Szerda délutánra keresünk magunknak fiatal, potens pasit az adatlapunk szerint.
Én még fiatal
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2023. 04. 18. kedd 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 18. kedd 11:02

Hello! Fiatal srácot vagy pasit keres borsodi pár. Adatlap szerint keresünk csak! Max 60km! Sok sikert mindenkinek.
Kis farkú uni bi pasit keresünk a közelünkből. jelentkezés képpel mail címen. szép napot mindenkinek.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok//////////////
Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék lánnyal nővel maximum 40 éves korig. Helyem van utazni tudok. Skyp Google chat viber van. Várom a jelentkezőket. Képeim adatlapomon.
Adatlapunk alapján keresünk harmadiknak fiatal pasit.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!Rendszeres játszadozásokhoz keresek Hölgy partnert(18-45 éves korig).Helyem van az adatlapomon megtalálod hol.Bármi az adatlapomon feltüntetetteken kívül még érdekelne arra szívesen,készségesen válaszolok ha üzenetet írsz!
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Talált itt már valaki fiatal szexmániás lányt?
Veszprém megyei párként,Vasárnap estére fiatal nagyobb méretű fiut keresünk a hölgy örömére!
28 éves pasiként 40-50 körüli hölggyel ismerkednék Békéscsabán és környékén
Sziasztok,
Érett nőt keresek, aki szívesen játszadozna egy fiatalabb fiúval. (Lehetőleg Budapesten)
Érett nőt keresek, aki szívesen játszadozna egy fiatalabb fiúval. (Lehetőleg Budapesten)
Sziasztok, tapasztalt férfi keresne Fiatal egyetemista lány, lánypárt

Sziasztok! Én 28 éves férfi vagyok, 40-50 körüli hölgyet keresek Békéscsabáról és környékéről

Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
23 éves vagyok, Budapest 18. kerület és környékén keresek érettebb hölgyet. Akár hely is megoldható.