Fiatal, sportos pasit keresünk harmadiknak hétfőn kora estére.
14.-kerületben szopna valaki ma ? A városliget mellett van helyem ! Vékony fiatalok előnyben !
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
SZIASZTOK FIATAL PÁRRAL ISMERKEDNÉNK BUDAPESTEN
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sziasztok, az adatlapomon látható paraméterekkel keresek párokat. Ha szimpatikusnak találtok privát üzenetben jelezzétek.
Tamás
Tamás
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van

Budapesten keresek akár érett hölgyet. Nekem a legjobban az tetszik, ha élvezi a partnerem, jól tudok nyalni is.
Sziasztok! Estig szívesen fogadnék vagy látogatnék meg egy kellemes párt, hölgyet! Sportos ápolt igényes srác vagyok

Szivesen találkoznék ma egy párral, helyem van budapesten belvárosba. 34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok, több infó privátba.
Szivesen találkoznék ma egy párral, helyem van budapesten belvárosba. 34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok, több infó privátba.
Párként keresünk aktiv/uni, idősebb pasit mindenki örömére. Férfi tagunk is női ruhában lenne... Esetleg fiatalabb crosdressert! Helyet megoldjuk! Győr Moson.
Vasárnap napközben - este, valós nagy méretű Pasi. várja szexre vágyó Nők jelentkezését....
Sziasztok! Hölgyek,bi párok, shemale ismeretségét keresem,élvezetes,akár perverz kalandokhoz!
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...
50es tapasztalt férfi fiatal nőt, lányt keres
Írj!

34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal szivesen ismerkednék, több infó privátba. Helyem van Budapesten.Szombaton????
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Hy. Alsónémedi és környékéről keresek ma estére autós kalandot. Igényes 28 éves srác vastag nagy intimmel ! Hölgyek Anyukák idősebb tüzes milfek írjatok bátran!
Hello!
Érett nőt kényeztetnék! Ha van itt olyan és szimpi vagyok Neked.Kérlek Írj !
Puszi
Érett nőt kényeztetnék! Ha van itt olyan és szimpi vagyok Neked.Kérlek Írj !
Puszi