Sziasztok!
Ha érdekel egy fiatal sportos srác 20+ extra érzéketlen farokkal (nagyon sokáig bírom), akkor írjatok privit és egyeztetünk.
Ha érdekel egy fiatal sportos srác 20+ extra érzéketlen farokkal (nagyon sokáig bírom), akkor írjatok privit és egyeztetünk.
Van olyan férj akinek a feleségét "kölcsönvehetném"???? Egy fiatal srác
Sziasztok!
Ma vagy holnap éjszakára fiatal, nagyfarkú srácot keresünk !!!!
Levelet a baszdmeganejem@gmail.com ra varunk!
Udv.
Ma vagy holnap éjszakára fiatal, nagyfarkú srácot keresünk !!!!
Levelet a baszdmeganejem@gmail.com ra varunk!
Udv.
már irtunk,de nem válaszoltál
(Ez egy válasz Luigi007 üzenetére (2014. 10. 10. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 10. péntek 14:00

Sziasztok!
25 éves átlagos testalkatú, ápolt, igényes, intelligens, diszkrét srác vagyok. Hajdú és Szolnok megyében keresem ápolt, igényes nők, párok megkeresését!
25 éves átlagos testalkatú, ápolt, igényes, intelligens, diszkrét srác vagyok. Hajdú és Szolnok megyében keresem ápolt, igényes nők, párok megkeresését!
Telt formákat is kedvelő 50-es, borotvált férfi Hölgyet, párt keres! Alkat mindegy, nem kell, hogy szép legyél, akard a szexet! Budapest, helyem van. Intim 17

Puncit nyalnék!! Üzenetben jelentkezzen aki benne lenne.

Sziasztok! 23éves Budapesti srác vagyok! Szívesen csatlakoznék párokhoz, nőkhöz. Utazás nem probléma!

Ápolt fiatal srácként keresek partnert Csongrád megyében, akár már ma estére is! Csak sex, tabuk nélkül (hetero alapon)! idősebb hölgy partner előnyben!
Fizetnék érte ha valaki kielégítene szájjal
nem keveset, profi lányok nem érdekelnek!

igen érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 11. szombat 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 11. szombat 19:09
Törölt felhasználó (927868)

Sziasztok!
Nőt kényeztetnék hosszasan, (a viszonzás nem kötelező) Veszprém vagy környékéről!
Sziasztok!
40 es házaspár hölgytagjaként,fiatal fiúval,fiúkkal kényeztetném magam.
Szia,hat ezt boveben is meghalgatnam.
(Ez egy válasz xésy üzenetére (2014. 10. 16. csütörtök 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 16. csütörtök 21:48

Sziasztok!
Sziasztok!
Nagyfarku sracokat keresunk a nimfomanias feleseg oromere!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Nagyfarku sracokat keresunk a nimfomanias feleseg oromere!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Nagy méretű srác szexre kiéhezett hölgyet keres.
Sziasztok!
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek intim kapcsolathoz,két barát is jelentkezhet.
40 es h-pár hölgytagjaként,fiatal fiút keresek intim kapcsolathoz,két barát is jelentkezhet.
Sziasztok! Idősebb párhoz csatlakoznék pest megye déli részén.39 éves pasi vagyok
Bács megyéből keresnék valakit, méghozzá a déli részről!
Böngészem itt az írásokat, hát nem sok esélyt látok, de hátha! : )
Értelmes, laza 26 éves srác vagyok, sok fantáziával, remélem hogy ír valaki mimnél előbb, és nem kell itt ücsörögnöm a gépe előtt....
Köszi, hogy végig olvastál
Értelmes, laza 26 éves srác vagyok, sok fantáziával, remélem hogy ír valaki mimnél előbb, és nem kell itt ücsörögnöm a gépe előtt....

közbe felállhatsz,ha úgy jobb.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 17. péntek 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 17. péntek 19:18
Törölt felhasználó (894342)

Bács megyéből keresnék valakit, méghozzá a déli részről!

Érett hölgyett kényeztetnék,utazni tudok