Sziasztok.
46 éves ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék éret hölgyel vagy szimpi párral.
46 éves ápolt pasi vagyok.
Ismerkednék éret hölgyel vagy szimpi párral.
Fiatal vékonyelhanyagolt szexmániás, biszexet elfogadó lánynak lennék állandó szexpartnere! Akár ma is!
Fiatal vékonyelhanyagolt szexmániás, biszexet elfogadó lánynak lennék állandó szexpartnere! Akár ma is!
Fiatal párral ismerkednék Sopronban és környékén
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

CSINOS IGÉNYES PÁRT keresünk PÁRCSERÉRE
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Nyíregyhazan
Mi igényes 150/50/23 hölgytagu pár vagyunk
Helyünk van
Viber elérhetőség legyen
Hello!!!
Szóló pasiként keresem azt a párt vagy nőt akivel(akikkel) egymás társaságát élvezzük. Mobilis vagyok, utazás nem gond.
Szóló pasiként keresem azt a párt vagy nőt akivel(akikkel) egymás társaságát élvezzük. Mobilis vagyok, utazás nem gond.
Sziasztok!
Elhanyagolt vagy egyedülálló 50+feleletti hölgyeket keresek közös örömökre!
Diszkréció 100%.
Baja és környéke.
Elhanyagolt vagy egyedülálló 50+feleletti hölgyeket keresek közös örömökre!
Diszkréció 100%.
Baja és környéke.
Idős Hölgyet keresnék Hajdúszoboszlón.
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok

Nagymellű nő feleség?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Kecskeméten keresek nőt szexre 18-tól!
Sziasztok! Ismer valaki olyan helyet Budapesten, ahol kiéhezett, érett, 60+ os hölgyekkel lehetne ismerkedni? Esetleg egy olyan portál/fórum, ami rájuk van specializálva?
Helló sziasztok! 25 éves vagyok. Győrbe keresek partnert!
Sziasztok,
Szolnokon keresnék fiatal lányt aki ismerkedne egy 47 éves férfival, akalmanként egy jó kis szexre.
Átlagos férfi vagyok és mindenre nyitott.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon keresnék fiatal lányt aki ismerkedne egy 47 éves férfival, akalmanként egy jó kis szexre.
Átlagos férfi vagyok és mindenre nyitott.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok!
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli