Négyes játékokhoz keresünk bi párt! Komárom Esztergom megye!
Jövőhétre keresnék maszírozni tudö hölgyet aki picit többet is vállal. Zala, Vas írj. (Nembaj ha van párod)
Sziasztok,
hétvégi találkára keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Adatlapomat is keressétek fel!
Köszönöm
hétvégi találkára keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Adatlapomat is keressétek fel!
Köszönöm
Budapesten keresek hetero alapon hölgyet, esetleg párt. 28 éves vagyok, személyesen találkoznék leginkább.
Fiatal, sportos srácokat keresünk harmadiknak Pesten. Nyalni(miközben mi dugunk), dugni, élvezkedni. Lehetsz bi is, sőt an(n)ál jobb!
Általában hétköznap délutánonként az Orczy térnél, néha a Glory caféban esténként. Mi nem utazunk, és nem megyünk máshoz.

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szivesen ismerkednek veletek…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 16:12

Törölt felhasználó (4389602)
VIP

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok,hosszabb távra terveznék formás csajjal rendszeres randikhoz.Lehet egyéb program is.Bajai független pasi vagyok.
Hosszútávra keresnék egy szenvedélyes , hiperaktív párt akikkel együtt gátlástalanul bármit...akár egész éjjel finom Adatlapomon minden megtalálható.
41 éves kedves srác keres idősebb párt vagy hölgyet 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok. Bármikor készen állok Tolna megye Szekszárd és környékén ( utazni tudok ) hogy a farkammal kortól függetlenül nőket elégítsek ki. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Nézetek meg a képeim és keressetek bizalommal.
Sziasztok. Tudom ez egy szexpartner kereső oldal
De gondoltam írok, hátha esetleg akad olyan lány/Nő aki egyedülálló és úgy érzi jobb lenne azt a hasonlót megtalálni, akivel együtt bármit...és bármi alakulhat. Egyedül élek, egyedülálló vagyok.Extra potens(azt mondják nem kis méretű
),életet szerető,pozitív,többlövetű..akit a nő/párja vágyát érezve bármi is izgatja,nem féltékenység,nem börtönbe egymást,hanemhűségesenszabadonfelemelve...sok pajzánsággal

Adatlapunk alapján keresünk.
Olvassátok is el légyszi csak úgy írjatok ha minden ok.
Privát üziket várunk...
Olvassátok is el légyszi csak úgy írjatok ha minden ok.
Privát üziket várunk...
Sziasztok !
Ma este éjszaka Szekszárdi vagy környéki középkorú párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre. Ha taliznál írj privát üzenetet.
Ma este éjszaka Szekszárdi vagy környéki középkorú párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre. Ha taliznál írj privát üzenetet.
Sziasztok Szolnok és környékéről várom nők lányok jelentkezését aki pasit keres. Utazni fogadni is tudok viber van varom a leveleket.
Zalaegerszegen találkoznék pasival lightos dolgokra ma kora este.
Helyem van.
Helyem van.