39 éves, nem független, de elhanyagolt férfiként keresem ma vagy holnap estére női partneremet Budapesten. Hellyel rendelkezem.
Fiatal hölgy, aki szeretne egy érett pót papát?
23 éves vagyok, Budapest 18. kerület és környékén kényeztetnék idősebb hölgyet. Hely is megoldható.
Sziasztok!
50+ höpgyel vagy párral ismerkednék.Komoly,valós,kedves és megbízható ferfi vagyok!Privátban keressetek bátran!
50+ höpgyel vagy párral ismerkednék.Komoly,valós,kedves és megbízható ferfi vagyok!Privátban keressetek bátran!
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék érett hölgyekkel, idősebb korosztállyal is.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből, de bárhonnan szívesen ismerkedek.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Én 35 éves, 165 magas, 70 kg-os pasi vagyok.
Hajdú Bihar, vagy Szabolcs megyékből, de bárhonnan szívesen ismerkedek.
Ha felkeltettem érdeklődésed: írj.
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók! wave
Adatlapunk alapján keresünk harmadiknak fiatal pasit!
Hello! Fiatal srácot v pasit keresünk adatlap szerint! Max 60km! Mi borsodi pár vagyunk. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! 58 éves pár keres pasit v.párt,csüt.péntek estére.
Tata környéke!
Olyan jelentkezzen aki mer is találkozni.
Tata környéke!
Olyan jelentkezzen aki mer is találkozni.
60-70 feletti partnert keresek...
Yoni intim masszázs gyakorlott masszőrtől, hölgyeknek- paroknak!
Sziasztok. Idősebb igényes hölgyet keresnék kölcsönös örömszerzésre! Esetleg keresek nagy cicis, esetleg mell pc-s hölgyet is! 21/F (adatlapomon képek,infó.) esetleg párokhoz is csatlakoznék (ebben sajnos még nem részem.) pest megye, jszm megye, heves megye. Mende 80km-s körzete! Autómban, vagy ha van helyed akkor utazni tudok! Csók!

Pótapucit keresel extrákkal?Keress bizalommal(max 28 éves korig.)!
Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt Vácról és környékéről alkalmi találkozóra, még inkább rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Fiatal hölgy, aki szeretne egy érett papát??

Sziasztok! Most hétfőig Lignanoban vagyunk, keresünk egy intelligens,ápolt, jóképű nemdohányzó Bi-férfit 20-40 éves kor között, aki szívesen csatlakozna hozzánk!Irjatok nyugodtan.Köszönjük...