Veszprém megyei 40-es éveink vége fele járó heteró pár vagyunk,fiatal fiút fogadnánk kb havonta pár órára csak késő esti órákban.
Sziasztok Szolnok vagy környékéről keresek lány vagy női partnert szexre aki pasit keres. Képeim videoim adatlapomon skyp viber van. Aki szeretne szexelni varom jelentkezését.
Sziasztok! Hajdú és nyiregy környékén idősebb (50-60+) párt, hölgyet keresek minden jóra!
35 éves bp-i srác lányhoz,párhoz csatlakozna.

Hello! Pár ismerkedne fiatal sráccal aki szeretné jól érezni magát velünk. Ha lehet inkább a közelben keresünk! Fotó legyen!
Üdv!
BP-SZ.f.vár-Tatabánya háromszögből keresünk! Ma estére-éjszakára egy 20-30év közti potens fiatalembert! Egy kis autós sexes szórakozásra . A kérés az lenne az írjon aki tényleg ma ráér!
BP-SZ.f.vár-Tatabánya háromszögből keresünk! Ma estére-éjszakára egy 20-30év közti potens fiatalembert! Egy kis autós sexes szórakozásra . A kérés az lenne az írjon aki tényleg ma ráér!
Nyiregyhazan mértes pasi elott terdelnek ma este, szopass meg kemenyen. Elvezz torokba.urits egy jot
Fiatal fiúként kedves èrett párral ismerkednèk a hölgy örömére.
Sziasztok!
Sportos bi fiúként èrett párhoz csatlakoznèk.
Sportos bi fiúként èrett párhoz csatlakoznèk.
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk partnert. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Adatlapunk alapján ismerkednénk.
Privát üzeneteket várunk...Pussz
Adatlapunk alapján ismerkednénk.
Privát üzeneteket várunk...Pussz
Ha Pesten jérok megkereslek, most még Budán vagyok
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia. Ha Pesten jársz írj, barátnőmmel hármasra keresünk.
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2022. 06. 29. szerda 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
A hétvégén pécsi bérelt apartmanban 35-50 közötti házaspárt fogadnék. Viberen tudunk kommunikálni, ahol meg is tudjátok nézni fotókon a helyet. Adatlapomat is keressétek fel mielőtt írnátok!
Köszönöm
A hétvégén pécsi bérelt apartmanban 35-50 közötti házaspárt fogadnék. Viberen tudunk kommunikálni, ahol meg is tudjátok nézni fotókon a helyet. Adatlapomat is keressétek fel mielőtt írnátok!
Köszönöm
Sziasztok 36/41 pár vagyunk keresünk ma estére egy masszőr pasit. Más is lehet de fő cél a masszázs írj privátba viber kell. Hatvan Aszód vonzás köréből utazni tudj hely van
sziasztok párokkal ismerkednék akik fiatal srácot keresnek
Sziasztok!
Párokkal, hölggyel ismerkednék. Debreceni független, hellyel rendelkező férfi vagyok. Nem vagyok híve a sok levelezésnek és a kép kunyizásnak sem! Szívesen találkozom veletek egy nyilvános helyen. Beszélgetünk kicsit és ha meg van minden félnél az igen, akkor tudjuk folytatni. Képeket nem fogok kérni, kérlek te/ti se tegyétek!
Párokkal, hölggyel ismerkednék. Debreceni független, hellyel rendelkező férfi vagyok. Nem vagyok híve a sok levelezésnek és a kép kunyizásnak sem! Szívesen találkozom veletek egy nyilvános helyen. Beszélgetünk kicsit és ha meg van minden félnél az igen, akkor tudjuk folytatni. Képeket nem fogok kérni, kérlek te/ti se tegyétek!
Sziasztok Fejér megyében ismerkednek párokkal hölgyekkel kor alakját nem számít én egy 21 éves fiú vagyok tele vágyakkal
Idős hölgyet megismernék rendszeres karbantartás céljából
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén keresnék lányt, nőt kellemes időtöltésre, esetleg cuckoldra.