Sziasztok!
Idősebb hölgynek nyújtanak rendszeresen orális kényeztetést.
Jelentkezést privát üzenetben várok!
Idősebb hölgynek nyújtanak rendszeresen orális kényeztetést.
Jelentkezést privát üzenetben várok!
Sziasztok. Ma délelőtt 10körül Szegeden leszek. Hölgyet kényeztetnék. (Ujjal, szájjal stb.) Ha felkeltette az érdeklődésedet írj egy üzit.
Sziasztok
Lányt ,Párt keresünk női bi párcserés játékra csak fiatalabb vagy korosztályunkból.
Budapest és környékén.
Lányt ,Párt keresünk női bi párcserés játékra csak fiatalabb vagy korosztályunkból.
Budapest és környékén.
Sziasztok!
Tűzijáték után hölgyet kényeztetnék vagy párt fogadnék hetero alapon. Helyem van 11. kerben.
Tűzijáték után hölgyet kényeztetnék vagy párt fogadnék hetero alapon. Helyem van 11. kerben.
Tűzijátékra Pesten,Huncut Bevállalós Csajszi ,hölgy, asszony Ma.
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az extra nagy, és vastag intimmel rendelkezőfuatalabb pasikat... utazni tudok, magas sportos testalkattal rendelkezem!
Érett egyedülálló (vagy elhanyagolt) hölgyeket keresek Pápán és környékén tartós, rendszeres szexkapcsolat céljából!
Budapesten a 3 kerületben saját lakásomban párt fogadnék a mai napon akik szeretik a cuckold szexet.
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
PM
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.

Sziasztok
Ma szívesen találkoznánk párral Budapest és környékén napközben vagy este.
Ma szívesen találkoznánk párral Budapest és környékén napközben vagy este.
Sziasztok
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék. Hajdú Bihariak előnyben de utazni is tudok.
40+os hölgyet szívesen kényeztetnék. Hajdú Bihariak előnyben de utazni is tudok.
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, írj bátran

Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
izgalmas kalandot keresek éretebb biszex párral, szopatni szerető férfival
Helloo!!! Ma estére keresek nőt/párt kölcsönös örömszerzésre. Minden jóban benne vagyok megbeszélés kérdése. Utazni tudok, helyem sajnos nincs. Fiatalos arcu/vékonyabb alkatú 22éves srác vagyok! (Érdekelne kimondottan 30-50év körüli milf) vagy 18-30év körüli vékony fiatal csajszi!
Zalaegerszegen fiatal srác orálra? Szopnék.
Sziasztok!
Fiatal 21 éves egyetemista fiú vagyok. Jelenleg a Horvát tengerparton nyaralok és szívesen ismerkednék itt nyaraló Hölgyel vagy párral.
Fiatal 21 éves egyetemista fiú vagyok. Jelenleg a Horvát tengerparton nyaralok és szívesen ismerkednék itt nyaraló Hölgyel vagy párral.

Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Sziasztok,Bajai fiatalos pasiként formás hölgy partnere lennék.