Fiatalok - érettek partnerkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 240 241 242 243 244 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12894   2022. 05. 02. hétfő 12:33
X Törölt felhasználó (4658772)
Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek akár korban érettebb hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
#12893   2022. 05. 02. hétfő 10:45
X Törölt felhasználó (4417992)
Egyedülélő, egyedülálló 37 éves férfi vagyok. Érett Nővel vagy párral(ameddig egyedülálló vagyok) ismerkednék. Hosszabb távú kapcsolatot részesítem előnyben. Közös esték, programok, napok,...együtt bármit finom . Nyilván egyedül élek van helyem de autóm is, utazni is tudok és szeretek is smile Együtt még jobb :P finom
#12892   2022. 05. 02. hétfő 09:35
djpremier djpremier
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
#12891   2022. 05. 01. vasárnap 12:36
GDominik GDominik VIP
Sziasztok! Szombathely és Sopron környékén keresnék olyan nőt, illetve párt (A női tag örömére), akik nagy szexuális vággyal rendelkező fiatal srácot keresnek.
#12890   2022. 05. 01. vasárnap 00:58
NaturistGreen NaturistGreen
Sziasztok. Intelligens, aranyos, fiatal fiú vagyok Budapestről aki csatlakozna idősebb párokhoz nudizni, barátkozni és szexelni smile szeretem az érett női testet a nagy bimbókat és striákat smile
#12889   2022. 04. 30. szombat 17:58
X Törölt felhasználó (1326792)
párt illetve hölgyet keresünk baranya megyében
#12888   2022. 04. 30. szombat 17:54
kukycool kukycool
Kecskeméten ma?
#12887   2022. 04. 30. szombat 17:40
Dave82 Dave82
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
#12886   2022. 04. 30. szombat 12:00
feketekandur feketekandur
Sziasztok!

40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.
#12885   2022. 04. 30. szombat 10:35
X Törölt felhasználó (4482282)
Üdv.
Szívesen találkoznèk 40-50es hölggyel vagy ilyen tagú párral.
#12884   2022. 04. 30. szombat 09:45
Movie Movie
Sziasztok!Olyan kizárólag hetero urat,srácot keresek,aki szívesen nézne velem volt barátnőm szexvideóját,lSzívesen nézném én is ha van exedről hasonló.Akkor írj ha valóban akarsz is és tudsz is jönni.Levelezgetés NEM érdekel.Helyem van Pestmegyében.Elérhetőséget írj!Köszönöm!Igényes ápiolt sportos srác vagyok.
#12883   2022. 04. 29. péntek 15:56
djpremier djpremier
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
#12882   2022. 04. 29. péntek 15:09
PárosBp PárosBp
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
#12881   2022. 04. 29. péntek 12:57
Kilrroog Kilrroog
Szépnapot mindenkinek! Párral és esetleg Hölggyel ismerkednék hosszab távon.Normális,igényeség és intelligencia elvárt.
#12880   2022. 04. 29. péntek 12:53
X Törölt felhasználó (4668202)
fiatal fiu, idosebb holgyet/ part kenyeztetne
#12879   2022. 04. 28. csütörtök 17:03
Gyula196 Gyula196
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon idősebb pár házaspár hölgy társaságát keresem akit szívesen kényeztetnék tabuk és gátlások nélkül. Válasz privátba.
#12878   2022. 04. 26. kedd 14:40
X Törölt felhasználó (4658772)
Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek akár korban érettebb hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
#12877   2022. 04. 26. kedd 14:36
Pinkcondom Pinkcondom
Sziasztok, hetvegi kellemes egyuttléthez 2 idosebb par (57/52 és 60/44) keres 30 alatti párost.
#12876   2022. 04. 26. kedd 14:31
X Törölt felhasználó (784648)
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
#12875   2022. 04. 26. kedd 12:59
GDominik GDominik VIP
Sziasztok! Szombathely és Sopron környékén keresnék olyan párokat, akik a hölgy örömére keresnek nagy szexuális vággyal rendelkező fiatal srácot.

... 240 241 242 243 244 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: laci0099 laci0099
Nyitás ideje: 2005. 08. 02. kedd
Üzenetek: 17714db
Utolsó üzenet: ma 21:54

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!