Leszopható, sok spermájú nem kövér fiút keresek.
Helyem van, utazni tudok.
Helyem van, utazni tudok.
Szép napot Ápolt, intelligens, igényes, korrekt, megbízható Férfiként keresek:
18-25 év közt L/F PÁRT, Budapesten, ill. Szolnokön, és környékén.
Ha rendelkeztek autóval, akkor autóban, természetben, szabadban, bárhol, bármilyen formában...
CSAK VÉGIGNÉZNI szeretnélek Titeket sz.x közben....semmi tolakodó szándék, semmi nyomulás...!!!!
Bármilyen megoldásra, kompromisszumra, lehetőségre, feltételre nyitott vagyok az ügy megvalósítására...
Csak végignézni szeretném... Korrekt, megbízható, telefonszámos privát megkereséseket várok, ahol nem hetekig levelezés van csupán, hanem meggyőződhetünk mindhárman a másik korrekt szándékairól...mert sajnos rengeteg a megbízhatatlan ember az oldalon... További szép napot Mindenkinek!
18-25 év közt L/F PÁRT, Budapesten, ill. Szolnokön, és környékén.
Ha rendelkeztek autóval, akkor autóban, természetben, szabadban, bárhol, bármilyen formában...
CSAK VÉGIGNÉZNI szeretnélek Titeket sz.x közben....semmi tolakodó szándék, semmi nyomulás...!!!!
Bármilyen megoldásra, kompromisszumra, lehetőségre, feltételre nyitott vagyok az ügy megvalósítására...
Csak végignézni szeretném... Korrekt, megbízható, telefonszámos privát megkereséseket várok, ahol nem hetekig levelezés van csupán, hanem meggyőződhetünk mindhárman a másik korrekt szándékairól...mert sajnos rengeteg a megbízhatatlan ember az oldalon... További szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Sziasztok! Nálam idősebb hölgyet vagy párt szeretnék megismerni vagy csak baráti viszony kialakítására is. Vékony bár egész jó méretekkel megáldott srác vagyok. Persze előbb ismerkedés és ha megvan a szimpátia akkor bármi is lehet.
Sziasztok 21eves srác keres érett hölgyeket/párokat akik szeretnének egy fiatal fiut maguk mellé
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Extra nagy intimhez keresek párokat, illetve nőket! Kor nem számít, én fiatalabb vagyok.
Kecskeméti, lajosmizsei pasikat cumiznék, legyen helyed vagy ismerj búvóhelyet
vagy Kecskemét Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P

Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Jácint vagyok, fiatal aranyos budapesti fiú. hetero alapon keresek idősebb párokat akikhez csatlakozhatnék kalandozni. a nagy bimbóudvart imádom

Leszoplak. Többit olvasd el az adatlapomon.
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Péntek estére keresünk fiatal férfit,
akinek kölcsönadnám a feleségem !( kocsi, természet)
Csak az írjon aki rá is ér !
akinek kölcsönadnám a feleségem !( kocsi, természet)
Csak az írjon aki rá is ér !
Sziasztok! Szombathelyen keresek nőt, illetve heteró alapon párt. Helyem nincs, utazni tudok. Kipróbálnám szabadban is, ha nincs hely.
Sziasztok!
37 éves egyedülálló, egyedül élő extra potens(egész éjjel, többlövetű) srác vagyok. Fiatalabb lánnyal vagy érettebb Nővel ismerkednék, találkoznék. Telefon, kamera...stb...csak normális elérhetőségeim vannak. Nem emailezgetek
Valódi partnert keresek.

45 éves heteró párként keresünk nagyobb meretű fiút veszprém megye
Sziasztok!Zalaegerszegen találkoznék 30-55közötti hölgyel!
Ma délelőtt Pécsen puncit nyalnék, farkat szopnék, élvezném, ha lespriccelnének. Kor nem számít.