Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Sziasztok 45 éves hetero pasi vagyok idősebb nőket kényeztetnék nagy fenék előnyben
Főleg idősebb hölgyeket keresek, akik orális kényeztetésre vágynak. 51 éves, magas, vékony férfi vagyok.
Sziasztok!
Fialat hölgyet (18-30) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Fialat hölgyet (18-30) keresek szeretői kapcsolatra heti rendszereres lepedőgyűréssel!
Ha a fentieknek megfelelsz és szeretnél egy 40es perverz férfival órákig tartó izzasztó szexcsatákat akkor várja leveled egy 43éves nagy potenciájú perverz férfi.
Diszkréció adott és elvárt, mivel nem vagyok egyedülálló!
Sziasztok!
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
A délután folyamán szívesen találkoznék budapesti hölggyel, lánnyal vagy párral. Helyem van.
Üdv
Z
Érett hölgyet keresek ma estére Szombathely és környékén
Sziasztok:! Fiatal lányt vagy párt keresnék hosszutávra

Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Sziasztok
Àpolt heteroszexuális férfiként keresek nőt vagy párt. Tapasztalatom van hármasban és négyesben, àtlag feletti vastag szőrtelen péniszem van. Utazás nem jelent gondot, akár fogadni is tudok.
Àpolt heteroszexuális férfiként keresek nőt vagy párt. Tapasztalatom van hármasban és négyesben, àtlag feletti vastag szőrtelen péniszem van. Utazás nem jelent gondot, akár fogadni is tudok.
Szép napot! Szívesen ismerkednék érzéki érett Nővel vagy párral akik szeretik a hosszas élvezeteket, elhúzni és akár órákon át élvezkedni. Szívesen fokoznám a vágyakat és élvezném veletek. Együtt bármit
Egyedül élek, egyedülálló vagyok, mobilis-van autóm, extra potens,többlövetű...a "durr bele,azt se tudom ki vagy" típusú találkozás nem igazán vonz. Inkább tartós kapcsolat ahol forróbbak a kapcsolódások

Érettebb hölgyet keresek, kényeztetnem, masszíroznam, a hölgy örömére. Ha felkeltettem figyelmedet írj privátba
Sziasztok! Fiatal srácot keresünk adatlap szerint. Csak a közelben lévők írjanak!!! Borsodi pár. Sok sikert mindenkinek.
Hetero párokkal ismerkednénk.
tovább görgeted és kész
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 23. csütörtök 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 23. csütörtök 21:45
Törölt felhasználó (4656459)

Elég gáz , hogy naponta az összes helyre beírod ezt...komolyan nem tudod egyedül kirázni ?
48 éves macis pasiként keresem fiatalabb partnerem 20-25 éves lány , pár személyében vác - budapest vonzáskörzetében.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Elég gáz , hogy naponta az összes helyre beírod ezt...komolyan nem tudod egyedül kirázni ?
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2023. 03. 23. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 23. csütörtök 21:24

Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok.
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).
Hétfőn azaz március 27-én Érden tartózkodom.
Szabad időm kellemes eltöltésére keresek partnert. (fiú vagy lány személyében).