Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek Bp-en. 47 éves hetero férfi vagyok.

Sziasztok! Miskolc-Hatvan vonalon keresek hellyel rendelkező hölgyeket, párokat minden jóra!
Ha esetleg érdekel, keress, keressetek nyugodtan! Mindenkinek sok sikert!

Szeretnénk Párokkal ismerkedni és végre szexelni is.
Kecskemét-Budapest vonalon vagyunk mobilisak.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon vagyunk mobilisak.
Privát üziket várunk
Sziasztok!
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Párokhoz,nőkhöz csatlakoznék.
Szeretem a szex minden formáját, benne vagyok minden fantázia dús szexben is. Imádok kényesztetni ,szeretem az összes pózt. Kedvencek elől nyakban a láb, kutyapóz.
Hely: Szegeden 9-11 óráig minden szerdán. Helyem van.
Rólama: Barátságos, magamra igényes 36 éves férfi vagyok, 180cm magas,90kg sportos alkat,barna haj. Eléggé potens vagyok ha lehetne a nap 24 órájában is készenléti állapotban a szerszámom
Sziasztok. Olyan párt keresünk ahol a hölgy tag idősebb a férfinél. 60+ hölgy 30+férfi. Enyhe bi nem gond
Sziasztok ismerkednék kalandoznék. Esetleg Budakeszi-Piliscsaba -Zsámbék környékén nő aki kalandozna?

Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Solt-Kecskemét. Barátnöt keresnék. Feleségemel társas magányban élek. Hiányzik a szeretet a törődés. Nem kimondottan sexet keresek. Bisex passzív vagyok.
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 70kg felett.
Privát keress
Akit keresek 30-50 közötti hőlgy 70kg felett.
Privát keress
Kiváncsi hetero urat vagy biszex érdeklődésű srácot keresek aki még sosem próbálta a közös hokit,esetleg orált fiűval de már régóta foglalkoztatja izgatja.Ha magadra ismersz kérlek irj egy Pestmegyei igényes ápolt vékony de sportos srácnak.Helyem van.Nagy mérettel előnyben de nem feltétel.
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Sziasztok!
Kedves értelmes párral sétálgatnánk beszélgetnénk ismerkednénk ma és holnap Egerben, vagy a környékén.
Szimpátia esetén négyesben kalandoznánk.
Kérjük nézzétek meg adatlapunkat!
Kedves értelmes párral sétálgatnánk beszélgetnénk ismerkednénk ma és holnap Egerben, vagy a környékén.
Szimpátia esetén négyesben kalandoznánk.
Kérjük nézzétek meg adatlapunkat!
Sziasztok Fiatal lányt párt keresünk ma estére Ráckeve textilmentes szaunaestre és másra is!
Ha Neked-nektek is hiányzik az a bizonyos plusz, mely feltölt, izgalmat hoz a hétköznapokban, hétvégékben akkor lehet ugyanarra vágyunk.

Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Jó humorú, kedves, közvetlen de határozott, domináns férfi vagyok keresek nőket és persze párokat közös programokhoz és természetesen szexhez. Nyitott vagyok és kreatívabb szex terén, akár bizarrabb dolgokra. Szeretek nudizni. Írjatok bátran mindenkinek válaszolok. Nincs preferált korosztály.De szívesen csatlakoznék érettebb
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
Párokat keresünk négyes szexre. Ha lenne itt valós pár szívesen ismerkednénk.
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk

Sziasztok rámina egy Szabolcsi nő aki titkosat szeretne ?