17. és héten hétközben is tudunk ismerkedni ha az adatlapunkon leírtaknak mrgfelelő megkeresést kapnánk....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Olyan, minél fiatalabb lányt keresek, aki kipróbálna egyy 66 éves férfit..,
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet és csevegjünk...
Várom üzidet és csevegjünk...
érettebb, 60 körüli hölgyet keresek, bármire nyitott vagyok.
rólam dióhéjban: 28 éves, helyes, sportos, szálkás izomzatú tetovált srác vagyok, jó egzisztenciával... az alap elvárt tulajdonságok is megvannak...

rólam dióhéjban: 28 éves, helyes, sportos, szálkás izomzatú tetovált srác vagyok, jó egzisztenciával... az alap elvárt tulajdonságok is megvannak...

Fiatal, tapasztalatlan, esetleg szűz vékony fiút tanítgatnék kölcsönös szimpátia alapján. Kifejezetten idősek is írhatnak. Képet nem cserélek, ha a feltételeknek megfelelsz, Skype-on webcamon folytatjuk az ismerkedést.
Holnapra keresünk párt Szabadszálláson utazni fogadni tudunk
Sziasztok!
Szegedi 26 éves srácként ismerkednék kaland céljából
Szegedi 26 éves srácként ismerkednék kaland céljából
Sziasztok!
Siófok és környékén (kb 50km)átlagos méretű max.35 éves pasival barátkoznánk.Ha valakit érdekel,privátban beszélhetünk.
Siófok és környékén (kb 50km)átlagos méretű max.35 éves pasival barátkoznánk.Ha valakit érdekel,privátban beszélhetünk.
Sziasztok! Fiatal 23 éves pasiként ismerkednék érettebb hölgyekkel/párokkal!
Privátban mindenkinek válaszolok!
Csutörtök-péntek párt fogadnánk Szabadszállási othonunkban Üdv Feri Rita
Sziasztok!
Potens budapesti férfi társat keres hosszútávú szex kapcsolat céljából.
Potens budapesti férfi társat keres hosszútávú szex kapcsolat céljából.
sziasztok ! Csütörtökön 4 esre barátnőmmel párt keresünk napközbeni élvezetekre !
privát irjatok
privát irjatok
Nekem tetszik az ötlet ha megfelelek
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 10. hétfő 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 10. hétfő 23:20
Törölt felhasználó (4712073)

60+ férfit keresünk. Írjatok és választunk közületek az adatlapunk alapján. Odaadással: subribanc
15-én Szombaton napközben elugranánk pasihoz max 40 éves korig.KECSKEMÉT és 50 km körzetben gondoljuk.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Adatlapot olvass azért.
Ha megvannak az adottságaid jelentkezz privátban.
Sziasztok! Keresek kortól függetlenül párokat, hölgyeket. Helyem nincs. Privátban keressetek
Szenvedélyes, fantáziadús, telhetetlen páros akik fiatalabb fiú barátot keresnek sok közös jó programhoz...?
Írj üzenetet.
Egyedülálló vagyok, egyedül élek, van autóm-mobilis vagyok.

Sziasztok! Fiatal 23 éves pasiként ismerkednék érettebb hölgyekkel/párokkal!

Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
60+ férfit keresünk. Írjatok és választunk közületek az adatlapunk alapján. Odaadással: subribanc
Kiverném valakinek Veszprémben, vagy akár szopnám is, viszonzás nélkül, írj ha érdekel