Szolnokon keresem egy érett nő társaságát szombatra.
Sziasztok
Pápa -Ajka-Tapolca-Keszthely vonalon keresek nőt ,párt akár idősebb korosztály is.
Pápa -Ajka-Tapolca-Keszthely vonalon keresek nőt ,párt akár idősebb korosztály is.
főiskolás, egyetemista hölgynek angol és matematika korrepetálás, priviben írj
Sziasztok!
Fiatal sportos srác vagyok, idősebb párral ismerkednék
Fiatal sportos srác vagyok, idősebb párral ismerkednék
Itt vagyok
írtam üzenetet!
(Ez egy válasz vonzópár üzenetére (2022. 08. 19. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Irtam üzenetet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 29. hétfő 07:11

Törölt felhasználó (4357372)

Sziasztok!
Fiatal,hetero fiúval ismerkednénk.
Sportos, méretes pasi nőket, párokat keres minden jóra Budapestről és az agglomerációból. Akár ma is!
Fiatal ápolt szexmániás partnerem keresem Budán!
sziasztok, felcsatolhatóval rendelkező nőt keresek (lehetőség szerint strapless strapon)
Sziasztok! Idősebb korosztály kedvelő fiatal srácként keresnék nőt illerve párt kellemes időtöltésre
Sziasztok!
Budapesten Fiatal Hölgyet,Párt keresek.
Dunántúli hölgyeket kényeztetnék a hétvégén. Helyem sajnos nincs, de Nàlad, vagy szálláson tudunk találkozni. Ha érdekel, írj a leslie1@citromail.hu-ra! 45 éves pasi vagyok.
Unatkozom! Van aki lazulna velem? Hölgy, pár?Szex nélkül is ok, csak társaság legyen! Utazni tudok, autóm van!!
Email :silver.janti@gmail.com
Email :silver.janti@gmail.com
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Budapesten keresek kortól állattól függetlenül hölgyet akit orálisan kényztethetnék teljesen fallosz és szexmentesen. Tiszta ápolt Bp is 44 éves férfi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk.
Fiatal fiúval ismerkednénk.
Sziasztok Rodoszra jön valaki? Mi itt vagyunk Oktober ig.