Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet és csevegjünk...
Várom üzidet és csevegjünk...
Pécsi nehéz helyzetben lévő fiatal lányt keresek.Többit privátba tel szám
Szeged mellett fogadnánk fiatal 30 alatti srácot hölgytagunk örömére..csak az írjon akinek utazás nem gond..arcos ill.intim kép szükséges vibered legyen! Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok,
Èrett 50 feletti pàrt keresek kellemes együttlèthez. Szeretem az èrzèki szeretkezèst. Diszkrèt helyem van napközben Vàcnàl.
Szèp napot mindenkinek
Èrett 50 feletti pàrt keresek kellemes együttlèthez. Szeretem az èrzèki szeretkezèst. Diszkrèt helyem van napközben Vàcnàl.
Szèp napot mindenkinek
Sziasztok!
Hatvan Del_Pest kornyeken keresunk fiatal vagy erett part, lanyt
Reszletek privatban
Hatvan Del_Pest kornyeken keresunk fiatal vagy erett part, lanyt
Reszletek privatban
Sziasztok,Miskolc vagy környékéről keresnék hölgyet titkos kapcsolatra alkalmanként.Ha lenne itt ilyen hölgy,akkor privátban várom a jelentkezését.
Sziasztok. Férfi beszállót keresünk harmadiknak. Ha megtetszett az adatlapunk írj privátban kérlek. Puszi
Face sitting-hez keresek titkos, laza kapcsolatra lányt/hölgyet, viszonzás nélkül is.
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Nem számít, ha semmi más sem történik, ha úgy jobb, le sem vetközöm, a lényeg a nő uralkodó szerepén van, ami akár órákig is tarthat és aki ebben a helyzetben több orgazmust is átél.
Ötvenes, sportos, jóképű és normális pasi vagyok, 188/92, jelentkezz bátran!
Sziasztok! Most péntek és/vagy szombat főleg estére keresek, lányt/hölgyet közös hancúrozásra.
Hely és kényelem az adott Törökszentmiklóson, már csak te kellesz!

Hely és kényelem az adott Törökszentmiklóson, már csak te kellesz!

Srácokat keresünk.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Veszprémben kiverném valakinek vagy max leszopnám, de csak viszonzás nélkül, keress bátran

Kíváncsi hetero úrat,fiút keresek közös hokihoz,esetleg orálhoz akár egyoldalúan is.Kedves,ápolt,igényes vékony sportos srác vagyok.Helyem van,de ha akarod hozzád is mehetek.Pestmegyei vagyok.Kérem csak olyan írjon aki akar is találkozni!
Sziasztok! Fiatal srácot vagy pasit keresünk aki szeretne velünk ismerkedni komolyan. Borsod közelében ha lehet! Adatlapot szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek!
Pécsen fiatal duci nagymellű lányt nyalnék élveztetném ahogy kéred...Tel szám és beszélhetünk
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Fiúkkal és Párokkal ismerkednénk az adatlapunkon leírtak alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Veszprémben kiverném valakinek de csak viszonzás nélkül
írj bátran

Sziasztok. Ma a késő esti óráktól keresek,kedves ,átlagos párt.
Budapest és a szűk értelemben vett agglomerációbol.
Utazni tudok.
Ápolt,igényes,illemtudó,káros szenvedélyektől mentes44 éves pasi vagyok.
Budapest és a szűk értelemben vett agglomerációbol.
Utazni tudok.
Ápolt,igényes,illemtudó,káros szenvedélyektől mentes44 éves pasi vagyok.
holnap reggel, kb 7:15-től durván 9:30ig lenne helyem Lajosmizsén, leginkább SZOPNI szeretnék, de GUMIVAL dughatsz is

Sziasztok! Párral vagy nővel ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére