Budapesten keresek holgyet, vagy part korhatar nelkul. Diszkrecio, higienia, intelligencia adotty es elvart!...
Kedves Hölgyek!
Ma délelőtt nincs kedve valakinek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Ma délelőtt nincs kedve valakinek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Fiatal lányt keresek
képet tudok küldeni! 50es tapasztalt kopaszodó pasi vagyok

Sziasztok. 41 éves férfi vagyok,40 feletti hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,
30 èves, kecskemèt környèki, fèrfi ismerkedne idősebb hölgyekkel akár alkalmi vagy tartós kapcsolat.
Magányos esti órák legfőkèpp helyem van utazni is tudok.
Ne legyèl szègyenlős kivánlak de ezt látni is fogod.
Terhes anyukák jelentkezèsèt is várom segítek ellazulni
Magányos esti órák legfőkèpp helyem van utazni is tudok.
Ne legyèl szègyenlős kivánlak de ezt látni is fogod.
Terhes anyukák jelentkezèsèt is várom segítek ellazulni
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! ()(pisi szex is ok!!!/////
26 éves sportos srácként szívesen ismerkednék 40-es nőkkel, ha van itt ilyen, írjon nyugodtan!
Zalaegerszegen fiatal srác?
Pécs és környékén valaki??? (írjon)!?!

Kedves Hölgyek!
Ma este valaki esetleg Hajógyári szigeten egy randi?
Nem kötelező semmi, de bármi lehet
Ma este valaki esetleg Hajógyári szigeten egy randi?
Nem kötelező semmi, de bármi lehet

Budapesten keresek akár érett hölgyet. Nekem a legjobban az tetszik, ha élvezi a partnerem, jól tudok nyalni is.
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok
Párt keresek nagy cicis holgytagú pár örömére. Heteró alapon. Privatban több info. Nagy intimmel rendelkezem. 40 es pároknak is örülnék.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek nagy cicis holgytagú pár örömére. Heteró alapon. Privatban több info. Nagy intimmel rendelkezem. 40 es pároknak is örülnék.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok,kölcsönös szimpátia esetén szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal. Fiatal kitartó srác vagyok,utazni tudok.
A hétvégén szopatnék Tiszafüreden,hölgyet vagy urat is, szimpátia esetén. A hely, megoldott.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...