Sziasztok, tapasztalt férfi keresne Fiatal egyetemista lány, lánypárt

Sziasztok! Én 28 éves férfi vagyok, 40-50 körüli hölgyet keresek Békéscsabáról és környékéről

Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda
23 éves vagyok, Budapest 18. kerület és környékén keresek érettebb hölgyet. Akár hely is megoldható.
Üdv! 24 éves fiatal srácként keresem partnerem Budapesten, csak hetero alapon.
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok. Érzéki,gátlástalan párost keresek akik fiút keresnek harmadiknak, inkább barátot,tartós kapcsolatot és a változatos dolgokat,átélvezett éjszakákat szeretik,túlfűtötten

Ma keresünk fiatal ffit harmadiknak aki tud utazni Cserkeszőlő
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is ok/////
Sziasztok! Fiatal lányt keresek Szolnok és környékéről ,helyem van!
60-asv 70-es hölgyet keresek!!
Sziasztok!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek
Sziasztok! Nagy, vaskos méretü pasit keresek ma estére Bicskére. 30éves kortól. Választ kérlek privátba.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok. Fiatal nagyméretű pasit keresek találkára legyen helyed. Üdv Netti
jó fej párokkal szívesen ismerkedünk
IQ,EQ fontos!

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem volt részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók!
Sziasztok!Pápa és környékén keresek párt vagy lánytkölcsönös örömszerzésre hetero alapon
Sziasztok !
Laza tartós diszkrét kapcsolathoz ismerkednék Szekszárdi nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral hölggyel kellemes találkozásokhoz. Ha van olyan akik szívesen ismerkednének akkor várom privát jelentkezésüket.
Laza tartós diszkrét kapcsolathoz ismerkednék Szekszárdi nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral hölggyel kellemes találkozásokhoz. Ha van olyan akik szívesen ismerkednének akkor várom privát jelentkezésüket.