pest megyéből.
A legtöbb lánynak bejövök, szép, helyes az arcom, stílusom fiatalos. Szeretném kipróbálni a 3as szexet, ezért párokhoz csatlakoznék a nő örömére .
19 éves 180 centi magas, 68kg, 16/5ös farokméretű, szőke, kékszemű, fiatal srác vagyok Pest megyéből.
A legtöbb lánynak bejövök, szép, helyes az arcom, stílusom fiatalos. Szeretném kipróbálni a 3as szexet, ezért párokhoz csatlakoznék a nő örömére .
Bslatonlellei 42 170 68 csini, nagycicis, nagypopsis nejem oromere, fiatal, meretes farku sracot keresunk!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Lehetoleg rendszeresre.......
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Lehetoleg rendszeresre.......
Sziasztok! 19 éves vékony , sportos , szűz srácként hölgyet vagy párt keresek Budapestről mára vagy a hétvégére!

fiatal, kezdő, szűz fiúkat keresek akik szeretnék szopni a melleim és közben kiverni maguknak, akár többen is egyszerre. priviben írj!
Sziasztok
Hölgyeket keresek ! Én 18 éves vagyok , Budapesten élek , tapasztalatlan
. Inkább idősebb hölgyeket keresek , de ha fiatal vagy az is jó
Párok kérem ne írjanak . KIZÁRÓLAG HÖLGYEKET KERESEK

Hello!
Fiatal, diplomás srác vagyok (Baz megyéből, Sátoraljaújhely környékéről), szívesen kényeztetnék érettebb hölgyeket.
Maximális diszkréció garantált.
Fiatal, diplomás srác vagyok (Baz megyéből, Sátoraljaújhely környékéről), szívesen kényeztetnék érettebb hölgyeket.
Maximális diszkréció garantált.
30 éves csongrád megyei férfi keres leszbi videó kedvelő nőt 17-50 éves korig, akivel az izgalmas videók nézése közben kényeztetnénk egymást és fantáziálnánk, beszélnénk róla...Alkat (az ésszerűségig) nem számít, kinézet sem. Helyem van. Csak élvezni lehet
címem: frakkos84@citromail.hu