Sziasztok, Miskolcon ma estére keresek bevállalós hölgyet,nőt,lányt. Privát üzenetben várom jelentkezést.Hely akár nàlam,akár bárhol
Alkalmi szexpartnert keresek mostanában!
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Fiatal kis mellű vékony lányt keresek akinek nagyobb csiklója és hosszú ajkai vannak és imádja ha nagyon vastag farokkal ájulásig kefélik, nyalják, élveztetik... kizárólag fiatal szeximado lányok írjanak... természetesen nem prostituált lányt keresek!!!!!
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sziasztok! Én és egyik legjobb barátom keresnénk csütörtökre lányt/nőt, vagy párt a hölgy örömére.
22-23 éves fiatal srácok vagyunk.
Szombathely-Sopron vasútvonalon, esetleg környékén.
Szombathely-Sopron vasútvonalon, esetleg környékén.
Megismerkednék olyan úrral aki orálmániás,de barátnője,felesége,nem szereti kényeztetni ilyen formában vagy rosszul,kelletlenül csinálja.Ha szeretnéd hogy úgy és ahogyan Te szeretnéd hogy csinálják akkor írj nekem!Igényes ápolt kellemesen sportos srác vagyok.Viszonzást nem várok.Hellyel erendelkezem Pestmegyében,de akár hozzád is elmegyek szívesen.
Kedves, szexi pár Somogy vagy Baranya vármegyéből??? Csak kukkolni szeretnék diszkréten..
32 éves Budapesti srác keres minimum 40 fölötti nőt!
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...
Sziasztok! Fiatal párokkal kalandoznánk Debrecen környékén. Nem hátrány, ha a női tag biszex
utazni tudunk

Cegléden ma este partnerem keresem bármi kölcsönösen kellemes dologhoz.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak a aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar. Köszönöm.
Sziasztok! Egyik legjobb haverommal keresnénk nőt, esetleg párt a hölgy örömére, Szombathely-Sopron útvonalon, esetleg közelükből.
Sub hajlamaimat kiélése céljából jóképű, sportos 50-es férfiként olyan fiatal, lányt keresek, akinek nyalhatnám a fenekét. Az igazán jó az lenne, ha ő közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani..
Pécsen keresek fiatal srácot aki kocsiba leszopna???
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok korunkbeli vagy fiatalab párral ismerkednénk
Budapest és környékén.
Nöi bi párcserés szexkapcsolatra.
Budapest és környékén.
Nöi bi párcserés szexkapcsolatra.