Sziasztok
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
A kor nem számít, viszont az ápoltság fontos.
Lehetőleg privát üzenetet várok
Lányhoz/párhoz csatlakoznék. Szombathelyi vagyok, 50 Km-es körzetben ismerkednék.
sziasztok, 24 éves helyes, kedves pasi vagyok Hatvanból, párral lánnyal ismerkednék, utazni tudok, privibe írj

Sziasztok!
Vasárnapra programot keresek. Nõnap alkalmából szívesen ismerkednék egy független hölggyel vagy egy párral. Ha valaki úgy érzi, hogy szívesen megismerkedne egy 24 éves, sportos, életvidám és intelligens sráccal, az kérem írjon! Nincsenek olyan elvárásaim, hogy csak akkor érdekel a dolog, ha szex is lesz. Akár teljesen szexmentes programra is vevõ lehetek. Ahogy egy normális nõ vagy pár sem enged ismeretlenül bárkit az ágyába, ez részemrõl is megvan. Nem kétségbeesetten keresek egy gyors aktust. Ha azt tenném azt nem online tenném, hanem elmennék a discoba... Persze ha az ismerkedés jól alakul akkor sem riadok vissza a helyzettõl.
Akinek az érdeklõdését felkeltettem, az kérem írjon egy levelet!
Üdv!
Vasárnapra programot keresek. Nõnap alkalmából szívesen ismerkednék egy független hölggyel vagy egy párral. Ha valaki úgy érzi, hogy szívesen megismerkedne egy 24 éves, sportos, életvidám és intelligens sráccal, az kérem írjon! Nincsenek olyan elvárásaim, hogy csak akkor érdekel a dolog, ha szex is lesz. Akár teljesen szexmentes programra is vevõ lehetek. Ahogy egy normális nõ vagy pár sem enged ismeretlenül bárkit az ágyába, ez részemrõl is megvan. Nem kétségbeesetten keresek egy gyors aktust. Ha azt tenném azt nem online tenném, hanem elmennék a discoba... Persze ha az ismerkedés jól alakul akkor sem riadok vissza a helyzettõl.
Akinek az érdeklõdését felkeltettem, az kérem írjon egy levelet!
Üdv!
Márc. 7-én nőnapi sw buliba keresek ,, ajándékot " a kedvesem részére, nagyobb mérettel rendelkező férfi személyében! A klub Győr mellett található! Több személy sem kizárt!... Sőt!.......
Jelentkező?.....................
Jelentkező?.....................
Sziasztok.Átlagos párként l 30/50/156 , f 32/95/178 keresünk lányt,párt esetleg szolo pasit. Békésmegye Gyula környékéröl.Arcos,és intim képet kérünk.Diszkrétcio adott és elvárt. Ide irj metinzuzo@gmail.com
Sziasztok!Nagyméretű fiút keresünk,akinek van saját talihelye!
Sziasztok!Nagyméretű fiút keresünk,akinek van saját talihelye!
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Nagy intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
keress bátran ...
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Esetleg pl van itt mondjuk karcagi,vagy kisújszállási,vagy mezőtúri ,vagy környékbeli nő,imádom a duci nőket is nagyon sőt az idősebb nők is egyre jobban érdekelnek,leginkább a ducik,de isten igazán testalkat nem akkora befolyásoló tényező,olyan nők is érdekelnek,akik pl nem sikeresek a férfiaknál,mondjuk duci nőktől hallottam többször ilyet,bár pár is érdekelne de azt még nem próbáltam,és sajnos már én is elég rég csináltam.
Sziasztok nincs itt egy pâr vagy nô aki benne lenne egy fergeteges ejszakai hancurozâsba? Bp.és kornyeken.....
Sziasztok ma délutánra estére keresünk 18-27 közti fiatal egyedül álló fiut 3 nak a lány örömére masszázsra és ami kialakul helyed legyen vagy motel Budapest és környéke .
Budapesten fürdõszobát keresek használatra. Görkorival érkeznék, utána letusolnék. Utána, ha jó a társaság, akármaradnék is egy darabig.
Üdv,
István
u.i.: üzenetben keress.
Üdv,
István
u.i.: üzenetben keress.
Sziasztok ma délutánra estére keresünk 18-27 közti fiatal egyedül álló fiut 3 fiu 1 lány örömére masszázsra és ami kialakul helyed legyen vagy motel Budapest és környéke
szia! érett hölgyet keresek estére Budapest és pesmegye.
Sziasztok, Veszprém környékén keresek elhanyagolt, egyedülálló hölgyet laza kapcsolatra. Puszi, Tomi
Sziasztok!
Nagy intim meretu, potens sracokat keresunk!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Udv.
Nagy intim meretu, potens sracokat keresunk!
Cim, baszdmeganejem@gmail.com
Udv.
sziasztok! független 38-éves férfi vagyok Érd környéki lányt keresek tartós kapcsolatra.
Sziasztok, érdekelne valakit Budapesten egy fiatal kezdõ sràc?
Sziasztok!
40 feletti hölgyek jelentkezését várom Hajdú biharból.
Én 23 éves fiú vagyok.
Email: szexyboy23@gmail.hu
40 feletti hölgyek jelentkezését várom Hajdú biharból.
Én 23 éves fiú vagyok.
Email: szexyboy23@gmail.hu