Fiatal vékonyelhanyagolt szexmániás, biszexet elfogadó lánynak lennék állandó szexpartnere!
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!
Sziasztok! Fiatal srácot keresünk adatlap szerint. Borsod megye. 40es pár. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok, Bajai független pasi vagyok, hölggyel -párral ismerkednék rendszeres randikhoz.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Hetero urat,hölgyet,fiút vagy lányt keresek akit izgatnak az amatőr szexfilmek,meg a közös masztizás!Helyem van,igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye!Elérhetőséget írj kérlek!
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Kecskeméten fiatal lányt keresek aki szeretne szexelni egy 50 es tiszta pasival! Írj privátban!
Sziasztok. Hozzánk hasonló párt keresünk,ahol a hölgy idősebb mint a párja. Duci igényes pár vagyunk. Privát üzenetet várunk.

Törölt felhasználó (4661084)

Sziasztok! Adatlap szerint keresünk fiatal srácot vagy pasit. Borsod m! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!!!!!
Sziasztok! Adatlap szerint keresünk fiatal srácot vagy pasit. Borsod m! Sok sikert mindenkinek.
50+ párral ismerkednék komolyan!
Ma este fiút fogadnánk veszprém megye
Fiatal vagy, hölgy vagy, vékony szexmániás? No akkor nálam a helyed!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok