Unatkozó szünidős diáklányok várom nyári egyetemi programra vigyor4
Jelige: töltsd hasznosan a nyarat!
Jelige: töltsd hasznosan a nyarat!
Sziasztok
Rodoszra jön valaki nyaralni?
Rodoszra jön valaki nyaralni?
Sziasztok, van ma estére olyan a ki el is mer jönni? Potens pasit vagy párt keresünk.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem
Szívesen ismerkedem
Szia! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, írj ha ha érdekel

Gondolhatjátok, hogy nem idősebbeket keresünk.

Adatlapunk alapján ismerkednénk.....
Privát üzeneteket várunk ..Pussz
Privát üzeneteket várunk ..Pussz
Hatvanas férfi vagyok, párok együttlétében heteróként szívesen részt vennék annyira, amennyire ti szeretnétek vagy engeditek. Ha izgat benneteket, hogy a hölgy testét simogatom, esetleg felizgatom, csókolózom vele, akkor is klassz lehet együttlétünk. Az is a ti döntésetek, hogy behatolhatok-e.
30 éves, sportos, méretes (20 cm) pasi idősebb hölgyet keres vagy párhoz is csatlakozna!
24 éves csupasz vékony(65kg) fiatal bi srác (18cm) ismerkedne

Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék nőkkel lányokkal vékony/ normál test alkat ducik nem. Varom leveleket aki pasit keres. Skyp viber van.
Érett mindig beton kemény és formás 50-es farkamra ülhetne egy fiatabb 20-on 30-as hölgy, de persze korombeli hölgyek se kíméljenek.
Nagyon ápolt és tiszta férfi vagyok Csongrád megyéből, lakással és kocsival természetesen
Privit várok.
Nagyon ápolt és tiszta férfi vagyok Csongrád megyéből, lakással és kocsival természetesen
Privit várok.
Sziasztok. Párként keresünk hölgyet finom játékra és ha ügy alakul barátságra.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. 40+os hölgyekkel ismerkednék. Utazni tudok, helyet megoldjuk.
Sziasztok,egy 50 feletti hölgy megfejhetne
Sziasztok!
Sármos, intelligens, vidám pasiként szeretnék párokhoz / hölgyekhez csatlakozni.
Mobilis vagyok és megbízható!
Ölelés:
Koncimaci
Sármos, intelligens, vidám pasiként szeretnék párokhoz / hölgyekhez csatlakozni.
Mobilis vagyok és megbízható!
Ölelés:
Koncimaci
Sziasztok,
40-es házaspárt fogadnék pécsi apartmanban a héten. Privátban tudok Viber elérhetőséget adni.
40-es házaspárt fogadnék pécsi apartmanban a héten. Privátban tudok Viber elérhetőséget adni.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Szombathely környèkèn keresnèk 40 feletti hölgyet akàr pàrt hosszabb tàvban gondolkodnèk èn 30 vagyok magas àtlagos sràc