Budakalász?
Hölgyeket masszíroznék a hölgy örömére
3 dolog lehetséges. Vagy kamu profil vagytok vagy csak képeket gyűjtögettek illetve hogy az illető aki ír, nem felel meg. De ha már képet kértek, legalább egy választ adhatnátok. (régebben írtam)
Unatkozó szünidős diáklányok várom nyári egyetemi programra vigyor4
Jelige: töltsd hasznosan a nyarat!
Sziasztok!
32. szülinapomat szeretném megünnepelni egy jó kiadós hancúrral. Ebből az alkalommal keresek lányt, hölyget vagy párt közös bulizáshoz. wink Írj privátban, ha felkeltettem az érdeklődésed!
Üdv
Z
32. szülinapomat szeretném megünnepelni egy jó kiadós hancúrral. Ebből az alkalommal keresek lányt, hölyget vagy párt közös bulizáshoz. wink Írj privátban, ha felkeltettem az érdeklődésed!
Üdv
Z
Kecskemét környékéről keresek lányokat, nőket egyszeri, ill. Hosszabb távú alkalmi kapcsolatra. Jelentkezni privátban.
Sziasztok! Idősebb nőket kedvelő fiatal srácként keresnék nőt vagy párt (Női tag örömére), Szombathely-Sopron környékén, akár szabadban is.
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon van e nagyméretű pasi hétvégi,napközbeni szabadidővel és hellyel??
Ha lenne privát üzeneteket várunk....
Ha lenne privát üzeneteket várunk....
Üdv.
Szivesen ismerkednék nálam idősebb partnerrel, partnerekkel.
Biszexuális vagyok, mindkét fél öröme fontos nekem, de egyedülállókkal is ismerkednék.
Szombathely előny, de az utazás nem gond.
Szivesen ismerkednék nálam idősebb partnerrel, partnerekkel.
Biszexuális vagyok, mindkét fél öröme fontos nekem, de egyedülállókkal is ismerkednék.
Szombathely előny, de az utazás nem gond.
Igényes áplot hetero fiút vagy lányt maszíroznék ingyen!Pestmegyei srác vagyok!
Unatkozó szünidős diáklányok várom nyári egyetemi programra vigyor4
Sziasztok
Rodoszra jön valaki nyaralni?
Rodoszra jön valaki nyaralni?
Sziasztok, van ma estére olyan a ki el is mer jönni? Potens pasit vagy párt keresünk.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem
Szívesen ismerkedem
Szia! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, írj ha ha érdekel

Gondolhatjátok, hogy nem idősebbeket keresünk.

Adatlapunk alapján ismerkednénk.....
Privát üzeneteket várunk ..Pussz
Privát üzeneteket várunk ..Pussz
Hatvanas férfi vagyok, párok együttlétében heteróként szívesen részt vennék annyira, amennyire ti szeretnétek vagy engeditek. Ha izgat benneteket, hogy a hölgy testét simogatom, esetleg felizgatom, csókolózom vele, akkor is klassz lehet együttlétünk. Az is a ti döntésetek, hogy behatolhatok-e.
30 éves, sportos, méretes (20 cm) pasi idősebb hölgyet keres vagy párhoz is csatlakozna!
24 éves csupasz vékony(65kg) fiatal bi srác (18cm) ismerkedne