Nagyméretű igényes sportos vagy kigyurt pasit keresünk házibarátnak hosszútávra.
Párom 22 éves 150cm 44kg csinos vékony nő.Jelenleg 9.hónapban van.
Fényképes adatlappal , viber elérhetőséggel jelentkezz.
Debrecen -Nyíregyháza
Párom 22 éves 150cm 44kg csinos vékony nő.Jelenleg 9.hónapban van.
Fényképes adatlappal , viber elérhetőséggel jelentkezz.
Debrecen -Nyíregyháza
Sziasztok! Olyan nőt illetve párt keresnék, akik fiatal srácot keresnek kellemes időtöltésre. Szombathely-Sopron.
Sziasztok.
Heteró párral ismerkednék!
Heteró párral ismerkednék!
Sziasztok! Szombathely környékén kényeztetnék nőt, párokhoz is csatlakoznék a női tag örömére.
30as pasi érettebb hölgyet kényeztetne. Észak pest/pestmegye régióban.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Pár keres fiatal srácot aki szeretne velünk ismerkedni és talizni majd. Ha úgy gondolod akkor írj nekünk! Borsod.
Budán és környékén szexpartnert keresek!
Debrecen környékén keresek belevaló lányt/nőt, 23 éves srác vagyok nyitott sokmindenre
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon 40-60 közötti átlagos komoly szimpatikus párral házaspárral diszkrét tartós együttléthez szimpátia esetén rendszeres találkozásokhoz. Ápolt mindenre nyitott kulturált türelmes férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha van valaki aki komolyan ismerkedne és találkozna írjon privátba.
Ismerkednék Szekszárdon 40-60 közötti átlagos komoly szimpatikus párral házaspárral diszkrét tartós együttléthez szimpátia esetén rendszeres találkozásokhoz. Ápolt mindenre nyitott kulturált türelmes férfi vagyok nagyobb intimmel. Ha van valaki aki komolyan ismerkedne és találkozna írjon privátba.
Hölgyeim!
A csütörtök délelőttöm teljesen üres!
Aki szeretne megélni egy Gratis Yoni Masszázst jelezzen bátran!!!
Hatvan és környéke!
A csütörtök délelőttöm teljesen üres!
Aki szeretne megélni egy Gratis Yoni Masszázst jelezzen bátran!!!
Hatvan és környéke!
Hozzánk hasonló párral ismerkednénk...
Szeretjük a sex minden formáját..
Esetleg szóló pasi..
Fontos,hogy ne akarj 2 napon belül dugni..
Képcsere,kis viber,majd tali...
Szeretjük a sex minden formáját..
Esetleg szóló pasi..
Fontos,hogy ne akarj 2 napon belül dugni..
Képcsere,kis viber,majd tali...
Fiatal fiukat parokat dugnek szopatnek Pest megye deli reszen.
Szia mi egy 36/41par vagyunk ha BP jársz irj
(Ez egy válasz feketekandur üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 30. hétfő 08:38

Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék a héten. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék a héten. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Sziasztok!
Párokat és Lányokat keresünk....
Privátban kérjük a megkereséseket.
Pussz
Privátban kérjük a megkereséseket.
Pussz
Sziasztok lányt nőt keresek ismerkedni szexelni maximum 40 éves korig, vékony és normal testalkatuakat. Skypom viberem van. Várom a leveleket. Szolnok és környéke.
Fiatal pasit keresünk magunknak harmadiknak, hétfő estére Pesten!
Kecskemeti hölgyet párt fogadnék.
Debrecen környékén keresek belevaló lányt, 23 éves srác vagyok