Jó estét. Idősebb hölgy esetleg pár Budapesten aki szívesen ismerkedne, beszélgetne? Írjon bátran
Fiatal hölgy, pár esetleg aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok! 16-án estére keresek párt vagy hölgyet Budapesten.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már van az oldalról, kölcsönös szimpátia estén csatlakozom! Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el.
Túlfűtött pár vagy hölgy aki szereti akár egész éjjel élvezni a finomabbnál finomabb dolgokat, srácot keres és hosszabb távú kapcsolatban, barátságban gondolkodik...? Egyedülálló, egyedül élő vagyok. Van autóm, távolság sem gond.

Budapesten és környékén keresek párt vagy hölgyet.
28/F
28/F
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal srácot keresnek?esetleg valaki szervez e szexbulit szilveszterkor Zala Vas Somogy Veszprém megyébe és esetleg fiatal srác csatlakozhat e privibe nyugodtan lehet írjni
Sziasztok! Fiatal lánnyal ismerkednék szex kapcsolat céljaból Szolnok és közvetlen környékeről !Várom üzidet !
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Párral ismerkednék. Bisex előnyben...
Sziasztok! Fiatal fiúként vonzanak az idősebb korú nők. Olyan nőt, esetleg párt keresek, akivel hetente egyszer kielégíthetjük egymást, hosszútávon. Szombathely-Sopron és környékén.
Hetero urat,hölgyet,fiút vagy lányt keresek akit izgatnak az amatőr szexfilmek,meg a közös masztizás!Helyem van,igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye!Elérhetőséget írj kérlek!
Cegléden valaki bármi kellemes dologra?
Kedden és szerdán napközben hölgyet kenyeztetnek orálisan. A 13kerben helyem van, de csak napközben.
Zalaegerszegen időseb hölgyet nyalnék. Privátban keres.
Erett novel ismerkednek imadok oklozes közben nyalni meretem 18/7 privát üzenet parokkal is dp fisting squirt szendvics
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
41 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok.Fiatal párt keresek Budapesten.