Sub hajlamaimat kiélése céljából jóképű, sportos 50-es férfiként olyan fiatal, lányt keresek, akinek nyalhatnám a fenekét. Az igazán jó az lenne, ha ő közben maszturbálva elélvezne, itt fontos lenne a valódi elélvezés (ezt az ánuszon érezni lehet), továbbá extra lenne a természetes szőrzet.....Mindezt viszonzás nélkül, akár ruhában is. Bármilyen furcsa, fontos az intelligencia, így elsősorban egyetemista lányokra gondolok. - egyéb szerepjáték is érdekel. Hely jó ha van, de mindent meg lehet oldani..
Pécsen keresek fiatal srácot aki kocsiba leszopna???
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok korunkbeli vagy fiatalab párral ismerkednénk
Budapest és környékén.
Nöi bi párcserés szexkapcsolatra.
Budapest és környékén.
Nöi bi párcserés szexkapcsolatra.
Sziasztok!
Idősebb hölgyet keresek kötetlen,de rendszeres találkozásokra.
Lehetőleg olyanok jelentkezési várom akik szeretik ha jó sokáig kényeztetik.
Idősebb hölgyet keresek kötetlen,de rendszeres találkozásokra.
Lehetőleg olyanok jelentkezési várom akik szeretik ha jó sokáig kényeztetik.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Párt es keresek akik bevezetnének a hármas adta örömökbe. Esetleg szoló hölgyet is keresek kölcsönös játékokra akár az autómban, akár nálad. Utazni tudok helyet sajnos biztosítani nem tudok! 21/F képek az adatlapomon+egyéb infók.
Ma este Tata és Komárom vonzáskörzetében szopnék diszkréten, autódban. Akár kíváncsi heterot is.
Idősebb nőt hölgyet , nagymamát kényeztetnék Mosonmagyaróváron kamionban.
Igényes ,ápolt 28 éves nagy intimmel rendelkezem.
Igényes ,ápolt 28 éves nagy intimmel rendelkezem.
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok!
29 éves békési lakos vagyok, sportos testalkattal.
Tőlem idősebb hölgyeket keresek szexpartnernek☺️
29 éves békési lakos vagyok, sportos testalkattal.
Tőlem idősebb hölgyeket keresek szexpartnernek☺️
Sziasztok!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Sziasztok.
Május vége Június első hetében szeretnék szerevzni egy nagyobb összejövetelt.
4-5 Férfi és 2-3 Nő. Természetesen ha több érdeklődő van,az sem gond smile Diszkréció bárki részére 100% Helyileg Baja.
Május vége Június első hetében szeretnék szerevzni egy nagyobb összejövetelt.
4-5 Férfi és 2-3 Nő. Természetesen ha több érdeklődő van,az sem gond smile Diszkréció bárki részére 100% Helyileg Baja.
40 feletti pasival ismerkednék. Fővárosból.
Sziasztok. Miskolc és környékéről ismerkednék 40+os hölgyel.
28 éves pasi vagyok, 40-50 körüli hölggyel ismerkednék Békés megyében.
Hello! Fiatal srácot vagy pasit keresünk aki szeretne velünk ismerkedni. Borsod közeliek írjanak. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Szigethalom-Dunavarsány környékén keresek partnert