Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek akár korban érettebb hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
Egyedülélő, egyedülálló 37 éves férfi vagyok. Érett Nővel vagy párral(ameddig egyedülálló vagyok) ismerkednék. Hosszabb távú kapcsolatot részesítem előnyben. Közös esték, programok, napok,...együtt bármit
. Nyilván egyedül élek van helyem de autóm is, utazni is tudok és szeretek is
Együtt még jobb :P

Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sziasztok! Szombathely és Sopron környékén keresnék olyan nőt, illetve párt (A női tag örömére), akik nagy szexuális vággyal rendelkező fiatal srácot keresnek.
Sziasztok. Intelligens, aranyos, fiatal fiú vagyok Budapestről aki csatlakozna idősebb párokhoz nudizni, barátkozni és szexelni
szeretem az érett női testet a nagy bimbókat és striákat

párt illetve hölgyet keresünk baranya megyében
Kecskeméten ma?
Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.
40-55 közötti házaspárt keresek hármas együttlétre ma este. Helyem van.
Üdv.
Szívesen találkoznèk 40-50es hölggyel vagy ilyen tagú párral.
Szívesen találkoznèk 40-50es hölggyel vagy ilyen tagú párral.
Sziasztok!Olyan kizárólag hetero urat,srácot keresek,aki szívesen nézne velem volt barátnőm szexvideóját,lSzívesen nézném én is ha van exedről hasonló.Akkor írj ha valóban akarsz is és tudsz is jönni.Levelezgetés NEM érdekel.Helyem van Pestmegyében.Elérhetőséget írj!Köszönöm!Igényes ápiolt sportos srác vagyok.
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Sziasztok
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Párral ismerkednénk Bpest és környékiekel ápolt szolid egyszerü párokkal
Szépnapot mindenkinek! Párral és esetleg Hölggyel ismerkednék hosszab távon.Normális,igényeség és intelligencia elvárt.
fiatal fiu, idosebb holgyet/ part kenyeztetne
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon idősebb pár házaspár hölgy társaságát keresem akit szívesen kényeztetnék tabuk és gátlások nélkül. Válasz privátba.
Ma este Szekszárdon idősebb pár házaspár hölgy társaságát keresem akit szívesen kényeztetnék tabuk és gátlások nélkül. Válasz privátba.
Sziasztok! Igényes, ápolt, mások által jó pasinak tartott harmincas férfiként keresek akár korban érettebb hölgyet vagy párt közös kalandokra. Képeim itt az oldalon is vannak, 18/4 intimmel tudok szolgálni. Május 5-én este/éjjel tudom legközelebb szabaddá tenni magam, addig bőven marad időnk megismerni egymást és eldönteni, hogy egymást keressük-e. Hely kell vagy búvóhely bérlésben is benne vagyok. Autó van, Pest megyében és Fejér megye keleti részén mobil tudok lenni.
Sziasztok, hetvegi kellemes egyuttléthez 2 idosebb par (57/52 és 60/44) keres 30 alatti párost.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok! Szombathely és Sopron környékén keresnék olyan párokat, akik a hölgy örömére keresnek nagy szexuális vággyal rendelkező fiatal srácot.