Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel, párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel, párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Jó napot
Tőlem sokkal éretteb hölgy vágyait elégíteném ki.
40+ esetleg 50+ nagyon partner lennék.
“Puding próbája az evés”
Próbáljuk ki egymást.
Szerintem felejthetetlen lenne.
Tőlem sokkal éretteb hölgy vágyait elégíteném ki.
40+ esetleg 50+ nagyon partner lennék.
“Puding próbája az evés”
Próbáljuk ki egymást.
Szerintem felejthetetlen lenne.

hali
Mindenki keres de vajon kitalált?
Sziasztok!
Idősebb hölgyet keresek rendszeres de kötetlen kapcsolatra. Hosszútávúban gondolkodom...
Imádok hosszan kényeztetni!!!
Idősebb hölgyet keresek rendszeres de kötetlen kapcsolatra. Hosszútávúban gondolkodom...
Imádok hosszan kényeztetni!!!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok! 60 feletti Hölgyel ismerkednék.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról...! Részletek az adatlapomon!
Igényes bi Hölgyet vagy hasonló srácot keresünk párosunkhoz
Sziasztok holnap estére keresünk fiút 3-as szex re max 25 éves kór ig. Budapesten!

valaki szopna a 14-15. kerület környékén?
Sziasztok! Idősebb (50+) hölgyet, párt keresek kölcsönös örömszerzésre.

Kecskeméten keresek fiatal csajt szexre! Írj privátban ha érdekel én 47 vagyok!
Vékony alkatú hölgyet szívesen kényeztetnék!
Sziasztok!
Fiatal, biszex párt keresek mindhármunk örömére.
Fiatal, biszex párt keresek mindhármunk örömére.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!!!!!