Sziasztok 37/43 éves kezdő pár vagyunk párokat keresünk egymás előtti szex orális parcserére esetleg masszázsra erotikus masszázsra vibered legyen
Sziasztok!Bi párokat(N-F,N-T,N-N,T-F,F-F)fogadnék akiket izgat egy 3. férfi passziv vagy aktív jelenléte.(Az adatlapomon feltüntetett helyen tudok fogadni.)
Csütörtök délutánra keresek valakit,aki lingham masszázsban részesítene happy finis befejezéssel ! Pest és Pest megyében keresek ! Privátban telefonszámos megkeresést várok,hogy azonnal tudjalak hívni ! Fiatalok előnyben...
SZiasztok. Ma esetleg pár keres fiatalabb jó méretű , többlövetű kitartó srácot?
Mobilis vagyok
írj üzit

Sziasztok ! Párral szeretnék ismerkedni az adatlapom alapján!
23 éves vagyok, Budapest 18. kerület környékén kényeztetnék akár idősebb hölgyet. Esetleg helyem is lenne.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Fiatal szexmániás lányt keresek, aki szeretne egy érett, potens szexmániás pasit!
Sziasztok! Adatlapunk alapján keressük ápolt, intelligens partnerünket. Szép napot mindenkinek!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Alexa vagyok 20 éves! Dunaújváros, 155cm 46kg szőke! Érett férfival ismerkednék, nudiznék.....!
Sziasztok fiatal pár vagyunk szivesen ismerkednék 50 év feleti párral egy jokis párcserére.
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Hali.
Fotós van már?
Ha nincs akkor vállalom
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 19. vasárnap 09:36
Fotós van már?
Ha nincs akkor vállalom

Törölt felhasználó (4630202)

65 éves hölgy részére különleges meglepetés gangbanghoz keresek 4-5 férfit, illetve fotóst aki megörökítené. Köszönöm
Haliii. Nőt keresek picit vadabb szexre! 21/F képek az oldalamon! Pest, JNSZ, heves megye előnyben. Akár az automban, de ha van helyed az hatalmas előny lenne! Diszkréció+ápoltság adott és maximálisan elvárt!
Sziasztok lányok,asszonyok.Virtuális társam keresem kortól függetlenül akinek virtuális szeretője lehetnék.Ha elhanyagolt vagy esetleg olyan elfojtott titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy nem mersz róluk beszélni de szívesen kipróbálnád esetleg el mondanád valakinek,akkor én vagyok a Te embered.Én egy nem független 38 éves srác vagyok aki hasonló cipőben jár és szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár valódi név nélkül teljesen diszkréten kiélhetjük vágyainkat.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor szeretettel várom privát leveled.Üdv.Tomi
23 éves vagyok, Budapest 18. kerület környékén kényeztetnék idősebb hölgyet.
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
65 éves hölgy részére különleges meglepetés gangbanghoz keresek 4-5 férfit, illetve fotóst aki megörökítené. Köszönöm